Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Honda RVF 400 service manual

Honda RVF 400 service manual

Καλησπερα σε ολους!!

Ψαχνω εδω και καιρο (απεγνωσμενα) service manual για honda rvf 400 (nc35).
    Οποιος ξερει κανενα link που μπορω να το κατεβασω ας μας το πει και σε μας τα κακομοιρα που πλερωνουμε τα μαλια της κεφαλης μας στα συνεργεια!!!

Ευχαριστιομαστε!!

Μέχρι στιγμής βρήκα τον κατάλογο ανταλλακτικών. θα προσπαθήσω να βρώ και το εγχειρίδιο. Ορίστε το link http://www.biker.ie/forum/showthread.php?t=181.rvf

Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

Εχω ηδη το parts manual σε εντυπη και pdf μορφη...

Οπως και να χει να σαι καλά που μπαινεις στον κοπο!!

Να'σαι καλά.
    Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει κάτι στο διαδίκτυο, ούτε καν στο rapidshare. Το μόνο που βρήκα ήταν μία ιστοσελίδα για VFR/RVF 400 με πληροφορίες για τεχνικά ζητήματα. Έχει και ένα manual, αλλά είναι στα γιαπονέζικα. Κάνε μία επισκόπηση, μπορεί να βρεις χρήσιμες πληροφορίες: http://www.akhara.com/nc30/index.html.
    Θα σε συμβούλευα πάντως ν'αγοράσεις το manual της Haynes. Έχω πάρει ένα για το VFR 800 FI μου και πραγματικά αν έχεις όρεξη να βάλεις χέρι στην μηχανή σου, σε βοηθάει να αποφύγεις τυχόν λάθη και γενικά να μάθεις τί χρειάζεται η μηχανή σου και πότε.
    Αυτη την στιγμή έχει 2 προσφορές στο ebay, μία εκ των οποίων λήγει σύντομα και προς το παρόν έιναι σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ορίστε το link: http://search.ebay.com/search/search...fsop=32&fsoo=2

Καλό μαστόρεμα

Φιλτατε kprearis!!

Για μια ακομα σε ευχαριστω!!... Εριξα ενα bid...και οτι γινει...
    Η μαυρη αληθεια ειναι οτι ειναι φοβερα δυσευρετο, αν και καποια στιγμη ειχα βρει ενα σκασμο service manuals απο διαφορα μηχανακια και μαντεψε....δεν ειχε μεταξυ αλλων και το δικο μου.
    Τελος παντων ...και παλι ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες!!!

Καλους Δρομους!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το RVF είναι το ίδιο με το VFR ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το RVF είναι το ίδιο με το VFR ?
    Απ΄ότι είδα, το VFR ήταν το μικρό RC30, και το RVF ήταν το μικρό RC45.

Μια σελίδα με ενδιαφέροντα στοιχεία και links είναι αυτή.

Manual για το VFR (αν έχουν ομοιότητες), μπορείς να κατεβάσεις από εδώ...

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Smile

Φιλε byr0n καλησπερα!

Ομοιοτητες (ειδικα στα ανταλλακτικα) εχουν πολλες. Εμφανισιακα ειναι περιπου ιδια.
    Σ'ευχαριστω για την βοηθεια!! Κατεβασα το manual αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα δεν ειδα να αναφερει πουθενα για το RVF...Απ οτι καταλαβαινω τελικα ειναι απιθανο να υπαρχει ξεχωριστο service manual για το rvf.

Αν τελικα παρω το service manual της haynes θα σας πω αν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες.

Καλο σου απογευμα και καλα χιλιομετρα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από axelpap
    Φιλε byr0n καλησπερα!

Ομοιοτητες (ειδικα στα ανταλλακτικα) εχουν πολλες. Εμφανισιακα ειναι περιπου ιδια.
    Σ'ευχαριστω για την βοηθεια!! Κατεβασα το manual αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα δεν ειδα να αναφερει πουθενα για το RVF...Απ οτι καταλαβαινω τελικα ειναι απιθανο να υπαρχει ξεχωριστο service manual για το rvf.

Αν τελικα παρω το service manual της haynes θα σας πω αν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες.

Καλο σου απογευμα και καλα χιλιομετρα!!!
    Μακάρι να κάνεις την δουλειά σου, αλλά έχω την εντύπωση πως το RVF έχει δικό του manual. Απλά δεν έγινε ποτέ επίσημη εισαγωγή στην Ευρώπη παρά μόνο ως grey import, σε αντίθεση με το VFR που είχε εισαχθεί επίσημα τουλάχιστον στην Αγγλία.

Καλό απόγευμα
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Καλημέρα,

Απ'ό,τι είδα στην προσφορά στο Ebay, το Haynes Manual ήταν για VFR/RVF 400. Ελπίζω να το πήρες, γιατί πίστεψε με το manual της Haynes έχει διαφορά από αυτά που βρίσκεις στο διαδίκτυο. Εκτός βέβαια αν κάποιος το έχει σαρώσει και αναρτήσει στο διαδίκτυο. Αν δεν το πάρεις τελικά από το ebay, μπορείς να το αγοράσεις από την ιστοσελίδα της Haynes ή να το παραγείλεις από κάποιο σχετικό βιβλιοπωλείο. Αν το κρατήσεις το μηχανάκι είναι σίγουρα απαραίτητο.
    Τέλος πάντων, έπεσε το μάτι μου σε μία λίστα με manuals και έχει μέσα μερικά μοντέλα VFR 400. Ρίξε μια ματά: http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp

Υ.Γ. Κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να αντιγράψεις ένα κωδικό πρόσβασης. Έχει ένα γράμμα που μοιάζει με Ι ή με J. Είναι Τ.

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Οριστε και το σαιτ της hanes

Εγω εχω για το cbr600f4 (καρμπ) και f4i (inj. sport και inj. απλο). Στο δικο μου επισημαινει τις διαφορες σε καθε μοντελο για καθε κατηγορια επιδιορθωσης οποτε δε φανταζομαι να εχεις προβλημα με το λινκ που σου δωκα!

Η εκθεση μοτο ειχε μανουαλς και μαλιστα μου φαινεται 20 η 50% κατω. Τεσπα, τωρα μπορεις να πας Παπασωτηριου να το βρεις. Στουρναρη εχει τα περισσοτερα αλλα σε οποιο να πας αν τους δωσεις ISBN σου λενε σε ποιο καταστημα το'χουν

Unhappy

Παιδες...σας ευχαριστω για την δραστηριοποιηση!

Παρηγγειλα το manual απο το ebay και περιμενω να μου 'ρθει...ειδομεν.
    Απο την εκθεση δεν πηγα για να μην στεναχωρεθω. Να βλεπω το μελι και να μην μπορω να το παρω...Αστο, σε καμια δεκαρια χρονια που μπορει να βρεθουν οι προυποθεσεις.
    Μεχρι τοτε θα παιζει rvf 400!!

Καλο απογευμα σε ολους και καλα Βροοουυυυυμμ!!

Φιλε εχεις φοβερο μηχανακι, σπανιο και κουκλι. Κινητηρας διαμαντι και μ'ενα ηχο να σου σηκωνεται η τριχα. Αν το ειχα βρει (και επετρεπε το διπλωμα μου) θα το ειχα για πρωτη μηχανη σιγουρα!!!

Αν δε το ξερεις τσεκαρε κι'αυτο το φορουμ για πιο ψαγμενα πραματα για το συγκεκριμενο μοντελο και αλλα. ΕΔΩ

Φιλτατε ledz!

Εχεις απολυτο δικιο! Και πιστεψε με ξερω καλα τι μηχανη κραταω στα χερια μου. Για να καταλαβεις το rvf που εχω τωρα θα ξεκινησω σιγα-σιγα να το αναπαλαιωνω (το λεω λες και μιλαω για μηχανη 100 χρονων). Απλα θελω να το κανω καινουργιο με ολη τη σημασια της λεξης και να το εχω για "βιτρινα". Παραλληλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μου τρεχουν τα σαλια για ενα καινουργιο με λιγο περισσοτερο γκαζι!!

Καλη δουλεια λοιπον

Να σου δοσω και κατι να κοιταξεις

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται Honda RVF 400
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2014, 22:18
  2. HONDA service manuals
    από digital_aspirin στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0