lipon paidia exoume kai leme tin prwti mera pou perno to mixanaki mu erxete o aderfos mu kai kathete pano sto mixanaki me to plaino stand kai krakkkkk to spaei!!
telika eida oti to spasimo einai apo tin vida, afou perase ligo kairos(2-3 meres) psaxnotas gia tixous na akoumbisw to kamari mu apofsisa na paw stin helinstore na akoumpisw ta wraia mu 10 euro gia na parw MIA[B] vida.wraia kai kala eftiaxa to stand..
lipon afino to mixanaki mu exw apo to spiti mu na anebw panw na parw kati ,alla den ypologisa oti fisage me 0.1 mpofor(ena aplo aeraki)kai mu rixnei katw to mixanaki kai mu spaei tin maneta tou simplekti.... mia kai dio paw xana stin helin kai tous rwraw poso exei i maneta kai mu leei 68euro!!!! teza o dikos sou!re paidia min ta lete etsi apotoma....
meta eida kati manetes tis asv(nomizw pos legonte) oi opies girnane kai apo tin anapodi meria kai den spane kai exoun egihsh 2 xronia(dld ama sou spasei stin allazoun tsamba) kai telos kanoun 53euro..
xerei kaneis an tha exw provlima me tin tromba h kati allo gia tis sxetikes manetes???
euxaristw