Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Από μικρός...

Από μικρός...

Και τι κάνεις μου λένε όταν βρέχει, βρέχομαι απαντάω, και άμα χιονίσει? Κάθομαι σπιτάκι μου και πετάω χιονόμπαλλες σε κανά περαστικό. Γιατί ? άμα είχα χιόνισει θα πάρω το αμάξι? Σε κανά τοίχο θα καταλήξει.
    Μετά από περιέργεια ανοίγω καμιά σελίδα κατασκευαστή αυτοκινήτων να χαζέψω, για να δούμε τι πουλάνε από 4τροχα? Πέφτει το μάτι μου σε έαν έτσι ομορφούλι-αεράτο cross-over-suv-μπασταρδο-4χ4-οικογενειακό με "έξυπνη 4κίνηση"- καλά εγώ τι θα κάνω εκεί μέσα το βλάκα?
    Φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια, ABS, ECS, EDB, CCT, PPT, ADC, ACD, ABCDEFGH.....XΥZ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ τι πάει να πει ανεξάρτητος σταθεροποιητής μεταβαλόμενης πλευρικής- και οριζόντιας ισχύος??? Λες να γίνει καμιά στραβή και να δημιουργήσει καμιά μαύρη τρύπα???
    Πάμε στην καμπίνα... οθόνη εδώ οθόνη εκεί, οθόνη παρα-πέρα (video wall έχει??), κουμπιά κουπμιά κουμπάκια, ρε σεις ούτε στο σαλόνι μου δεν έχω τόση τεχνολογία.
    Κάποτε έπερνες ένα ascona και το έβαζες φέτες, αλλά το έβαζες ρε γαμώτο, δε σε έβαζε αυτό, άμα δεν ήξερες σε ΄εστελνε αυτό όπου ήθελε.
    Κάποτε φτιάχνανε αυτοκίνητα για οδηγούς με ψυχή που σκέπτονταν, σήμερα σκέπτονται τα μηχανήματα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ που πριν από κάθε στροφή πρέπει να βάλουν πρώτη, αν είχαν και βοηθητική πρώτης θα την καρφώνανε κι αυτή.
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, εμένα μου αρέσει να πετάω σε 2 ρόδες και οδηγάω ο ίδιος, όχι να πάω σαν το πρόβατο πίσω από τα άλλα πρόβατα.
    Γιατί έχουνε μείνει ακόμα μερικοί που δεν είμαστε χέστηδες και δεν το παίζουμε ωραίοι και γρήγοροι μέσα σε ηλίθια 4τροχα με δερμάτινο σαλόνι και γεμάτο ηλεκρτρονικά ντζιρτζιλόνια.
    Όλα αυτά λοιπόν είναι η αφορμή για την πιτσιρικά ενός φίλου που αν και 5 χρονών γουστάρει απίστευτα τις μηχανές.
    Ο Δημητράκης λοιπόν όταν του είπαμε "να σε βάλουμε πάνω στη μηχανή?" έλαμψε ολόκληρος, όχι μόνο άραξε και γούσταρε, αλλά σε κάποια φάση τον ξεχάσαμε και ο τσάκαλος είχε αρράξει πάνω στο ντεπόζιτο και χάζευε τα όργανα λες και ήξερε τι κοίταζε.
    Τον κόβω σε καμιά δεκαριά χρόνια κάγκουρα με 2τροχο.
    Του υποσχέθηκα και βόλτα την άλλη φορά και θα το τηρήσω, αν βέβαια μας αφήσει ο μπαμπάς του που είχε ασπρίσει λίγο όταν του είπα ο μικρός είναι μηχανόβιος.
    Άστον ρε ήσυχο, άμα το χει μέσα του θα ανέβει, άστον καλύτερα να ανεβαίνει στη δικιά του και όχι σε καναν άλλο κάγκουρα.
    Άντε Δημητράκη όταν σε ξαναφέρει ο μπαμπάς σου θα πάμε βολτα και άμα δε σου πάρει αυτός μηχανή θα σου πάρω εγώ ρε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dimitrakis_hornet.jpg 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	44,8 KB 
ID:	140362
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

την εχει αγκαλιάσει ο μικρός και δεν την αφήνει.

Η καψούρα στα μάτια του:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    την εχει αγκαλιάσει ο μικρός και δεν την αφήνει.

Η καψούρα στα μάτια του:wacko:
    Μιλάμε μπορούσε να αρράξει άνετα καμιά ώρα εκεί πάνω.
    Άντε πάλι καλά που δε χάλασε όλη η νεολαία....:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ωραιος ο πιτσιρικας..πριν του παρεις μηχανη..παρτου ενα κρανακι..κ μετα βολτα..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Κρανάκι θα πάρει μόνος του, αυτά είναι προσωπικά πράγματα, σαν το σώβρακο, ο καθένας διαλέγει το δικό του, δεν του παίρνει άλλος...

Να χρησιμοποιείς radiosity στα 3d σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    Κρανάκι θα πάρει μόνος του, αυτά είναι προσωπικά πράγματα, σαν το σώβρακο, ο καθένας διαλέγει το δικό του, δεν του παίρνει άλλος...
    σωστο κ αυτο..
    γιατι για μηχανη δεν εχει επιλογες..Honda θα παρει..τι αλλο?ε?

παντως περα απο την πλακα..οταν μου ειπε ο ανιψιος μου (17χρ.) οτι θελει να βγαλει διπλωμα για μηχανη..κ εγω ψιλο χλωμιασα..
    ας μην ανοιγουμε-παλι- τετοια συζητηση..
    του πιτσιρικα παντως του παει γαντι το hornet..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Τι θυμηθηκα τωρα... οταν ειχα πρωτοδει [ισως και να 'μουν στην ηλικια του] το FZR και φυσικα το CB-1 Τυχερος ο πιτσιρικας να παει βολτουλα με τη σφικα, εμενα παντως με ειχανε παει βολτα και με το FZR και με το θρυλικο ΧΤ550 και με μια ... φλορετα το γυρο μιας πλατειας :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

σωστο κ αυτο..
    γιατι για μηχανη δεν εχει επιλογες..Honda θα παρει..τι αλλο?ε?

παντως περα απο την πλακα..οταν μου ειπε ο ανιψιος μου (17χρ.) οτι θελει να βγαλει διπλωμα για μηχανη..κ εγω ψιλο χλωμιασα..
    ας μην ανοιγουμε-παλι- τετοια συζητηση..
    του πιτσιρικα παντως του παει γαντι το hornet..
    Λογικό να σε φοβίζει, αλλά όπως πήραμε και όλοι εμείς, έτσι θα πάρει κι αυτός άμα θέλει.
    Στο κάτω κάτω ο Αλλάχ είναι μεγάλος και μας προσέχει...

Ωραίος ο μικρός
    Και συμφωνώ οτι καλύτερα να οδηγεί ο κάθε πιτσιρικάς το δικό του μηχανάκι έχοντας ακούσει 5 πράγματα παρά να ανεβαίνει σε άλλους

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Από μικρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    Και τι κάνεις μου λένε όταν βρέχει, βρέχομαι απαντάω, και άμα χιονίσει? Κάθομαι σπιτάκι μου και πετάω χιονόμπαλλες σε κανά περαστικό. Γιατί ? άμα είχα χιόνισει θα πάρω το αμάξι? Σε κανά τοίχο θα καταλήξει.
    Μετά από περιέργεια ανοίγω καμιά σελίδα κατασκευαστή αυτοκινήτων να χαζέψω, για να δούμε τι πουλάνε από 4τροχα? Πέφτει το μάτι μου σε έαν έτσι ομορφούλι-αεράτο cross-over-suv-μπασταρδο-4χ4-οικογενειακό με "έξυπνη 4κίνηση"- καλά εγώ τι θα κάνω εκεί μέσα το βλάκα?
    Φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια, ABS, ECS, EDB, CCT, PPT, ADC, ACD, ABCDEFGH.....XΥZ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ τι πάει να πει ανεξάρτητος σταθεροποιητής μεταβαλόμενης πλευρικής- και οριζόντιας ισχύος??? Λες να γίνει καμιά στραβή και να δημιουργήσει καμιά μαύρη τρύπα???
    Πάμε στην καμπίνα... οθόνη εδώ οθόνη εκεί, οθόνη παρα-πέρα (video wall έχει??), κουμπιά κουπμιά κουμπάκια, ρε σεις ούτε στο σαλόνι μου δεν έχω τόση τεχνολογία.
    Κάποτε έπερνες ένα ascona και το έβαζες φέτες, αλλά το έβαζες ρε γαμώτο, δε σε έβαζε αυτό, άμα δεν ήξερες σε ΄εστελνε αυτό όπου ήθελε.
    Κάποτε φτιάχνανε αυτοκίνητα για οδηγούς με ψυχή που σκέπτονταν, σήμερα σκέπτονται τα μηχανήματα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ που πριν από κάθε στροφή πρέπει να βάλουν πρώτη, αν
    είχαν και βοηθητική πρώτης θα την καρφώνανε κι αυτή.
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, εμένα μου αρέσει να πετάω σε 2 ρόδες και οδηγάω ο ίδιος, όχι να πάω σαν το πρόβατο πίσω από τα άλλα πρόβατα.
    Γιατί έχουνε μείνει ακόμα μερικοί που δεν είμαστε χέστηδες και δεν το παίζουμε ωραίοι και γρήγοροι μέσα σε ηλίθια 4τροχα με δερμάτινο σαλόνι και γεμάτο ηλεκρτρονικά ντζιρτζιλόνια.
    δες την παρακάτω φωτό, όχι ακριβώς ασκόνα αλλά..

'68 ford thundirbird tudor
    V8 427ci (7,0L), auto, p/s, air con, 3 seater front bench,4 power windows, auto door locks, intermident wiper switch, steering wheel with lateral movement, driver's arm rest, map lights.

Το είδα σε ένα χωράφι το '99. Δεν το έδινε με τίποτε. Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και το πήρα.

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	87,5 KB 
ID:	140527

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    και άλλη μία...

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	140528

Παλαιό μέλος

Re: Re: Από μικρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    '68 ford thundirbird tudor
    V8 427ci (7,0L), auto, p/s, air con, 3 seater front bench,4 power windows, auto door locks, intermident wiper switch, steering wheel with lateral movement, driver's arm rest, map lights.

Το είδα σε ένα χωράφι το '99. Δεν το έδινε με τίποτε. Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και το πήρα.
    Για βάλε καμιά φωτογραφιούλα τόση δα.

Aν το εχεις σενιαρη, θελουμε φωτο οπωσδηποτε. Πολυ νταβατζιλιδικο αυτοκινητο.
    Φιαξε μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιος ο μπομπιρας!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν από μικρός έβλεπα...
    από Bowleno στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 11:26
  2. από μικρός στα βάσανα!
    από giorgosxristou στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0