Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Ζελατίνα για BMW 650 Fundruo

Τα ΟΟ μας 14

Ζελατίνα για BMW 650 Funduro

Γεια και χαρά σας. Νέος και χαρούμενος κάτοχος Funduro και αφού έλεγξα όλα τα μηχανικά και είμαι οκ, είπα μήπως αλλάξω τη ζελατίνα. Σκέφτομαι για μία ψηλότερη και αναρωτιέμαι τι τιμές παίζουν και από που θα μπορούσα να την προμηθευτώ. Είμαι Θεσσαλονίκη.
    Ευχαριστώ
    Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τα πάντα συνομωτούν για το θέλεις αιώνια...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    δες εδώ γρήγορα
    και εδώ

Τα ΟΟ μας 14
    Ευχαριστώ για την πληροφορία. Αλλά τουλάχιστον για τη δεύτερη που μου λες, νομίζω πως είναι για GS και όχι για το Funduro. Από τα λίγα που ξέρω δεν είμαι σίγουρος ότι ταιρίαζει και στη δική μου (?). Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    εσεις οι bmwδακιδες όλο προβλήματα είστε

έχεις δίκιο ακυρο για την δευτερη. δες και αυτή

Τα ΟΟ μας 14
    Χα,χα,χα. Έχεις δίκιο. Πολύ καλή customia το τελευταίο που ανέφερες....θα το τσεκάρω και αυτό μαζί με άλλες τυχόν προτάσεις

Τα ΟΟ μας 14
    Χα,χα,χα. Έχεις δίκιο. Πολύ καλή customia το τελευταίο που ανέφερες....θα το τσεκάρω και αυτό μαζί με άλλες τυχόν προτάσεις

φίλε καλησπέρα,
    άλλαξα πρόσφατα και εγώ στο funduro ο5/97 τη ζελατίνα και πήρα από τον κ.θοδωρή(δεν θυμάμαι επίθετο) τηλ. 2102621891 .μου την έστειλε άμεσα στη λάρισα με συνολικό κόστος 60?. καλή η απόδοσή της .από κει που με μάζευε ο αερας στα 100 χλμ/ώρα τώρα με μαζεύει στα 130. (βέβαια λόγω ύψους 1,96 δεν νομίζω ότι θα βρώ κάτι καλύτερο)
    άν κάνεις υπομονή μέχρι τη δευτέρα θα σου ανεβάσω και φοτό. καλή κατασκευή με περιμετρικό μαύρο λάστιχο.

Τα ΟΟ μας 14
    Φίλε μου θα περιμένω για τις foto και στο μεταξύ να σας πω και το άλλο και ας με συγχωρέσουν εάν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα.
    Εχτές σταματάω την μηχανούλα μου και αυτή σβήνει. Πάω να τη βάλω μπροστά, ρεύμα πουθενά. Φωνάζω έναν φίλο, ελέγχουμε μπαταρία, την μετράμε, όλα οκ. Ελέχγουμε τις ασφάλειες και βρίσκουμε μία καμένη. Την αλλάζουμε και καίγεται αμέσως. Έχω ελάχιστη πείρα από μηχανές (την BMW την έχω 3!!!! μέρες), αλλά έχοντας διαβάσει αρκετά, καταλαβαίνω ότι έχουμε πρόβλημα με ανορθωτή. Τεσπα, τον αλλάζω και όλα οκ. Το πρόβλημά μου είναι το εξής:
    Όταν κινούμαι μέσα στην πόλη, νιώθω υπερβολική (?) ζέστη στα πόδια μου. Δεν ξέρω εάν είναι η ιδέα μου, αλλά αυτό επιβεβαιώνεται και από το βεντιλατέρ το οποίο δουλεύει αρκετά (?). Υπάρχει περίπτωση να κάηκε για αυτό το λόγο ο ανορθωτής (λόγω πολλής ζέστης ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τη θερμοκρασία του καιρού αυτό το διάστημα)????? Η απλά είναι η ιδέα μου για τη ζέστη και είναι νορμάλ για μία τέτοια μηχανή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mobynik
    Φίλε μου θα περιμένω για τις foto και στο μεταξύ να σας πω και το άλλο και ας με συγχωρέσουν εάν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα.
    Εχτές σταματάω την μηχανούλα μου και αυτή σβήνει. Πάω να τη βάλω μπροστά, ρεύμα πουθενά. Φωνάζω έναν φίλο, ελέγχουμε μπαταρία, την μετράμε, όλα οκ. Ελέχγουμε τις ασφάλειες και βρίσκουμε μία καμένη. Την αλλάζουμε και καίγεται αμέσως. Έχω ελάχιστη πείρα από μηχανές (την BMW την έχω 3!!!! μέρες), αλλά έχοντας διαβάσει αρκετά, καταλαβαίνω ότι έχουμε πρόβλημα με ανορθωτή. Τεσπα, τον αλλάζω και όλα οκ. Το πρόβλημά μου είναι το εξής:
    Όταν κινούμαι μέσα στην πόλη, νιώθω υπερβολική (?) ζέστη στα πόδια μου. Δεν ξέρω εάν είναι η ιδέα μου, αλλά αυτό επιβεβαιώνεται και από το βεντιλατέρ το οποίο δουλεύει αρκετά (?). Υπάρχει περίπτωση να κάηκε για αυτό το λόγο ο ανορθωτής (λόγω πολλής ζέστης ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τη θερμοκρασία του καιρού αυτό το διάστημα)????? Η απλά είναι η ιδέα μου για τη ζέστη και είναι νορμάλ για μία τέτοια μηχανή?

(φίλε εμένα πρόσφατα σε ταξίδι έπαθα το ίδιο αλλά δεν ήταν ανορθωτής .είχε ξεβιδώσει η μία η επαφή της μπαταρίας και δεν έκανε σώμα με το καλώδιο.είτε φταίει ο τοποθετητής της ή από τους κραδασμούς στο ταξίδι ~500χλμ σερί με 130χλμ/ώρα).τώρα από ζέστη και γω νιώθω αρκετή όταν σταματώ μέσα στη πόλη, εν κινήσει περιορίζεται αρκετά το φαινόμενο.τώρα για τη ζελατίνα δες φωτό παρακάτω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	test 049.jpg 
Προβολές:	347 
Μέγεθος:	59,4 KB 
ID:	139758

δες και αυτή την όψη της ζελατίνας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	test 107.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	139761

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχω την GS650 μοντ.2006. Δε νομίζω να έχει σχέση το βεντιλατέρ με τον ανορθωτή και στη δική μου μέσα στην πόλη δουλεύει φουλ το βεντιλατέρ (αν συνέβαινε το αντίθετο θα ήταν το πρόβλημα υποθέτω...) και ο κινητήρας σου ζεσταίνει τα πόδια όπως χαρακτηριστικά λές (το οποίο το χειμώνα μετατρέπεται σε πλεονέκτημα). Δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα απλά δεν το έχεις συνηθίσει.Βέβαια υπάρχουν παιδιά με περισσότερες γνώσεις εδώ μέσα να σε κατατοπίσουν,αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς.

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Ο ανορθωτής καίγεται συνήθως στο funduro επειδή είναι κάτω από τη σέλα και δεν ψύχεται σωστά! Δεν έχει σχέση νομίζω με την ζέστη που βγάζει το βεντιλατέρ(στο δεξί πόδι).

Επειδή είχα τρακάρει την άνοιξη έβαλα καινούρια ζελατίνα στο funduro μου αλλά δεν θυμάμαι τιμή ακριβώς επειδή τα είχε η ασφαλιστική αυτού που με τράκαρε!!
    Η ζελατίνα είναι της kappa και πρέπει να έκανε γύρω στα 90 ευρά χωρίς να είμαι σίγουρος!!

Πρέπει να δεις πάντως αν είναι μοντέλο πριν το 97 ή μετά γιατί παίρνει διαφορετική ζελατίνα!!
    Πριν το 97 έχει ενσωματωμένα μπροστά φλασάκια ενώ μετά ήταν πεταχτά!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Τα ΟΟ μας 14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george11largat
    (φίλε εμένα πρόσφατα σε ταξίδι έπαθα το ίδιο αλλά δεν ήταν ανορθωτής .είχε ξεβιδώσει η μία η επαφή της μπαταρίας και δεν έκανε σώμα με το καλώδιο.είτε φταίει ο τοποθετητής της ή από τους κραδασμούς στο ταξίδι ~500χλμ σερί με 130χλμ/ώρα).τώρα από ζέστη και γω νιώθω αρκετή όταν σταματώ μέσα στη πόλη, εν κινήσει περιορίζεται αρκετά το φαινόμενο.τώρα για τη ζελατίνα δες φωτό παρακάτω
    Κούκλα η μηχανή φίλε μου. Μπράβο. Η ζελατίνα μου φαίνεται πολύ καλή. Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον τύπο που μου είπες. Σκέφτομαι βέβαια για μία πιο σκούρα, αλλά η κατασκευή της και η τιμή της μου φάνηκαν πολύ καλές.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις απαντήσεις.

φίλε καλησπέρα θα σου βγάλω μετά μερικές κοντινές για να δεις και την συναρμογή της με το πλαίσιο(έχω βάλει και έξτρα ροδέλα από κάτω για να αυξήσω λίγο το κενό μεταξύ ζελατίνας και ταμπλω).η δικιά μου στο realoem.com μου βγάζει ημερομηνία παραγωγής 05/1997 οπότε λογικά είναι από τις πρώτες που βγήκαν με τα φλασάκι εκτός φαίρινγκ.αν του διευκρινήσεις θα σου στείλει λογικά την αντίστοιχη.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ Bmw 650
    από ANAVAS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 19:40
  2. MRA Ζελατινα για Transalp 650
    από sunnymtx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 07:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •