Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ Dainese

Παλαιό μέλος

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ DAINESE-JACKET ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ

http://www.kneedraggers.com/details/...r--630811.html

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο προιόν; Λέω να το παραγγείλω για να το φοράω μέσα από το προστατευτικό μου μπουφάν. Βέβαια το δεύτερο revιew στο λινκ που παρέθεσα αναφέρει πως γενικά τα standalone προστατευτικά δεν μένουν στην θέση τους εκτός και αν φοράς πολύ εφαρμοστό μπουφάν... Τι λέτε για όλα αυτά;

Καλό Μεσημέρι,
    Αλέξανδρος

http://www.dainese.com/eng/articolo....ticolo=1875805
    (το προιόν στο site της Dainese)

Παλαιό μέλος

πατέντα στερέωσης

Πάντως με μια πατέντα θα μπορούσε το προστατευτικό να παραμείνει σταθερό πάνω στον αναβάτη. Πχ μια πολύ μικρή τρύπα αριστερά πάνω και μια αντίστοιχη δεξία, πέρασμα μέσα από αυτές κάποιου κατάλληλου λάστιχου οπότε απλά όταν είναι να το χρησιμοποιήσεις είναι περασμένο από τον λαιμό οπότε και αποκλείεται να γλυστρίσει ποιό κάτω... Επέλεξα λάστιχο για να μην επιβαρυνθεί ο λαιμός καθόλου σε περίπτωση πτώσης. Φυσικά, το μήκος του λαστίχου (elastic band) θα πρέπει να είναι ανάλογο ώστε το προστατευτικό να στέκετε στο σωστό σημείο του στήθους..

Αυτό το ποστ το γράφω με μεγάλη επιφύλαξη μιας και δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας γενικότερα αλλά και ειδικότερα... Πέταξα απλά μια ιδέα που μου ήρθε πρόχειρα στο μυαλό και είναι προιόν της στιγμής και της απειρίας μου.. Ίσως να είναι καλή ιδέα ίσως πάλι και άσχημη...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από max2000
    Δες αυτό 240 ευρώ στην Καλλιρρόης

http://www.dainese.com/eng/articolo....875793/1875794

http://www.dainese.com/img/Gilet-Wave2Nek-1875793-A.jpg
    Πολύ ωραίο δεν λέω... Απλά με ενδιαφέρει να το βάζω καθημερινά και κάτι protectors τύπου standalone είναι ποιό πρακτικοί. Ωραίο αυτό που προτείνεις αλλά είναι περισσότερο για οργανωμένη βόλτα, πίστα, ταξίδι... Όχι όμως για το καθημερίνο πήγαινε έλα...Απλά παίρνεις την πλάκα, την βάζεις μέσα από το μπουφάν και έφυγες... Όταν φτάσεις τραβάς έξω το protector και πίσω στην μπαγκαζιέρα μαζί με το κρανάκι και τα γάντια (easy)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    κατι τετοιο ψαχνω κ εγω.σε δυο κομματια βεβαια για να ανοιγει μαζι με το μπουφαν.
    σκεφτηκα με καποιο βελκρο ωστε να στερεωνεται το κομματι πανω στο μπουφαν.
    αλλα δεν ξερω πως να "κολλησω" το βελκρο στο μπουφαν
    αν βρεις λυση για σενα ενηνημερωσε

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    κατι τετοιο ψαχνω κ εγω.σε δυο κομματια βεβαια για να ανοιγει μαζι με το μπουφαν.
    σκεφτηκα με καποιο βελκρο ωστε να στερεωνεται το κομματι πανω στο μπουφαν.
    αλλα δεν ξερω πως να "κολλησω" το βελκρο στο μπουφαν
    αν βρεις λυση για σενα ενηνημερωσε
    ραβεις το βελκρο στην επενδυση του μπουφαν, το θεμα ειναι το καλοκαιρι πως θα το κολας οταν δεν θα εχεις την επενδυση μπορεις να κανεις μια πατεντα να βαλεις ενα φερμουαρ να πιανει στο φερμουαρ της επενδυσης...

και σε δυο κοματια http://www.motocard.com/en/Articulos...?ref=M-0403201

με δυο βελκρο και εισαι οκ!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ραβεις το βελκρο στην επενδυση του μπουφαν, το θεμα ειναι το καλοκαιρι πως θα το κολας οταν δεν θα εχεις την επενδυση μπορεις να κανεις μια πατεντα να βαλεις ενα φερμουαρ να πιανει στο φερμουαρ της επενδυσης...

και σε δυο κοματια http://www.motocard.com/en/Articulos...?ref=M-0403201

με δυο βελκρο και εισαι οκ!!

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    η Colori εχει ενα με 25ε με βελκρο.Το εχω,ειναι βολικο και μαλλον κανει δουλεια αφου το φορανε και στα GP.
    To βελκρο για να ραφτει πρεπει να το πας σε ''γαζωτρια''(που μπορει να ειναι και αντρας )γιατι θελει χοντρη βελονα,δεν ραβεται ευκολα
    Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..

επειδή δε μαρέσει να κάνω πατέντες στα μπουφανάκια μου και αυτό το προστατευτικό φαίνεται πολύ ωραίο, ξέρετε αν έχει βγει μπουφάν που να έχει ενσωματομένο κάτι τέτοιο ή αν σκοπεύουν να βγάλουν?? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    επειδή δε μαρέσει να κάνω πατέντες στα μπουφανάκια μου και αυτό το προστατευτικό φαίνεται πολύ ωραίο, ξέρετε αν έχει βγει μπουφάν που να έχει ενσωματομένο κάτι τέτοιο ή αν σκοπεύουν να βγάλουν?? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!!
    σωστός ο CIRUS...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
    η Colori εχει ενα με 25ε με βελκρο.Το εχω,ειναι βολικο και μαλλον κανει δουλεια αφου το φορανε και στα GP.
    To βελκρο για να ραφτει πρεπει να το πας σε ''γαζωτρια''(που μπορει να ειναι και αντρας )γιατι θελει χοντρη βελονα,δεν ραβεται ευκολα
    Έψαξα και δεν το βρήκα.. Σου είναι εύκολο να παραθέσεις το link;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δες το προστατευτικό της Colori εδώ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δες το προστατευτικό της Colori εδώ.
    δεν αναφέρει κάτι για velcro πάντως και μάλιστα είναι στα 27 και όχι στα 25 ευρώ που προαναφέρθηκε. Μήπως είναι άλλο προιόν αυτό; Πάντως μου άρεσε... Φένεται ποιό λεπτό από το αντίστοιχο της Dainese αλλά και ποιό μεγάλο σε επιφάνεια από την άλλη...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    δεν αναφέρει κάτι για velcro πάντως και μάλιστα είναι στα 27 και όχι στα 25 ευρώ που προαναφέρθηκε. Μήπως είναι άλλο προιόν αυτό; Πάντως μου άρεσε... Φένεται ποιό λεπτό από το αντίστοιχο της Dainese αλλά και ποιό μεγάλο σε επιφάνεια από την άλλη...
    Αυτό είναι φίλε. Απλά όταν πας να το αγοράσεις cash στο αφήνουν 25. Είναι μια χαρά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αυτό είναι φίλε. Απλά όταν πας να το αγοράσεις cash στο αφήνουν 25. Είναι μια χαρά.
    το velcro που είναι; Έκανε λάθος πριν ο φίλος που είπε πως έχει και velctro;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF