Βενζίνη ΓΙΟΚ .................
Εχτές βράδυ ξεκινάω με την μηχανή να γεμίσω μή τυχόν και μείνω ..........
ΔΕΝ υπήρχε βενζίνη σχεδόν πουθενά παρά μόνο LRP και απλή αμόλυβδη σε 1 πρατήριο από αυτά που πέρασα ..........
Ανεβαίνω Λ. Ικάρου (η περιγραφή δρόμων έχει σημασία για τους Ηρακλειώτες του forum) και φτάνω στο αεροδρόμιο αλλά ............... τίποτα !!!
Ή Εθνική οδό ή από την παλιά Εθνική παραλιακά, οι επιλογές μου !!!
Αποφασίζω να πάω παραλιακά καθώς είμαι με το κοντομάνικο και κάνει κρύο ..........
Φτάνω λοιπόν στο πρατήριο στον Καρτερό (στο ύψος του Ιππικού Κέντρου) ρωτάω και έχουν μόνο 100+ (κατοστάρα) ........... δεν ξέρω ποιάς εταιρείας, καθώς είναι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ !!!
Μπαίνω κι εγώ στη σειρά ............. φτάνω στην αντλία και λέω "Γέμισέ την ........" τη γεμίζει και μου λέει ............... "29 Ε Παρακαλώ" .................... "ΟΡΙΣΤΕ ;;;" Λέω εγώ νομίζοντας ότι δεν άκουσα καλά και γνωρίζοντας ότι στο σημείο που ήταν πάιρνει 18 - 20 Ε, μέχρι πριν 4 μέρες .... Επαναλαμβάνει αυτός "29 Ε Κύριε !!!" ..............
Κοιτάζω κι εγώ και ο κύριος είχε ανεβάσει τις τιμές και πούλαγε
1,986 ΕΥΡΩ το 1 λίτρο κατοστάρα αμόλυβδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Παιδιά, επειδή τέτοια κρούσματα άκουσα ότι έγιναν και αλλού ............ μήπως πρέπει όταν λήξει η απεργία να τους μποϋκοτάρουμε για καμμιά εβδομάδα να στανιάρουνε ;;;
ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ;;;;
![]()
![]()
![]()