Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 83

Θέμα: BΕΝΖΙΝΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ !!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

BΕΝΖΙΝΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ !!!

Βενζίνη ΓΙΟΚ .................
    Εχτές βράδυ ξεκινάω με την μηχανή να γεμίσω μή τυχόν και μείνω ..........
    ΔΕΝ υπήρχε βενζίνη σχεδόν πουθενά παρά μόνο LRP και απλή αμόλυβδη σε 1 πρατήριο από αυτά που πέρασα ..........
    Ανεβαίνω Λ. Ικάρου (η περιγραφή δρόμων έχει σημασία για τους Ηρακλειώτες του forum) και φτάνω στο αεροδρόμιο αλλά ............... τίποτα !!!
    Ή Εθνική οδό ή από την παλιά Εθνική παραλιακά, οι επιλογές μου !!!
    Αποφασίζω να πάω παραλιακά καθώς είμαι με το κοντομάνικο και κάνει κρύο ..........
    Φτάνω λοιπόν στο πρατήριο στον Καρτερό (στο ύψος του Ιππικού Κέντρου) ρωτάω και έχουν μόνο 100+ (κατοστάρα) ........... δεν ξέρω ποιάς εταιρείας, καθώς είναι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ !!!
    Μπαίνω κι εγώ στη σειρά ............. φτάνω στην αντλία και λέω "Γέμισέ την ........" τη γεμίζει και μου λέει ............... "29 Ε Παρακαλώ" .................... "ΟΡΙΣΤΕ ;;;" Λέω εγώ νομίζοντας ότι δεν άκουσα καλά και γνωρίζοντας ότι στο σημείο που ήταν πάιρνει 18 - 20 Ε, μέχρι πριν 4 μέρες .... Επαναλαμβάνει αυτός "29 Ε Κύριε !!!" ..............
    Κοιτάζω κι εγώ και ο κύριος είχε ανεβάσει τις τιμές και πούλαγε

1,986 ΕΥΡΩ το 1 λίτρο κατοστάρα αμόλυβδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά, επειδή τέτοια κρούσματα άκουσα ότι έγιναν και αλλού ............ μήπως πρέπει όταν λήξει η απεργία να τους μποϋκοτάρουμε για καμμιά εβδομάδα να στανιάρουνε ;;;
    ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ;;;;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: BΕΝΖΙΝΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

1,986 ΕΥΡΩ το 1 λίτρο κατοστάρα αμόλυβδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι ρε φιλε,αυτος ηθελε σπιρτο και καψιμο επιτοπου και μετα τηλεφωνο για καταγγελια!!
    Keep spamming!!!:a13:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    1,59 στιν κρητη την ειχε ενας και μαζευτικαν μπατσοι κτλ μολις μαθευτικε, το τι δικαιολογιες ελεγε δεν λεγετε , κατηγορουσε την αισχροκερδια αυτος ο ιδιο πυ την ειχε 1.59 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στο μεγκα το ειδα

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    1, 602 eivai Ollandia n 98ara.

1, 50 n 95ara.

ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!

αφου εβαλες φιλε μου παλι καλα, εγω μολις σημερα το μεσημερι πηρα χαμπαρι οτι εχουν απεργια :hypnotize

ευτυχως που ειχα βαλει προχθες και τωρα εχω τουλαχιστον καπου μισο ρεζερβουαρ...

κατι ειναι κι αυτο, βεβαια φοβαμαι να την κινησω τωρα οποτε ακυρωνεται και η αυριανη βολτα αν δεν βρω καπου που να υπαρχει σιγουρα και να φουλαρω...

οσο για την αισχροκερδια γ@@@σετα απλα...

Μανιβελάτο μέλος
    Για τον 1,59 εγώ μια φορά πήρα τηλέφωνο το Κρήτη Tv, υπουργείο Ανάπτυξης... και την δίωξη οικονομικού εγκλήματος.. αλλά μόνο στο Κρήτη Tv το σήκωσαν και όπως είδα μετά του έκαναν ένα 10 λεπτο αφιέρωμα αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει και τπτ σπουδαίο.. όσοι είδατε και τις απαντήσεις που έδινε στον δημοσιογράφο.. το θράσος ορισμένων είναι απερίγραπτο.. που μου έμαθε και το αμόρφωτο ζώο για την ελεύθερη αγορά.. εγώ φταίω που αντί να πάρω τηλέφωνο δεν κατέβηκα να του παίξω ένα κουτουλίδι με το κράνος.. (λυπήθηκα το κράνος )

ΥΓ ξέρει κανένας κάποιο ανεύθυνο τηλέφωνο για αυτές τις περιπτώσεις?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ...ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΑΝ Π.Χ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ BP ΚΑΙ SHELL...Εσείς τι λέτε,θα τους πονέσει ή όχι; Πόσα θα χάσουν καθημερινά αν βαράνε τα πρατήριά τους; Αναφέρω αυτές τις δύο κωλοεταιρείες γιατί όποιος διαβάζει εφημερίδα θα ξέρει ότι στοιχηματίζουν στα παράγωγα ότι η τιμή του πετρελαίου θα ανέβει!!!Το διανοείστε;;;;;Μόνοι τους κερνάνε,μόνοι τους πίνουν!!!Τα ποσά που έχουν βγάλει μέχρι τώρα από το χρηματιστήριο παραγώγων είναι ο μισός περσινός τους τζίρος. Αν υπήρχε μαζικό κοινωνικό κίνημα να είστε σίγουροι ότι κάτι θα είχε γίνει. Εγώ πάντως το τηρώ. Αυτά σαν σκέψη...Ουτοπική βεβαιώς...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Oυτοπικη !! Κατ' αρχην στην ελλαδα ολες ερχονται απο το ιδιο διυλιστηριο και οι εμποροι πληρωνουν franchise που δε ξερω τη λεξη ελληνικα για να χρησιμοποιουν τη μαρκα !!!

Οποταν σε μια χρωκοπημενη εταιρεια ολοι τρωνε οπου προλαβουν ... ιφ γιου κατς μαϊ ντριφτ .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Καταγγελία επι και τόπου !Μιλάμε για καθαρή αισχροκέρδια!!!

Παλαιό μέλος
    2?/lt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως επειδή και σε εμάς έκαναν μία μικρή απεργία κλείνοντας τον αγωγό που έρχεται από Β. Θάλασσα ανεβάζοντας την τιμή του βαρελιού στα $120, όλοι έτρεξαν να γεμίσουν ότι είχαν και δεν είχαν. Με ανακοίνωση της κυβέρνησης, δέχτηκαν αύξηση μέχρι και 5 pence για επιπλέον έξοδα προσωπικού και λοιπών λειτουργιών.

ΥΓ εππ, κουτουλιές χωρίς κράνος γιατί εάν είναι έτσι, βγάζει και ο βενζινάς το κουμπούρι και τελειώνει το παιχνίδι.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    2?/lt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως επειδή και σε εμάς έκαναν μία μικρή απεργία κλείνοντας τον αγωγό που έρχεται από Β. Θάλασσα ανεβάζοντας την τιμή του βαρελιού στα $120, όλοι έτρεξαν να γεμίσουν ότι είχαν και δεν είχαν. Με ανακοίνωση της κυβέρνησης, δέχτηκαν αύξηση μέχρι και 5 pence για επιπλέον έξοδα προσωπικού και λοιπών λειτουργιών.

ΥΓ εππ, κουτουλιές χωρίς κράνος γιατί εάν είναι έτσι, βγάζει και ο βενζινάς το κουμπούρι και τελειώνει το παιχνίδι.
    ναι μάλλον δίκιο έχεις.. που μένεις? γιατί τα όσα γράφεις μου φαίνονται πολύ πολιτισμένα

Εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσω την μηχανη και να παρω ενα παπι...Ουτε καν το CBF250 να μην κυκλοφορω....Εβαλα 15 ευρω και πηρε περιπου 12 λιτρα σουπερ αμολυβδη καθως δεν ειχε απλη....1.39 το λιτρο αν θυμαμαι καλα....Αμα το παμε σε δραχμουλες κοντα 500 το λιτρο....

Δεν κυκλοφορουσα για καιρο,κοντα 2 μηνες,λογω αλλεργιας και ενος διαστρεματος στον αστραγαλο,τι το ηθελα το μπασκετ στα γεραματααααα,και μου κακοφανηκε παρα πολυ σημερα αφου εβαλα 35 ευρω βενζινη συνολικα για το GSR και το Fabia....Και ουτε καν γεμισε το Fabia το οποιο ειχε αρκετη βενζινη με 20 ευρω...

Κυριολεκτικα δεν συμφερει να κυκλοφορεις τιποτα εκτος απο παπι τωρα....

Και μιλανε απο για 200 δολλαρια το βαρελι....

Την κατσαμε την βαρκα....Μονο παπι.....Τελος...

Αντε το CBF250....Που και 2 φορες σαν ενα παπι...

Παλαιό μέλος
    Πόσες καίνε οι ψεκαστές πάπιες είπαμε; 2-2.5lt/100χλμ; 3-3.5lt/100χλμ καίνε τα 250cc, καλά πάμε. :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ναι μάλλον δίκιο έχεις.. που μένεις? γιατί τα όσα γράφεις μου φαίνονται πολύ πολιτισμένα
    Γλασκώβη

Glaswegian Kiss:
    A head butt. Where one person violently smashes his or her forehead into the face of another normally resulting the latter's discomfort and/or severe facial injury.

Glaswegian Smile:
    Apparently, an "extension" of the lips created when a face's cheeks are cut from the corners of the mouth to the ear, leaving a scar.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εδώ στη Κρήτη πραγματικά έχουν ξεφύγει οι τιμές στη βενζίνα, αλλά & σε όλα τα προϊόντα σε σχέση με Αθήνα. Τι να σας λέω τώρα, για πίσω λάστιχο enduro μηχανακιού 130 euros...?
    Το ζήτημα είναι ότι μαζί με τις τιμές έχουν ξεφύγει & όλοι οι πετσαράδες βλαχοκρητικοί που δυστυχώς η πλειοψηφία είναι έτσι. Αυτός ο συνδυασμός να δείτε πως είναι...

Εχεις δει την ερευνα στην ελληνικη αγορα σε σχεση με τις ευρωπαικες?

Ειμαστε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ακομα και για τα ελληνικα προιοντα...Μας εχουνε βαλει δαχτυλο κανονικα....Κανονικοτατα....

Δεν βγαινουμε με τιποτα...Και δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση ετσι....

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF