Μήπως να μαζευόμαστε??????
Και έλεγα να τραβήξω ένα crew-cut για το καλοκαίρι ρπμ.
Μήπως να μαζευόμαστε??????
Και έλεγα να τραβήξω ένα crew-cut για το καλοκαίρι ρπμ.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αμαν ρε π@.. μου!!55ευρω?????
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Οι συναυλίες είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που μου λείπει η Αθήνα .............
Γιατί όλα τα ωραία στην "πόλη-κράτος" ρπμ....???![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Σαφώς και δεν θα μαζευτούμε! Και σόρι κιόλας αν σας την σπάω αλλά να πάω να δω τα... απομεινάρια των Sex Pistols χωρίς τον μεγάλο αποθανόντα Vicious και να δω κάποιες "σκιές" οι οποίες θα πάιζουν κάτι που ίσως να θυμίζει τα παλιά λυπάμαι αλλά δεν το κάνω.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ρε άμα είναι να στείλω & τη γιαγιά μου για συναυλίες!
Αμάν πια με τους κάθε κ@λ@γερους που κάνουν περιοδείες για να παίρνουν λεφτά ακόμα & μετά θάνατον.![]()
Θα σας χαλάσει να το ακούσετε live....
Οσο για τον Sid.... no comment Live fast-die young and be as stupid as you can. Ολες οι βιογραφίες του εκεί συγκλίνουν. (άποψή μου)
Ο Rotten έγραφε και γράφει κομματάρες.
@ MikeG-alximistis
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φίλε μου το πανκ είναι σαν το ψάρι... τρώγεται φρέσκο![]()
Κατά την ταπεινή μου γνώμε 2 συγκροτήματα δεν ξεπουλήθηκαν. Το αλλλο ήταν οι Clash.
Και ούτως ή άλλως για να θυμηθούμε αλητίες άλλων εποχών αξίζει.
Πάντως έχει και Gloria Gaynor![]()
![]()
(που θα με τραβήξει το έτερον ήμισι
![]()
)
τι να πουνε και οι DK...Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Κατά την ταπεινή μου γνώμε 2 συγκροτήματα δεν ξεπουλήθηκαν. Το αλλλο ήταν οι Clash.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε άμα είναι να στείλω & τη γιαγιά μου για συναυλίες!
Αμάν πια με τους κάθε κ@λ@γερους που κάνουν περιοδείες για να παίρνουν λεφτά ακόμα & μετά θάνατον.![]()
+625
ειπαμε θρυλικα συγκροτηματα ειναι αλλα οχι να χρυσοπληρωνεις για να βλεπεις κατι ερειπια να σερνονται.. προτιμω να τους εχω στο μυαλο μου οπως τους βλεπω σε συναυλιες του '70
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
+πολλά σε τρούπερ και όζι
Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι φίλος....
Τί μπορεί πράγματι να μας πεί ο Ροττεν εν έτη 2008 ??? Πόσο "πανκ" μπορεί να είσαι στα 60 ???
Εδώ ο μακαρίτης Strummer ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αρνιότανε πεισματικά (παρά τον πακτωλό δολλαριών) να επανασυνθέσει τους Clash γιατί απλά δεν ήθελε στα 50τόσα του να καταλήξει να "μαζεύει ένσημα" παριστάνοντας το "αγριεμένο πανκιό" επι σκηνής.
Εδώ που τα λέμε συνειδητά είχε ήδη γυρίσει την μουσική του στο απλά "πολιτικοποιημένο ρόκ" στην τελευταία φάση της ζωής των Clash....΄
Θα πούνε.... "Too drunk to fuck"Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι να πουνε και οι DK...![]()