Πριν από λίγο πέρασα από ένα γνωστό μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της πασίγνωστης και κορυφαίας(ναι καλά!!) Dainese. Η συμπεριφορά του πωλητή ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!
Προφανώς τον έκοψα από την ΤΟΣΟ σημαντική ασχολία που είχε (σκούπιζε) και εκνευριστικέ, είχε αυτό το ύφος του τύπου «όχι ρε π**στη μου άλλος ένας μ*λ*κ*ς θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι!».
Τον ρωτούσα κάτι απαντούσε με μισόλογα, ήταν ξινισμένος λες και είχες αφήσει το γάλα μια βδομάδα εκτός από το ψυγείου,
ΡΕ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ !!!!
καραγκιόζη που θα σου αφήσω σε σένα τα λεφτά, αφού δεν έχεις όρεξη να δουλέψεις θα πάω σε ένα άλλο ή καλύτερα σε ένα μικρό μαγαζί με πιο εξυπηρετικούς ανθρώπους που αγαπούν και γουστάρουν την δουλεία τους, ή μάλλον καλύτερα θα τα πάρω από Ισπανία από την φίλη μου την Daphne που ρε καραγκιόζη από 180 που ήθελες εσύ μου την δίνει 112 και από 300 που μου θες μου τα δίνει και αυτά 232 !! και χωρίς έξοδα αποστολής και σε 7 μέρες στην πόρτα μου!!
Ρε ά’ παγαινε από δω που με σύγχυσες πρωί-πρωί…
Sorry ρε παιδιά αλλά μου έφτασε το αίμα στο κεφάλι…