Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: βοήθεια για online μαγαζί/αγγλία

βοήθεια για online μαγαζί/αγγλία

Παιδιά διάβασα τις συζητήσεις και για να πω την αλήθεια το ebay με μπέρδεψε λίγο και το φοβήθηκα.
    Ήμουν τυχερός διότι έπεσα πάνω σε ένα λινκ και βρήκα κράνος που να μου αρέσει, αυτο εδώ

http://www.bikersdirect.co.uk/Shoei-...fault-ASC.aspx

αλλα ρε παιδιά πολύ φτηνό μου φαίνεται.
    Για να αγοράσω απο δω τι πρέπει να κάνω?? θέλει πιστωτική? είναι ασφαλές?? με το συνάλλαγμα τι γίνεται??
    Πείτε μου κάποια βασικά για να το ψάξω παραπέρα μόνο μου.
    Αξίζει να συνεχίζω να ψάχνω για φθηνότερο ή είναι καλή η τιμή??
    Τα όνειρα μας θα γίνουν οι εφιάλτες σας, με μίσος θα γεμίσουν τις αυταπάτες σας. @

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    οχι και πολυ φθηνο!
    εγινα suzukakios

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Οι τιμες ειναι σε λιρες αγγλιας

Το μαγαζι παντως ειναι δοκιμασμενο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    οχι και πολυ φθηνο!
    φίλε μου 490 μου το πουλάνε εδω??
    με τις λιρες δεν παει 350???
    Τα όνειρα μας θα γίνουν οι εφιάλτες σας, με μίσος θα γεμίσουν τις αυταπάτες σας. @

ναι περιπου 350 θα βγει απλα αυτο το κρανος το βρισκεις και λιγο πιο φθηνα αυτο εννοουσα οχι οτι δεν ειναι καλουτσικια η τιμη.
    εγινα suzukakios

Νέο μέλος
    ναι περιπου 350 θα βγει απλα αυτο το κρανος το βρισκεις και λιγο πιο φθηνα αυτο εννοουσα οχι οτι δεν ειναι καλουτσικια η τιμη.
    φιλε μου χθες παρελαβα μεσω ταχυδρομειου καλοκαιρινο μπουφανακι απο το www.motorcyclegiant.com. Δεν το σταματησανε τελωνειο μου ηρθε σε 15 ημερες απο την παραγγελία. Πληρωσα με πιστωτική Τα μεταφορικά για κρανος ή μπουφαν τα χρεωνει 50 dollars.
    Aπο εκει θα παρω και κρανος shoei χr1000 αλλα το σεπτεμβρη. Είναι αξιόπιστο μαγαζι σε δυο email που τους εστειλα μου απαντησανε αμεσως.. Οτι αλλη απορία εχεις στειλε μου πμ. μη δινεις στους βρωμοάγγλους τσαμπα λεφτα

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Δεν ξέρω πόσα είναι τα μεταφορικά από εκεί, αλλά από Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης το παίρνεις ~430? το κράνος. Επίσης, αν αυτό που θέλεις είναι αυτό που έχει 297 λίρες, σε ευρώ είναι γύρω στα 380, με αναλογία 1,28? / 1£ (ισοτιμία από www.nbg.gr)

Νέο μέλος
    στο μαγαζί που σου λεω το xr1000 diabolic θα σου στοιχίσει συνολικά 476 δολλαρια με τα μεταφορικά δηλαδή 315 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zois199
    φιλε μου χθες παρελαβα μεσω ταχυδρομειου καλοκαιρινο μπουφανακι απο το www.motorcyclegiant.com. Δεν το σταματησανε τελωνειο μου ηρθε σε 15 ημερες απο την παραγγελία. Πληρωσα με πιστωτική Τα μεταφορικά για κρανος ή μπουφαν τα χρεωνει 50 dollars.
    Aπο εκει θα παρω και κρανος shoei χr1000 αλλα το σεπτεμβρη. Είναι αξιόπιστο μαγαζι σε δυο email που τους εστειλα μου απαντησανε αμεσως.. Οτι αλλη απορία εχεις στειλε μου πμ. μη δινεις στους βρωμοάγγλους τσαμπα λεφτα

ούτε εγω θέλω να δώσω λεφτά στους άγγλους , δεν εχω καταλίξει ακόμα απο που θα το πάρω,
    απλά , αν δώσω πιστωτική αυτοί θα χρεώσουν τι στην πιστωτική του πατέρα μου???

Για σεπτέμβρη δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω.
    Απο τελωνείο θα περάσει οπωςσδήποτε?? ακόμα και παο ευρώπη αν είναι??

αφου γραφει μεσα free shipping για πανω απο 70$?
    εχει και μεταφορικα?

παντως κατι δερματινα alpinestars τα δινει σε πολυ καλες τιμες
    εγινα suzukakios

Νέο μέλος
    αφου γραφει μεσα free shipping για πανω απο 70$?
    εχει και μεταφορικα?

παντως κατι δερματινα alpinestars τα δινει σε πολυ καλες τιμες
    to free shipping ισχυει για εντός USA αποστολές

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από silentscream
    ούτε εγω θέλω να δώσω λεφτά στους άγγλους , δεν εχω καταλίξει ακόμα απο που θα το πάρω,
    απλά , αν δώσω πιστωτική αυτοί θα χρεώσουν τι στην πιστωτική του πατέρα μου???

Για σεπτέμβρη δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω.
    Απο τελωνείο θα περάσει οπωςσδήποτε?? ακόμα και παο ευρώπη αν είναι??
    στην πιστωτικη θα χρεωσουν πρωτα την τιμη του προιοντος που θα αγορασεις και στην συνεχεια αφου το πακεταρουν σε 2-3 μερες θα σου ζητησουν επιπλεον 50 δολλαρια για την αποστολη στην ελλαδα.

στην πιστωτικη θα χρεωσουν πρωτα την τιμη του προιοντος που θα αγορασεις και στην συνεχεια αφου το πακεταρουν σε 2-3 μερες θα σου ζητησουν επιπλεον 50 δολλαρια για την αποστολη στην ελλαδα.
    για τελωνειο εγραψες πουθενα(μεσω email) για gift κτλ η το κανουν μονοι τους!
    εγινα suzukakios

Νέο μέλος
    για τελωνειο εγραψες πουθενα(μεσω email) για gift κτλ η το κανουν μονοι τους!
    εγραψα στην φορμα παραγγελίας να φραψουν as a gift

Φίλε zois, αυτό με το σεπτέμβρη το κατάλαβα λάθος πριν : νόμιζα θα έχει κράνη απο σεπτέμβρη.
    Τεσπα, τσέκαρα το μαγαζί αλλα το diabolic 2 που θέλω δεν το χει.
    ψαχνω σε άλλα μαγαζιά όμως απο usa.
    Με την πιστωτική δεν κατάλαβα, ο λογαριασμός που θα στείλουν του πατέρα μου θα είναι σε $??
    Εμείς θα πάμε να πληρώσουμε σε $, ;άρα θα πρέπει να χω πάει πριν να κάνω συνάλλαγμα, και πραφανώς εγώ κοιτάω στον πίνακα με τιμή για αγορά ε? οχι πώληση.

Καλύτερα να τα λέμε απο δω για έχουν πρόσβαση και άλλα παιδιά που ενδιαφέρονται.
    Σορυ αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ