Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Περι Φυσιολογικοτητας,Αορατοτητας,Πολεμου και Ορασεως

Νέο μέλος

Περι Φυσιολογικοτητας,Αορατοτητας,Πολεμου και Ορασεως

Δεν ηξερα που να το γραψω ,εδω καλα μου φαινεται
    Καλως σας βρηκα

Ειμαι αργος πολυ αργος. Ειμαι τοσο αργος που μια φορα με ειχε προσπερασει μια νεκρη . Γενικα κι αλλοι νεκροι με εχουν προσπερασει αλλα μονο σ'αυτην ειχα δωσει σημασια.
    Οκ.Εγω τους λεω νεκρους.Μπορει να μην ειναι.Μοιαζουν ομως...
    Μοναχα στον υπνο μου ειδα μια φορα πως προπορευομουν.Αν κρινει κανεις πως με τα ονειρα ισχυουν τα αναποδα! Πχ τα σκατα σημαινουν λεφτα! Χαος.
    Μπορει και να μαι εγω τελικα ο νεκρος.Δεν αγχωνομαι , καποτε θα το μαθω.
    Με προσπερνουν κι αλλοι.Οχι νεκροι αλλα ουτε ακριβως ζωντανοι. Γενικα , μη φυσιολογικοι. Απο’οσο θυμαμαι δεν εχω συναντησει κανενα εντελως φυσιολογικο στην ζωη μου. Αυτη η φυσιολογικοτητα ειναι μια συμβαση
    Η μη φυσιολογικοτητα, ονομαζεται αλλωτε χαρακτηρας, αλλωτε προσωπικοτητα, αλλωτε διαφορετικοτητα κι αλλωτε ιδιαιτεροτητα. Η δε φυσιολογικοτητα δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια μεση τιμη ιδιοτητων. Πως τα λεω!

Αργος στη ζωη, αναγκαστηκα γρηγορος στην μηχανη. Οσο πιο ακινητος ειμαι τοσο πιο γρηγορα παω.Οσο πιο πολυ σπαταλαω ακινητος τον πολυτιμο χρονο μου ,τοσο τον συμπιεζω στις μετακινησεις μου. Αυτο δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο σκεφτωμαι!
    Με τη μηχανη ειμαι σβελτος στα σιγουρα,σβελτος και αορατος.Δεν φταινε για τουτο ομως οι αλλοι αλλα εγω. Το καμουφλαζ, βλεπετε, ειναι αλλη μια υψηλη μου δεξιοτητα (κομπασμος) .Το ασκω χρονια και τολμω να πω πως ειμαι τοσο καλος πια που οι ανθρωποι με προσπερνουν σα να μην υπαρχω. Ειναι το καμουφλαζ τοσο συνυφασμενο με την υπαρξη μου που εχει καταληξει το καμουφλαζ να φιλοξενει την υπαρξη μου.Η δεξιοτητα οχι μονο αυτονομηθηκε αλλα και κυριαρχισε πανω στον δεξιοτεχνη.Ετσι συμβαινει να ειμαι αορατος ακομα κι αν δεν το θελω. Τοσο αορατος που οταν καμια φορα ριχνω καμια καρπαζια, ετσι για γουστο, ο αποδεκτης δεν ξερει τι τον χτυπησε.Κοιτα σαστισμενος δεξια αριστερα τον αερα, και παντα δε χτυπα πισω τον αερα ,γιατι τοτε θα φαινοταν γελοιος. Στους ανθρωπους δεν αρεσει να φαινονται γελοιοι. Αρκουνται να ειναι.
    ....
    no vale ser el mas diestro
    no vale ser el mas fuerte
    siempre el que muere
    es el que vino a buscar la muerte

Νέο μέλος
    ...
    Γενικα ριχνω και καρπαζιες αλλα μονο αν νιωθω οικιοτητα. «Εσενα σε συμπαθω» λεω , και «Χραπ» πεφτει η καρπαζια.
    Ολη μου τη ζωη βρισκωμαι σε πολεμο. Ο πολεμος ειναι το χουι μου. Απο μικρος φαινομουν , που παιζα με στρατιωτακια. Ο ανταρτοπολεμος η ειδικοτητα και αγαπη μου.

Οταν δε εμαθα πως ο Οδυσσεας ονομασε τον εαυτο του (στον εχθρο του), Κανενα και ουσιαστικα τον αφανισε (τον εαυτο του) απο τα ματια του εχθρου του , προκειμενου να πολεμησει αποτελεσματικα τον Κυκλωπα Πολυφημο...
    (ο οποιος ονομαστηκε ετσι διοτι ηταν καθολα αντιληπτος και καθολου αορατος, δηλαδη φαινοταν ειχε φημη), ....χαρηκα. Χαρηκα γιατι η ικανοτητα στο καμουφλαζ η αορατοτητα μου και ο πολεμος ταιριαξαν γαντι.

Ο Κανενας τυφλωσε μαλιστα και κυριολεκτικα τον μονοφθαλμο εχθρο του, κι ηταν ο Κυκλωπας μονοφθαλμος για να συμβολισει την μονοδιαστατη οραση. Μονοφθαλμος ,κοντοφθαλμος,... οπως κι αν το πει κανεις δεν πεφτει μακρια . Τετοια οραση ειναι σωστη, ακριβης, και στειρα, οπως κι ο φωτογραφικος φακος που αποθανατιζει,...ή καλητερα θανατωνει για να αποθανατισει. Ειχαν δικιο οι ινδιανοι.

Ενω ολοι οι ανθρωποι κι οχι μονο , εχουν δυο ματια, κι αυτο που βλεπουν ειναι ενα ψεμα ,μια συμπτωση δυο εικονων απο διαφορετικη γωνια, αλλα ειναι επισης και ο κοσμος. Μυλος η δουλεια. Πλατιαζω αλλα μ’αρεσει.

Δυο ματια εχουν οι ανθρωποι δηλαδη τεσσερα. Τα δυο του κορμιου για να βλεπουν αυτο που δεν ισχυει κι αλλα δυο για να ενταξουν αυτο που δεν βλεπουν, στη φαντασια, στο ονειρο, στην ζωη,...οπως θελει κανεις.
    Ολος ματια χωρις προσωπο αισθανωμαι καμια φορα, ή οπως ελεγε το Μεγαλο Ρεμαλι του Reiser, ολος @ρχιδι@ χωρις καθολου π@υτς@.:rotflmao:

Καλως σας βρηκα.
    siempre el que muere

αν τολμήσω να πω πως δεν κατάλαβα χριστό θα με κουτουλίσετε?
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    με το καλό φίλε...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium

"...Οι μόνοι άνθρωποι που μου αρέσουν είναι οι τρελοί, αυτοί που έχουν τρέλα για να ζήσουν, να μιλήσουν, να σωθούν, που επιθυμούν τα πάντα ταυτόχρονα, που ποτέ δε χασμουριούνται ή δε λένε κοινοτοπίες, αλλά καίγονται, καίγονται, καίγονται, σαν υπέροχα κίτρινα πυροτεχνήματα που εκρήγνυνται σαν τεράστιες αράχνες μες στ' αστέρια και στο κέντρο τους βλέπεις το γαλάζιο φως να 'σκάει' και όλος ο κόσμος κάνει 'ααααα!'...''
    Μηπως λες ψεματα στην υπογραφη σου;
    siempre el que muere

Δε σε πιάνω! Τι δεν κατάλαβες;

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

καθόλου ψέμματα απλά δεν μπόρεσα να το καταλάβω ίσως επειδή έχω κάτι άλλα στο μυαλό μου και να μην έδωσα την βάση που χρειάζεται. θα το ξαναδιαβάσω:smilea:
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

Νέο μέλος
    ...
    μερικα πραγματα δε χρειαζεται να τα καταλαβαινει κανεις. Τι να μπεις τωρα στο μυαλο του αλλου;
    ...εδω δε μπορουμε να μπουμε στο δικο μας καλα καλα.
    Αρκει να αρεσει κατι ή να μην αρεσει .κι αυτο μπορει να ειναι μονο ενστικτωδικο κι οχι λογικο
    siempre el que muere

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ωραιος...

πιασε μια

Καλως ηρθες λοιπον

γραψε και αλλο/α, το εχεις απο οτι φαινεται

Καλώς ήρθες στη φωλιά του κούκου και καλά να περάσεις.
    Ότι τό 'χεις είναι σίγουρο και ότι θα το καλλιεργήσεις περισσότερο εδώ είναι ακόμη πιο σίγουρο.
    Καλά ταξίδια.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	00651-col-cruzando_el_mar_caribe.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	76,5 KB 
ID:	131065

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλώς μάς ήρθες καλλιτέχνη και καλά να περάσουμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    χαχαχαχα

τρελο κειμενο, πραγματικα ειχα καιρο να διαβασω κατι τοσο <<εξω>> απο τα νερα, αλλα και τοσο ρεαλιστικο..που σε βαζει παλι στο <<παιχνιδι>>

μου αρεσε πολυ (μπορει να φταινε και οι βοτκες )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Quijote
    ...

Ι4 ? 5 ?
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Ι4 ? 5 ?
    Tι μαλακα...:rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    παραλήρρημα εκφράσεων σε δέκα προτάσεις με είκοσι λέξεις... "απλό ξαλάφρωμα" ήταν. Καλημέρα φίλε... σήμερα είναι νέα μέρα και μπορεί να αποφορτιστείς λίγο περισσότερο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί σχολικών μαθημάτων Ιστορίας και πιτσιρικάδων.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 137
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 10:11
  2. περί βιβλίων και συγγραφής
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 00:42
  3. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36
  4. Περι Καμερών και Μπλόκων