Εσείς οι απο πάνω, έχετε υπ' όψιν κανα καλό μεζεδάδικο για ν' αράξω σήμερα το βράδυ;
Ξέρω εγώ βέβαια, κατά Πολυδένδρι μεριά αλλά... πέφτει κάπως μακρυά!
Όλντμαν έχεις πμ.
Εσείς οι απο πάνω, έχετε υπ' όψιν κανα καλό μεζεδάδικο για ν' αράξω σήμερα το βράδυ;
Ξέρω εγώ βέβαια, κατά Πολυδένδρι μεριά αλλά... πέφτει κάπως μακρυά!
Όλντμαν έχεις πμ.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Μυρσίνη.
Κρητικό ρακάδικο με σπέσιαλ φαγητό. Πίσω από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, μέσα στο στενάκι.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μυρσίνη.
Κρητικό ρακάδικο με σπέσιαλ φαγητό. Πίσω από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, μέσα στο στενάκι.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Ότι έχει ο καθένας, καλό είναι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Όλντμαν έχεις πμ.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ε τι άλλο θα πρότεινες εσύ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μυρσίνη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μας Greg61 πώς ακριβώς το θέλεις?
κυριλε, με μεγάλο κόσμο, φοιτητικό??? δώσε και πέντε πληροφορίες παραπάνω.
Πάντως εκτός από μπουγάτσα σε κάθε γωνιά, θα βρεις και τσιπουράδικο.![]()
![]()
![]()
Εχει και 3-4 μετα το Μακεδονια Παλλας καμια 300αρια μετρα στο αριστερο σου χερι.Αν πας εκει προτιμησε τον "Βολο"Εχει απιστευτο μπακαλιαρο σκορδαλια...:a32: :a32: :a32:
I'm a mean machine drinking gasoline...
Διαφωνείς με τη πρόταση μου? Δεν συμφωνείς ότι είναι αρκετά καλό....?Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
Ε τι άλλο θα πρότεινες εσύ?????![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία η φεγγαράδα..:smilea:![]()
![]()
![]()
Ναι ωραία αλλά την έφαγε η μαρμάγκα όπως είδες. και όχι μόνο αυτό έφαγε και όλα τα υπόλοιπα. Τι θα γίνει με τον άνθρωπο αυτό??? πάρε θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Διαφωνείς με τη πρόταση μου? Δεν συμφωνείς ότι είναι αρκετά καλό....?![]()
Ωραία η φεγγαράδα..:smilea:![]()
![]()
![]()
Πάντως ο Βόλος δεν λέω ωραίο τσιπουράδικο, άλλα αν θυμάμαι καλά έχε λίγο "τσιμπημένες" τιμές![]()
![]()
Ελα ρε.εμενα μια χαρα μου φαινονται...(αυτο σημαινει οτι μου τον εχουν πιασει αλλου χειροτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
Πάντως ο Βόλος δεν λέω ωραίο τσιπουράδικο, άλλα αν θυμάμαι καλά έχε λίγο "τσιμπημένες" τιμές![]()
![]()
)
I'm a mean machine drinking gasoline...
Φαίνεται θα είχες φάει πολύ σκορδαλιά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
Ελα ρε.εμενα μια χαρα μου φαινονται...(αυτο σημαινει οτι μου τον εχουν πιασει αλλου χειροτερα...)
Εντάξει πληρώνεις και λίγη θέα και λίγη άπλα.