Φίλος θέλει να αγοράσει το ΧΧ μου.
Το deal περιλαμβάνει και κάποιο παλαιό μηχανάκι το οποίο θα χρησιμοποιήσω για απόσυρση.
Οι πιθανοί αντικαταστάτες είναι
α) ένα καινούργιο ΧΧ (αλλά ασημί)
β) ZZR1400
γ) Βusa
Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι πρωτεύουσας σημασίας το παραπάνω γκάζι των β,γ , δεν παύει όμως να είναι ευπρόσδεκτο.
Αντιθέτως δίνω ιδιαίτερη σημασία στην αξιοπιστία και την ομοιογένεια. Επίσης στην άνεση σε υψηλές ταχύτητες.
To μόνο ουσιαστικά πράγμα που με χαλάει στο ΧΧ είναι οι αναρτήσεις του και η έλλειψη ρυθμισιμότητας. Κάτι όμως μου λέει ότι και με τα άλλα 2, αργά ή γρήγορα θα ασχοληθώ. Πλήρεις από προδιαγραφές, αμφίβολες από αποτελεσματικότητα. Τουλάχιστον έχουν πηρούνι που μπορεί να γίνει σημείο εκκίνησης για περαιτέρω ψάξιμο (αν και έχω ακούσει κάτι ιστορίες από ΠΟΛΥ αξιόπιστη πηγη για fixed cartridges και αυτό έκανε και η Kawa στο τελευταίο ZRX1200 - τα πρώτα έλυναν, τα τελευταία όχι).
Έχοντας ήδη ξεψαχνίσει το συγκριτικό του Sport Rider (με τα 08 μοντέλα), τείνω προς το ZZR.
Όσον αφορά την εμφάνιση και με τα 2 (ZZR-Busha) έχω κάποια θέματα, αλλά από την άλλη ούτε το ΧΧ μΕ άρεσε πολύ στο παρελθόν. Δεν παύει όμως να έχει πιο καθαρό design από τα άλλα 2.
Το Busha θα ήταν πιο ψηλά στις προτιμήσεις μου εάν δεν είχε τον κώλο που έχει αλλά και τα φρένα που είχε )και συνεχίζει να έχει.
Τέλος υπάρχει αυτή η αίσθηση που σου δίνει το ΧΧ ότι δεν πρόκειτα να χαλάσει, την οποία δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι στην δίνουν τα άλλα.....
Αnyways, μπορεί να μείνω ως έχω.....
Μπορεί να κάνω δικίνητο το EXC.....
ή μπορεί στο τέλος να πάω να πάρω CBR1000rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()