ρε παιδια μου αρεσει η καρινα που ειναι μαυρη ασιμη μαζι και γραφει v-strom πανω την πουλανε 150€ στον πειραια .Ειναι αληθεια οτι τριζει οπως μου ειπε ενας η μου το λεει για να αγορασω την δικια του την πλαστικη μαυρη <ασχημη κατα εμενα >
ρε παιδια μου αρεσει η καρινα που ειναι μαυρη ασιμη μαζι και γραφει v-strom πανω την πουλανε 150€ στον πειραια .Ειναι αληθεια οτι τριζει οπως μου ειπε ενας η μου το λεει για να αγορασω την δικια του την πλαστικη μαυρη <ασχημη κατα εμενα >
chris14
Τι εννοεις καλυτερη?Αρχικά δημιουργήθηκε από chris14
Για ποια δουλεια?
Παρε μια φωτο απο puig
![]()
σορυ φιλε μου αλλα δεν μου αρεσει αυτη.ισως πηγαινει σε αυτους που θελουν να δωσουν street πρωσανατολισμους στο μηχανακι τους.αυτην που λεω εγω προστατευη ολο το ψυγειο λαδιου
chris14
Δε τρίζει φίλε μου. Είναι μια χαρά,την φοράω πάνω από 2 μήνες και ο κολλητός μου πάνω από χρόνο. Δεν ακούγεται το παραμικρό.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
150 ευρωδιάολα έχει μόνο;Αρχικά δημιουργήθηκε από chris14
αυτην εννοω παιδια ξερει κανενας αμα τριζει?
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8