Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: μαλλον θανατηφορο ατυχημα

μαλλον θανατηφορο ατυχημα

καλημερα 9.30 σημερα σαββατο το πρωι,απο το δρομο απο το κηνηματογραφο πτι παλε για να πας απεναντι στην ρυζαρι, μετα τα φαναρια μηχανη στο αντιθετο ρευμα χτ μαυρο και ενας τυπος ξαπλα δεν κουνιοταν καθολου το προσοπο του μεσα στα αιματα κρανος δεν φορουσε μαλλον στον αγκονα το ειχε γιατι ειδα που το κραταγε αστυνομικος,με σορτακι ηταν ο τυπος χυμα στο κυμα δηλαδη και παντοφλες φοραγε απο τι προλαβα και ειδα.
    ο τυπος εγω πιστευω ειναι νεκρος,τωρα εγω πιστευω η ο τυπος περασε με κοκινο για να στριψει προς τα κατω η το αμαξι περασε με κοκινο και οποως περναγε ο τυπος τον εφαγε κανονικα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Ω ρε φίλε! Μάγκες το νου σας!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Μανιβελάτο μέλος
    ότι και να γινε.. μάλλον το παλικάρι τώρα ταξιδεύει στους δρόμους του ουρανού.. παίδες να προσέχετε όλοι.. προχθές είδα ένα παλικάρι από εδώ μέσα ξεκράνωτο, ονόματα δεν λέμε, και στενοχωρήθηκα, τι να του πω.. οδηγάει 100 χρόνια, τα ξέρει έχει πέσει και τον έχει σώσει το κράνος.. εγώ τι να του πω? Προσοχή σε μας και κουράγιο στην οικογένεια του, θα το χρειαστούν..

Παρόμοια θέματα

1. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
    από maria_eleni1978 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2022, 19:09
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας