Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: service ktm sth patra

service ktm sth patra

geia xara se olous.auto einai to proto mou mhnyma kai epeidh exo hdh kanei kana tetarto gia na grapso os edo tha eimai sintomos.to gliko mou ktm 690smc thelei to proto tou service anagastika sthn patra.akousa kala logia gia tous epomenous 2 kallitexnes :marinezis kai limperatos.ti proteinete eseis ?

Παλαιό μέλος
    Ο Λυμπεράτος είναι στην αντιπροσωπεία ε;

+1 στον μαρινεζη.ο γιωργος ειναι πολυ καλος μαστορας στον συστηνω ανεπιφυλακτα.

γεια χαρά και πάλι...........ευχαριστώ για τισ απαντήσεις
    ναι ο λυμπεράτος ειναι στην αντιπροσωπεια..... καλό ή κακό???? καμια γνώμη και για αυτόν παίζει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από el matsuko
    γεια χαρά και πάλι...........ευχαριστώ για τισ απαντήσεις
    ναι ο λυμπεράτος ειναι στην αντιπροσωπεια..... καλό ή κακό???? καμια γνώμη και για αυτόν παίζει???
    Περαστικός κάποτε απο εκεί (το συνεργείο πάνω στη Νεα Εθνική Οδό) μου είπε για το πρόβλημα του συμπλέκτη του 950 ότι σε καμμιά περίπτωση δεν φταίει η ΚΤΜ ως εταιρεία ή η magura ως προμηθευτής αλλά άκουσον άκουσον....οι οδηγοί που δεν ξέρουν να οδηγούν το μηχάνημα σωστά. Μετά απο αυτό προσέχτε που δίνετε τα λεφτά σας παίδες γιατί....πόσο αξιόπιστος να είναι κάποιος που υποτιμά την νοημοσύνη σου????

Νέο μέλος
    λυμπερατος οχι, μαρνεζης ναι, αν και δεν εχω παει μαρινεζη εχω ακουσει καλα λογια.
    πυκρη εμπειρια ειχα απο τον επισημο (και φυσικα αρκετα λεφτα εχωσα και στο τσακ δεν εχασα κεφαλη).Κοιτα στη Παπανδρεου77 τον Μαρκο (εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος) τα ΚΤΜ θελουν φροντιδα και προσοχη

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tredos
    Μαρκο
    Και με την εγγύηση;

Νέο μέλος
    Αυτο ειναι αλλο θεμα.Πας λοιπον στο μαστορα της αντιπροσωπειας και ξεχνας ολα τα παραπανω(σε καλυπτουν και ετσι πρεπει μεχρι βιδα) και μετα τον χρονο βλεπεις και αποφασιζεις.Γενικα παντως επειδη και σε αλλες μαρκες γινεται της κακομοιρας, πολλοι ειναι (κατα τα λεγομενα τους) σουπερ μαστορες και εχω ακουσει και δει καφρηλες, θελει προσοχη η επιλογη του καταλληλου συνεργειου και κατα ποσο γινεται παρακολουθηση των εργασιων

Παρόμοια θέματα

1. ktm 990 adventure - 15.000 km service
    από trelf στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 16:45
  2. ktm lc8 service manual
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 08:19
  3. KTM mhxanh & service
    από AmIinside? στο forum KTM
    Απαντήσεις: 10