Και τι κάνεις μου λένε όταν βρέχει, βρέχομαι απαντάω, και άμα χιονίσει? Κάθομαι σπιτάκι μου και πετάω χιονόμπαλλες σε κανά περαστικό. Γιατί ? άμα είχα χιόνισει θα πάρω το αμάξι? Σε κανά τοίχο θα καταλήξει.
Μετά από περιέργεια ανοίγω καμιά σελίδα κατασκευαστή αυτοκινήτων να χαζέψω, για να δούμε τι πουλάνε από 4τροχα? Πέφτει το μάτι μου σε έαν έτσι ομορφούλι-αεράτο cross-over-suv-μπασταρδο-4χ4-οικογενειακό με "έξυπνη 4κίνηση"- καλά εγώ τι θα κάνω εκεί μέσα το βλάκα?
Φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια, ABS, ECS, EDB, CCT, PPT, ADC, ACD, ABCDEFGH.....XΥZ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ τι πάει να πει ανεξάρτητος σταθεροποιητής μεταβαλόμενης πλευρικής- και οριζόντιας ισχύος??? Λες να γίνει καμιά στραβή και να δημιουργήσει καμιά μαύρη τρύπα???
Πάμε στην καμπίνα... οθόνη εδώ οθόνη εκεί, οθόνη παρα-πέρα (video wall έχει??), κουμπιά κουπμιά κουμπάκια, ρε σεις ούτε στο σαλόνι μου δεν έχω τόση τεχνολογία.
Κάποτε έπερνες ένα ascona και το έβαζες φέτες, αλλά το έβαζες ρε γαμώτο, δε σε έβαζε αυτό, άμα δεν ήξερες σε ΄εστελνε αυτό όπου ήθελε.
Κάποτε φτιάχνανε αυτοκίνητα για οδηγούς με ψυχή που σκέπτονταν, σήμερα σκέπτονται τα μηχανήματα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ που πριν από κάθε στροφή πρέπει να βάλουν πρώτη, αν είχαν και βοηθητική πρώτης θα την καρφώνανε κι αυτή.
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, εμένα μου αρέσει να πετάω σε 2 ρόδες και οδηγάω ο ίδιος, όχι να πάω σαν το πρόβατο πίσω από τα άλλα πρόβατα.
Γιατί έχουνε μείνει ακόμα μερικοί που δεν είμαστε χέστηδες και δεν το παίζουμε ωραίοι και γρήγοροι μέσα σε ηλίθια 4τροχα με δερμάτινο σαλόνι και γεμάτο ηλεκρτρονικά ντζιρτζιλόνια.
Όλα αυτά λοιπόν είναι η αφορμή για την πιτσιρικά ενός φίλου που αν και 5 χρονών γουστάρει απίστευτα τις μηχανές.
Ο Δημητράκης λοιπόν όταν του είπαμε "να σε βάλουμε πάνω στη μηχανή?" έλαμψε ολόκληρος, όχι μόνο άραξε και γούσταρε, αλλά σε κάποια φάση τον ξεχάσαμε και ο τσάκαλος είχε αρράξει πάνω στο ντεπόζιτο και χάζευε τα όργανα λες και ήξερε τι κοίταζε.
Τον κόβω σε καμιά δεκαριά χρόνια κάγκουρα με 2τροχο.
Του υποσχέθηκα και βόλτα την άλλη φορά και θα το τηρήσω, αν βέβαια μας αφήσει ο μπαμπάς του που είχε ασπρίσει λίγο όταν του είπα ο μικρός είναι μηχανόβιος.
Άστον ρε ήσυχο, άμα το χει μέσα του θα ανέβει, άστον καλύτερα να ανεβαίνει στη δικιά του και όχι σε καναν άλλο κάγκουρα.
Άντε Δημητράκη όταν σε ξαναφέρει ο μπαμπάς σου θα πάμε βολτα και άμα δε σου πάρει αυτός μηχανή θα σου πάρω εγώ ρε.
![]()
![]()