Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: kapsimo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

kapsimo

Καλημέρα, εχω τσαντιστει και καπου πρεπει να πω και γω τον "πονο" μου.ΕΧω παρκαρει την μηχανη μου νομιμοτατα στο δρομο που δουλευω,(Ριανκουρ στην Πανορμου), αναμεσα απο δυο αυτοκινητα. Και κατεβαινω να παρω ενα χυμο απο το περιπτερο και στη σελα στο σημειο που ερχετε σε επαφη με την ουρα καποιος αφησε ενα τσιγαρο.(βρηκα τη γοπα επανω) Η ουρα εχει λιωσει σε εκεινο το σημειο εχει φουσκωσει και εχει παρει αυτο το καφε μαυρο του καμμενου το χρωμα. γρρρρρρρρρρ τα νευρα μου. Να μην εχω κατεβει και να τον δω την ωρα που το κανει.................αυτα.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: kapsimo

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Καλημέρα, εχω τσαντιστει και καπου πρεπει να πω και γω τον "πονο" μου.ΕΧω παρκαρει την μηχανη μου νομιμοτατα στο δρομο που δουλευω,(Ριανκουρ στην Πανορμου), αναμεσα απο δυο αυτοκινητα. Και κατεβαινω να παρω ενα χυμο απο το περιπτερο και στη σελα στο σημειο που ερχετε σε επαφη με την ουρα καποιος αφησε ενα τσιγαρο.(βρηκα τη γοπα επανω) Η ουρα εχει λιωσει σε εκεινο το σημειο εχει φουσκωσει και εχει παρει αυτο το καφε μαυρο του καμμενου το χρωμα. γρρρρρρρρρρ τα νευρα μου. Να μην εχω κατεβει και να τον δω την ωρα που το κανει.................αυτα.

Ασ΄τα να πανε....στη δικη μου εχω βρει:

1.τους κα8ρεφτες στραβωμενους (στανταρακι... )
    2.μπουκαλακι Ιολη πανω στο τιμονι..
    3.πανια... :hypnotize και ζελατινες απο πακετα πανω στη σελα..

ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω βρει τιποτα εκδορες ή κατι αλλο υποπτο ... αλλα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι οντως η γυφτια ορισμενων ειναι ανεκδιηγητη!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    που να δεις την βεσπα (την παλια) του πατερα μου που της ειχε καφασι επανω...
    λες και καθε βραδυ εβαζε ταμπελακι "γεμιστε το μεχρι το πρωϊ"..:rotflmao: :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF