Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: δισκοι καμπανας για 1000 S.o.s

δισκοι καμπανας για 1000 S.o.s

καλησπερα παιδια !!θελω τη γνωση και τη γνωμη σας !!!
    εχω ενα κ6 1000 με 20.000 χλμ κ εκτος το οτι ο συμπλεκτης μου απομονωνει στο τελος καταλαβαινω το εργαλειο πιο χαλαρο...πατιναρισμα μαλλον....εκει που στη δευτερα ειχα ξερογκαζια κ πανω τωρα θελει κ μια μικρη βοηθεια................
    εχω φρικαρει......:hypnotize ηξερα οτι η αλλαγη δισκων γινεται στα gsxr πιο γρηγορα απο τα αλλα superbikes λογω πολυστροφιας αλλα τοσο γρηγορα?καποια συμβουλη?να βαλω τους μαμα η παιζει τιποτα καλυτερο? Σ Ω Σ Τ Ε Μ Ε

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: δισκοι καμπανας για 1000 S.o.s

Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
    εχω ενα κ6 1000 με 20.000 χλμ κ εκτος το οτι ο συμπλεκτης μου απομονωνει στο τελος καταλαβαινω το εργαλειο πιο χαλαρο...πατιναρισμα μαλλον....εκει που στη δευτερα ειχα ξερογκαζια κ πανω τωρα θελει κ μια μικρη βοηθεια................
    εχω φρικαρει......:hypnotize ηξερα οτι η αλλαγη δισκων γινεται στα gsxr πιο γρηγορα απο τα αλλα superbikes λογω πολυστροφιας αλλα τοσο γρηγορα?καποια συμβουλη?να βαλω τους μαμα η παιζει τιποτα καλυτερο? Σ Ω Σ Τ Ε Μ Ε
    Τους μαμά πάλι να βάλεις. Κάποτε τέτοιες μ@λ@κίες έκανα κι εγώ και άρχισε το πατινάρισμα.
    Αλλά άμα ακούς ηλίθιους μαστόρους που νομίζουν οτι ξερουν να σου προτίνουν το καλύτερο αυτά παθαίνεις!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: δισκοι καμπανας για 1000 S.o.s

Αν σου απομονωνει εξω εξω πιασε ρυθμισε το συμπλεκτη γιατι στα 20.000 χιλ να θελει δισκους δε παιζει τετοια περιπτωσει μονο και εφοσον αν καθε μερα κανεις ξεκολληματα
    Οι δισκοι σου αν εχουν προβλημα στα GSXR πρωτα δε θα σου απομονωνει (κανε πρωτα τσεκ αν ειναι σωστα ρυθμισμενος ) και μετα θα σου πατιναρει γιατι η καμπανα ειναι κλειδωτη και δεν πατιναρει ευκολα μονο όταν εχουν γινει εντελως αχρηστοι οι δισκοι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

φιλαρακι τον εχω ρυθμισει,δεν ειναι αυτο.μεχρι τα 15.000 χλμ το μηχανακι το εσκιζα στα ξεκοληματα:a31: :a31: :a31: !!!
    αλλα εβαλα μυαλο μετα απο μια μικρη τουμπιτσα.... κ κατι λαστιχακια!!!!
    το ιδιο μου ειπε κ ο μαστορας μου για τα ξεκοληματα κ μου ειπε να βαλουμε παλι τα γνησια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    φιλαρακι τον εχω ρυθμισει,δεν ειναι αυτο.μεχρι τα 15.000 χλμ το μηχανακι το εσκιζα στα ξεκοληματα:a31: :a31: :a31: !!!
    αλλα εβαλα μυαλο μετα απο μια μικρη τουμπιτσα.... κ κατι λαστιχακια!!!!
    το ιδιο μου ειπε κ ο μαστορας μου για τα ξεκοληματα κ μου ειπε να βαλουμε παλι τα γνησια.

Aφου του κάνεις ξεκολλήματα βάλε τίποτα Barnett,άλλαξε και τα μεταλλικά και τα φιμπερένια όμως.Και για να μην θες καρπό bodybuilder μέσα στην πόλη βάλε μόνο τα μισά ελατήρια Barnett και τα μισά μαμά...

Πάντως εγώ στα 29.000 χλμ και δεν χρειάζεται αλλαγή δίσκων,μην βγάζουμε και βρόμες!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 02:24
  2. λαστιχο για 1000 rr
    από Eminem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 13:38
  3. Ζελατίνα για 1000 Κ5-Κ6
    από halkos στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 11:01
  4. Ερωτήσεις για 1000 Rr (βελτίωση)