Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 74

Θέμα: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Πριν από λίγο πέρασα από ένα γνωστό μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της πασίγνωστης και κορυφαίας(ναι καλά!!) Dainese. Η συμπεριφορά του πωλητή ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!

Προφανώς τον έκοψα από την ΤΟΣΟ σημαντική ασχολία που είχε (σκούπιζε) και εκνευριστικέ, είχε αυτό το ύφος του τύπου «όχι ρε π**στη μου άλλος ένας μ*λ*κ*ς θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι!».
    Τον ρωτούσα κάτι απαντούσε με μισόλογα, ήταν ξινισμένος λες και είχες αφήσει το γάλα μια βδομάδα εκτός από το ψυγείου,
    ΡΕ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ !!!!
    καραγκιόζη που θα σου αφήσω σε σένα τα λεφτά, αφού δεν έχεις όρεξη να δουλέψεις θα πάω σε ένα άλλο ή καλύτερα σε ένα μικρό μαγαζί με πιο εξυπηρετικούς ανθρώπους που αγαπούν και γουστάρουν την δουλεία τους, ή μάλλον καλύτερα θα τα πάρω από Ισπανία από την φίλη μου την Daphne που ρε καραγκιόζη από 180 που ήθελες εσύ μου την δίνει 112 και από 300 που μου θες μου τα δίνει και αυτά 232 !! και χωρίς έξοδα αποστολής και σε 7 μέρες στην πόρτα μου!!
    Ρε ά’ παγαινε από δω που με σύγχυσες πρωί-πρωί…
    Sorry ρε παιδιά αλλά μου έφτασε το αίμα στο κεφάλι…
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά δεν ήξερες.... δεν ρώταγες;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Re: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Πριν από λίγο πέρασα από ένα γνωστό μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της πασίγνωστης και κορυφαίας(ναι καλά!!) Dainese. Η συμπεριφορά του πωλητή ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!

Προφανώς τον έκοψα από την ΤΟΣΟ σημαντική ασχολία που είχε (σκούπιζε) και εκνευριστικέ, είχε αυτό το ύφος του τύπου «όχι ρε π**στη μου άλλος ένας μ*λ*κ*ς θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι!».
    Τον ρωτούσα κάτι απαντούσε με μισόλογα, ήταν ξινισμένος λες και είχες αφήσει το γάλα μια βδομάδα εκτός από το ψυγείου,
    ΡΕ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ !!!!
    καραγκιόζη που θα σου αφήσω σε σένα τα λεφτά, αφού δεν έχεις όρεξη να δουλέψεις θα πάω σε ένα άλλο ή καλύτερα σε ένα μικρό μαγαζί με πιο εξυπηρετικούς ανθρώπους που αγαπούν και γουστάρουν την δουλεία τους, ή μάλλον καλύτερα θα τα πάρω από Ισπανία από την φίλη μου την Daphne που ρε καραγκιόζη από 180 που ήθελες εσύ μου την δίνει 112 και από 300 που μου θες μου τα δίνει και αυτά 232 !! και χωρίς έξοδα αποστολής και σε 7 μέρες στην πόρτα μου!!
    Ρε ά’ παγαινε από δω που με σύγχυσες πρωί-πρωί…
    Sorry ρε παιδιά αλλά μου έφτασε το αίμα στο κεφάλι…

Βοηθησε μας λιγο... Πες και σε ποιο μαγαζι εγινε αυτο το περιστατικο για να ξερουμε και οι υπολοιποι...!!!

τελικά τους αξίζει που τους γράφουμε κανονικά και ψωνίζουμε από το εξωτερικό....
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    τελικά τους αξίζει που τους γράφουμε κανονικά και ψωνίζουμε από το εξωτερικό....
    +1000

Γιατι σεβονται και εμας και την τσεπη μας...!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Καλά δεν ήξερες.... δεν ρώταγες;
    ηξερα, αλλα όταν ειχα ξαναπάει ο ιδιος ηταν πιο εξυπηρετικος...
    ρε δεν πανε να... να κοψουν το λαιμό τους!!

edmarie υπάρχει ΜΟΝΟ ενα μαγαζι που πουλαει ΑΠΟΚΛΥΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ προϊόντα Dainese καπου εκει κοντα στην Paris ..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Τα τσουρέκια από τον Τερκενλή είναι??????

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

edmarie υπάρχει ΜΟΝΟ ενα μαγαζι που πουλαει ΑΠΟΚΛΥΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ προϊόντα Dainese...
    Για πε!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Τα τσουρέκια από τον Τερκενλή είναι??????
    δεν ξερω ρωτα τον μακη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

πες καλέ που είναι το μαγαζί να γνωρίζουμε
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Για πε!
    Μαλλον τον ιταλο λεει!!!! Ειναι ο μονος που φερνει αποκλειστικα dainese...!!!
    Ε Mctala? επεσα διανα?

υπάρχει ΜΟΝΟ ενα μαγαζι που πουλαει ΑΠΟΚΛΥΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ προϊόντα Dainese καπου εκει κοντα στην Paris ..
    Τι άλλο να πεί ρε παιδιά....
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    Οπως επισης ειναι πολυ σπαστικο να πας σε ενα μαγαζι να θες να του δωσεις λεφτα και να βαριεται να σε εξυπηρετηση...(εκτος αν εχει δουλεια και να μην μπορει ... αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν εγινε κατι τετοιο..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Οπως επισης ειναι πολυ σπαστικο να πας σε ενα μαγαζι να θες να του δωσεις λεφτα και να βαριεται να σε εξυπηρετηση...(εκτος αν εχει δουλεια και να μην μπορει ... αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν εγινε κατι τετοιο..)

κοιτα μετα απο ενα καιρο που δουλευεις σαν πωλητης αποκτας εμπειρια οταν μπει καποιος απο αυτα που ρωταει καταλαβαινεις αν θελει να αγορασει τοτε τον εξυπηρετεις ωραια και ομορφα.. αλλα οταν καποιος μπενει μεσα και βλεπεις οτι δε προκειται να παρει αν δεν ψαξει ολη τιν ελλαδα πρωτα και στα πριζει...

τοτε τον γραφω και εγω στα .............

δε θα του μιλησω ασχημα βεβαια.. αλλα θα του πω οι τιμες ειναι γραμμενες κοιτα τις μονος σου

μονο ετσι μενεις ψυχραιμος αλλιως δε παλευεται η κατασταση!!

για αυτη τη περιπτωση εχει αδικο ο πωλητης δε λεω...

απλα σε γενικες γραμμες μιλαω
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι πολύ κιτσαρίας
    από Road67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 12:36
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50