Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ...............

Νέο μέλος

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ...............

ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΓΚΑΝΤΕΜΗ...........ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ HUSGVARNA 125 WR 1998 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ,ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΚΕΦΑΛΗ,ΠΑΩ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΟΛΑΝ,ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΗΝΙΟ Κ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΟΝΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ..........Ε ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕ!!!

Παλαιό μέλος
    Ξέρεις ότι και τα μεταχειρισμένα έχουν εγγύηση; :wacko:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Ξέρεις ότι και τα μεταχειρισμένα έχουν εγγύηση; :wacko:
    μπα μεγαλε απο χερι αμα το παρεις...............χλωμο!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από votsis4
    μπα μεγαλε απο χερι αμα το παρεις...............χλωμο!!!
    Αν εχεις διαθεση να το κυνηγησεις το θεμα

Εχεις 6 μηνες εγγυηση.

Τα προβληματα που αναφερεις ειναι προβληματα που προυπηρχαν τις αγορας

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Νομικά ακόμα και από ιδιώτη αν το έχεις αγοράσει, είναι υποχρεωμένος να σε αποζημιώσει για ότι παρουσιάσει εντός εξαμήνου ή μπορείς να ζητήσεις ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ, μόνο όμως με δικηγόρους ........

Αυτό ισχύει για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν αγοράσεις μεταχειρισμένο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

Τα προβληματα που αναφερεις ειναι προβληματα που προυπηρχαν τις αγορας
    για διαβασε λιγο καλυτερα:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΚΕΦΑΛΗ
    δεν προυπηρχε τιποτα..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να σας παρω για μαρτυρες ρε ,για αυτον που αγορασε το μηχανακι μου , σε 15 μερες το σπασε και μου εκανε και αγωγη.

:a31: :a31:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Για ξεματιάσματα και αγωγές, μεταφερόμεθα εδώ ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε παίδες καλά τα λέτε εσείς με τις εγγυήσεις κλπ αλλά, παίρνεις ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι (και στην καλύτερη το έχει "δει" και δικός μας μάστορας - τι να δει δλδ... τον κινητήρα θα ανοίξει; ), αλλά δεν το προσέχουμε και ιδιαίτερα (ας πούμε ότι δεν είμαστε και ειδικοί στην συντήρηση μηχανής αλλά ας υποθέσουμε ότι το μόνο που ξέρουμε είναι να το πηγαίνουμε για σέρβις τα χλμ που λέει το manual - ΑΝ μας το έδωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) και επίσης επειδή ο προηγούμενος την είχε δει δίδυμος αδερφός του Ρόσσι έβαζε φουλ racing συνθετικά λαδάκια (αλλά τα τσέκαρε κι άλλαζε κάθε 3.000).

Εμείς τώρα δεν ξέρουμε από αγωνιστική οδήγηση και συντήρηση και δεν κοιτάμε τα λάδια και ξαφνικά μένουμε από λάδια και παίρνουμε στο χέρι στρόφαλο, μπιέλες και κάνα 2-3-4-5 βαλβίδες καρφωμένες.....

Ποιος θα σου δώσει εγγύηση; 6 μήνες; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στα δικαστήρια που θα καταλήξεις θα πρέπει να αποδείξεις ότι οι ελέφαντες δεν είναι ροζ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε παίδες καλά τα λέτε εσείς με τις εγγυήσεις κλπ αλλά, παίρνεις ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι (και στην καλύτερη το έχει "δει" και δικός μας μάστορας - τι να δει δλδ... τον κινητήρα θα ανοίξει; ), αλλά δεν το προσέχουμε και ιδιαίτερα (ας πούμε ότι δεν είμαστε και ειδικοί στην συντήρηση μηχανής αλλά ας υποθέσουμε ότι το μόνο που ξέρουμε είναι να το πηγαίνουμε για σέρβις τα χλμ που λέει το manual - ΑΝ μας το έδωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) και επίσης επειδή ο προηγούμενος την είχε δει δίδυμος αδερφός του Ρόσσι έβαζε φουλ racing συνθετικά λαδάκια (αλλά τα τσέκαρε κι άλλαζε κάθε 3.000).

Εμείς τώρα δεν ξέρουμε από αγωνιστική οδήγηση και συντήρηση και δεν κοιτάμε τα λάδια και ξαφνικά μένουμε από λάδια και παίρνουμε στο χέρι στρόφαλο, μπιέλες και κάνα 2-3-4-5 βαλβίδες καρφωμένες.....

Ποιος θα σου δώσει εγγύηση; 6 μήνες; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στα δικαστήρια που θα καταλήξεις θα πρέπει να αποδείξεις ότι οι ελέφαντες δεν είναι ροζ.
    Πες τα ρε Νικολα ,γιατι θα μας κουνηθει το κεφαλι εδω μεσα και γενικα με της καινουργιες ''ιδεες'' πανω στην αγοροπωλησια.

Με την ιδια λογικη θα μπορουσες να κανεις και μυνηση στον μηχανικο που το τσεκαρε και δεν καταλαβε οτι το μηχανακι θα χτυπησει.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @zephyr & sniper

Εχετε ως ένα σημείο δίκιο ΑΛΛΑ ........ ο αντίλογος λέει ότι μπορεί και ο πωλητής να έχει κάνει μια εξωτερική επισκευή - συντήρηση ίσα να μην φαίνεται και να το πουλήσει σε κάποιον, στον οποίο θα μείνει στα χέρια μόλις το πάρει !!! (ή μήπως δεν ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις, ειδκά από μαντράδες;;

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ για αγοραπωλησία μεταχειρισμένων και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση ακινήτων !!!

Διαβάστε ή ρωτήστε δικηγόρο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @zephyr & sniper

Εχετε ως ένα σημείο δίκιο ΑΛΛΑ ........ ο αντίλογος λέει ότι μπορεί και ο πωλητής να έχει κάνει μια εξωτερική επισκευή - συντήρηση ίσα να μην φαίνεται και να το πουλήσει σε κάποιον, στον οποίο θα μείνει στα χέρια μόλις το πάρει !!! (ή μήπως δεν ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις, ειδκά από μαντράδες;;

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ για αγοραπωλησία μεταχειρισμένων και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση ακινήτων !!!

Λες να τα βγαζω απο το κεφαλι μου?
    Στην μηχανη νομικα μονο το καταστημα μπορει να δωσει εγγυηση για μεταχειρισμενο.

Εσυ δεν πουλησες ενα cbr στον dim?? αν οχι δεν πειραζει το παραδειγμα ισχυει.Φαντασου ενω ξερεις εσυ το μηχανακι σου καιι περα απ'τα αναλωσημα που χρειαζεται το μηχανακι δεν εχεις βαλει τιποτα πανω και σε εχει βγαλει παλικαρι.Μετα απο 10-30-60 μερες το σπαει ο λεγαμενος και σου λεει παρτο πισω ή δωσε μου τα λεφτα.Τι θα του πεις ναι εχεις δικιο παρτα.

Σιγουρα υπαρχουν λαμογια αλλα αν νομικα θελουν να ειναι κατοχυρωμενοι οι αγοραστες κατα την αγοραπωλησια να ζηταν γραπτη εγγυηση απο τον ιδιωτη, εκει να δεις αν ξαναπουληθει μηχανακι.

Δες και της 2 πλευρες οχι μονο του αγοραστη, ειδικα οταν το μηχανακι σου αποδεδειγμενα ειναι καθαρο.
    Οι πραγματικες αποδειξης ειναι: πουλαω το μηχανακι ερχεται ο αγοραστης δεν εχω κανενα προβλημα να το τσεκαρει με οποιο τροπο θελει και αφου συμφωνησει αποδεχεται την αγορα και τελος.
    Το τι συνεβηκε μετα απο μια ωρα ειναι μη αποδεδειγμενο, απο το να του εριξε κατι καποιος μεσα στο μοτερ, μεχρι να βαραγε κοφτες στο μπουρναζι εξω απο τα καφε ή ακομα εκει που πηγαινε να εσπασε.

Παντα φιλικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @zephyr & sniper

Όταν ένα εργοστάσιο που σου πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ το μηχανάκι σου δίνει εγγύηση 2 χρόνια, όταν το πάρω εγώ, και το έχω και το συντηρώ ευλαβικά, αν το πουλήσω μετά απο 15-20 χρόνια θα πρέπει να δώσω εγγύηση 6 μήνες στον επόμενο;

Ρε ποιος θα μου πουλήσει μια Jawa λέμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Ρε ποιος θα μου πουλήσει μια Jawa λέμε;
    Ετσι-ετσι βγαλε τα πραγματικα σου γουστα.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ετσι-ετσι βγαλε τα πραγματικα σου γουστα.:rotflmao:
    Ε για 6 μήνες θα έχω τζάμπα μηχανάκι λέμε!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF