Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Πρώτη θέση

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria

Πρώτη θέση

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε άλλους και κατά πόσο τους σημάδεψε μια τέτοια εικόνα. Σε εμένα έτυχε πρώτη φορά και ειλικρινά με τρομοκράτησε.

Γυρνώντας λοιπόν στο σπίτι μετά την δουλειά, βρέθηκα να βλέπω μπροστά μου να εξελίσετε ένα ατύχημα. Ευτυχώς για μένα, είχα αρκετή απόσταση με τον μπροστινό μου και πίσω μου δεν ερχόταν κανείς σε κοντινή απόσταση, οπότε δεν κινδύνεψα ουσιαστικά.

Οδηγώντας λοιπόν στην μεσαία λωρίδα με ταχύτητα περίπου 100χλμ/ώρα, πριν την αερογέφυρα της Σταυρούπολης, για όσους ξέρουν από Θεσσαλονίκη, με προσπερνάει από τα αριστερά, ένα αμάξι σαν τρελό. Ίσα ίσα πρόλαβα να το δώ. Και ενώ το βλέπω να απομακρύνεται και απόρώ με πόσο πάει ο τύπος, με την άκρη του ματιού μου διακρίνω έναν άνθρωπο στο διάζωμα να προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο. Αυτό ήταν. Η επόμενη σκηνή είναι ένας άνθρωπος να πετάγεται στον αέρα και να σκάει στην άσφαλτο. Πρόλαβα να πατήσω φρένο και να σταματήσω χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να τον πατήσω και εγώ.

Αμέσως μετά ουρλιαχτά στην άσφάλτο. Δεν άντεξα να κοιτάξω, ούτε να κατέβω από το αμάξι. Απλά τα ουρλιαχτά πόνου τρυπούσαν τα αυτιά μου. Και μετά ξαφνικά σιωπή, και φωνές πανικού. Σε λίγο ένα περιπολικό, κανα δύο μοτοσυκλετιστές της ασρυνομίας, και ένα ασθενοφόρο. Και κόσμος γύρω-γύρω από το σημείο.

Ο άνθρωπος που οδηγούσε το αμάξι, στην γωνία να κοιτάει σαν χαμένος, σαν να μην ξέρει τι έχει συμβεί. Ρίχνω μια κλεφτή ματιά στον τραυματία. Ακίνητος πάνω στην άσφαλτο και γύρω του αίματα.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Έχω περάσει πολλές φορές από σημεία όπου έχουν συμβεί ατυχήματα, έχω δει να κουβαλάνε άνθρωπο μέσα στο ασθενοφόρο, δεν ξέρω σε τι κατάσταση, έχω πετύχει ατύχημα πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Ποτέ δεν έτυχε να είμαι εκεί την ώρα που συμβαίνει αυτό. Και μάλιστα με τραυματίες.

Συνέχεια τριγυρνάει στο μυαλό μου αυτή η εικόνα. Η εικόνα ενός ανθρώπου να πετάγεται ψηλά και να πέφτει στην άσφαλτο. Σαν ένας εφιάλτης.

Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνεται ο οδηγός. Δεν θέλω να το μάθω. Δεν θέλω να ξέρω τι πόνο ένιωσε ο τραυματίας. Δεν θέλω να το μάθω. Απλά θέλω να μην ξαναδώ κάτι τέτοιο να εξελίσεται μπροστά μου.

Για όσους το έχουν ζήσει ξέρουν. Για όσους δεν ξέρουν, καλύτερα να μην μάθουν...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πιτσιρικάς έζησα παρόμοια εμπειρία.
    Ήμασταν το πρώτο αυτοκίνητο που φτάσαμε μετά από παρόμοιο ατύχημα με τουρίστα..
    Για ένα χρόνο είχα στο μυαλό μου την εικόνα. Υπομονή & θα περάσει.
    & πάντα προσοχή στο δρόμο......
    Κρίμα για το πεζό...Ελπίζω να είναι καλά...

Κάτσε μια μέρα στον Ασπρόπυργο λίγο πριν το ύψος της Χαλυβουργικής και θα δεις 2 με 3 τέτοια περιστατικά κάθε μέρα...

-------------------- Το avatar του/της jfx
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54539

εδω η δικια μου αντιστοιχη εμπειρια με τη διαφορα οτι δεν τον ξαναειδα να μιλαει το μοτοσυκλετιστη που χτυπησε....

νομιζω πως σε καταλαβαινω.

Πρασφατα ειχα και ατυχημα με τη μηχανη χωρις να τραυματιστω.

Σιγουρα με επηρεασε πολυ περισσοτερο και το σκεφτομουνα πολυ πιο εντονα το παραπανω περιστατικο απότι το δικο μου ατυχημα...

Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σημείο, έχω δει πολλές φορές πεζούς να προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο. Και είναι σημείο που όλοι τρέχουν σχετικά. Είναι η είσοδος της Εγνατίας οδού στην Θεσσαλονίκη.

jfx ίσως με καταλαβαίνεις περισσότερο από όλους. Μπράβο σου, που είχες το κουράγιο να κατέβεις να δεις τι γίνεται και να βοηθήσεις. Εγώ δυστυχώς δεν είχα την δυναμη να το κάνω αυτό. Μακάρι να ζεί το παλικάρι.

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Είναι εμπειρία.....και σίγουρα σου μαθαίνει πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να οδηγείς αυτοκίνητο....
    Προσοχή παίδες........
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    εγω οταν ημουν πιο μικρος ,επεζα σε πλατεια στην σαλονικη ,μαζι με φιλο μου 12-13 χρονων τοτε και ειδαμε να χτυπαει ενα τα3ι την μικρη του αδερφη....ηταν σοκαριστικο για μενα να βλεπω την αδερφη του στον αερα και μετα να σκαει κατω,ποσο μαλον για τον φιλο μου...
    Ευτιχος η Κατερινα δεν επα8ε τιποτα ,ουτε μια γρατζουνια..
    Μαρια και εγω τρελα8ηκα και εμεινα ακινητος ,ειχα μια τρελη πιεση στο κεφαλι σαν να η8ελα να κλαψω

Μην το σκεφτεσαι οσο μπορεις

ΑΑΑ

Υ.Γ Μην περιμενουμε παλι να γινει κανα scrable για να πιουμε καφε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    Μην το σκεφτεσαι οσο μπορεις
    Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό....

Αρχικά δημιουργήθηκε από snow

Υ.Γ Μην περιμενουμε παλι να γινει κανα scrable για να πιουμε καφε.
    Υ.Γ. Νομίζω έχει ένα το Σάββατο στην Μηχανιώνα. έλεγα να περάσω χθες, άλλά έφυγα στις 10 από την δουλειά. Μετά την Τρίτη που τελειώνω με τις επιθεωρήσεις, θα είμαι πιο άνετη. Έχουμε και θέμα να συζητήσουμε

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    προσπαθησε να το ξεχασεις

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Πω πω ρε Μαρία πρέπει να ήταν πολύ σοκαριστικό!!
    Δε γίνεται να σε αφήσει ανεπηρέαστο κάτι τέτοιο!!
    Προσπάθησε πάντως να μην το σκέφτεσαι, όσο γίνεται!

Άντε να κανονίσουμε φραπεδάρα τώρα που χαλάρωσα κάπως με την εξεταστική!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δυσκολη η πρωτη φορα...

ευχομαι να μη ξαναβρεθει ποτε κανενας σε τετοια θεση (αν και τσαμπα ευχομαι ειδικα εγω!!!)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1

.

Παρόμοιο κωλοσημείο ,αν και εβαλαν μπάρες τώρα τελευταία,Λ.Αθηνών (Kαβάλας ) , από Αθήνα πρός Κόρινθο στο υψος των Τ.Ε.Ι Αιγάλεω ,μετα τον ανισσόπεδο κόμβο της Θηβών..........,μέρα νύχτα.........ΠΡΟΣΟΧΗ !

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 09:22
  2. πρωτη μου φορα!!!
    από energizer6666 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 09:33
  3. Πρώτη επαφή με πίστα.......?
    από polste στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 15:32
  4. Απαντήσεις: 21