Γεια σας,θελω να παρω κρανος οff rοad με ζελατινα αλλα βρισκομαι στο εξης διλλημα:airoh s4 ή uvex enduro?Οποιος εχει ενα απο τα δυο αυτα κρανη ή γενικοτερα ξερει τι παιζει περιμενω γνωμες και συμβουλες...
Γεια σας,θελω να παρω κρανος οff rοad με ζελατινα αλλα βρισκομαι στο εξης διλλημα:airoh s4 ή uvex enduro?Οποιος εχει ενα απο τα δυο αυτα κρανη ή γενικοτερα ξερει τι παιζει περιμενω γνωμες και συμβουλες...
Είμαι κάτοχος του S4 κοντά 3 χρόνια. (και όχι για πολύ ακόμα!)
Περριτό να σου πω οτι μετά απο τόσο καιρό το κράνος έχει γίνει χρέπι!
Έιναι θερμοπλαστικό,
Έιναι βαρύ,
Θαμπώνει,
Αν φορτώσεις πάνω απο 80χλμ τρως σφαλιάρες (απο τον αέρα), και γενικότερα, άμα δεν έχεις μηχανάκι 125cc μην το πάρεις!
Δώσε κάτι παραπάνω και βάλε στο κεφάλι σου ένα απο τα δύο καλύτερα της αγοράς:
Arai tour-x 3
Shoei hornet DS
Προσωπικά δεν έχω καταλήξει ακόμα πιο απο τα δύο θα πάρω.
Και μην ξανακούσω την καραμέλα οτι "έιναι πολλά τα λευτά θανάση..."
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ!!!
" Όλα είναι δρόμος "
Αρα με λιγα λογια s4 στην black list.....οκ η αληθεια ειναι οτι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι σαν ποιοτητα απλα το θεωρω ψιλομουρατο σαν κρανος.
Οσο για τα αλλα αλλα δυο κρανη που μου προτεινες τα ηξερα ανεκαθεν και συμφωνω απολυτα οτι δεν πρεπει να λυπασαι τα χρηματα οταν παιρνεις κρανος αλλα η τσεπη μου αυτη την στιγμη δεν μου επιτρεπει να παρω κατι τετοιο αν δεν περιμενω κανα μηνα τουλαχιστον και το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι κρανος
οποτε με βλεπω για uvex enduro.....thanks παντως...
Το uvex το εχει ενας φιλαρακος κανα χρονο τωρα , μια χαρα ειναι και απο ποιοτητα σου γεμιζει το ματι πιο πολυ απο το airoh σιγουρα ( ειχα το airoh tyger ) . Απο Γερμανια θα το βρεις ακομη φθηνοτερα .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
εχω το hornet ,,,,, πολυ καλο κ ελαφρυ..... μερικες φωρες θαμπονει αλλα νωμηζω οτι φταιει η ψυλη ζελατινα στο αφρικα γιατι δεν περναει αερας,,,,,, μια φωρα χωρις την ζελατινα ητανε μια χαρα......
δεν κουνιεται και δεν τραβαει........ δεν ακουγεται πολυ...
τραβάει μονο οταν γυρίσεις το κεφάλι σου τελείως........πολυ ευχαρηστημενος
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
Είμαι κάτοχος του S4 κοντά 3 χρόνια. (και όχι για πολύ ακόμα!)
Περριτό να σου πω οτι μετά απο τόσο καιρό το κράνος έχει γίνει χρέπι!
Έιναι θερμοπλαστικό,
Έιναι βαρύ,
Θαμπώνει,
Αν φορτώσεις πάνω απο 80χλμ τρως σφαλιάρες (απο τον αέρα), και γενικότερα, άμα δεν έχεις μηχανάκι 125cc μην το πάρεις!
Δώσε κάτι παραπάνω και βάλε στο κεφάλι σου ένα απο τα δύο καλύτερα της αγοράς:
Arai tour-x 3
Shoei hornet DS
Προσωπικά δεν έχω καταλήξει ακόμα πιο απο τα δύο θα πάρω.
Και μην ξανακούσω την καραμέλα οτι "έιναι πολλά τα λευτά θανάση..."
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ!!!
Φίλε μου έχω το S4 και θα διαφωνήσω σε κάποια σημεία μαζί σου ….
Καταρχήν , δεν μπορώ να συγκρίνω την ποιότητα μεταξύ ενός κράνους που κάνει 170 € και ενός κράνους που κάνει 500 € .φυσικά και το S4 έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής .
Όμως , η ποιότητα κατασκευής ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ είναι πολύ καλή.
Όσο αφορά το βάρος του …ΔΕΝ είναι βαρύτερο από αντίστοιχα «εντουροειδή» κράνη ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ
Όσο αφορά την συμπεριφορά του στον αέρα …
Κατά ένα μυστήριο τρόπο είναι ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟ και σταθερό από ένα SHOEI Tour-X (που έχω δοκιμάσει)
Επίσης ,άμα βγάλεις τον «γείσο» από το κράνος (κάτι που είναι πολύ εύκολο μιας και το κράνος είναι «πολυμορφικό») ,η συμπεριφορά του σε πιο μεγάλες ταχύτητες είναι ακόμη πιο …street
Όμως μην ξεχνάμε ότι είναι ένα «εντουροειδές» κράνος ….
Κατά την γνώμη μου ,ΚΑΝΕΝΑ «εντουροειδες» κράνος δεν έχει καλή συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες λόγο του σχήματος τους
![]()
εεε βαζεις ανετα γυαλιά ηλιου.......:smilea:
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Λαρισέος, αυτό ήθελα να ακούσω αγόρι μου! Πρέπει να κατέβω Σαλόνικα να βρώ νούμερο κ να το παραγγείλω.
Γκικς, συμφωνώ πως σε ΑΥΤΑ τα λευτά πάλι το ίδιο θα έπαιρνα. Θεωρώ πως ένα ανοιχτό κράνος είναι πολύ-πολύ πιο βολικό απο τα street, ειδικά στις καθημερινές μετακινήσεις. Μέχρι κ τη μύτη σου μπορείς να ξύσεις!
Μας μπέρδεψες όμως! Μάλλον το tour-x της ARAI θες να πεις παραπάνω.![]()
" Όλα είναι δρόμος "
Οκ ρε μαγκες ολα αυτα αλλα εγω ξαναεπιστρεφω στην αρχικη μου ερωτηση:υvex ή airοh?Απο τι βλεπω σε μερικα site παντως η uvex ειναι πιο ποιοτικη και διαδεδομενη μαρκα στα κρανη.οσο αφορα το s4 μια ερωτηση:εχει καλη στεγανοτητα σε αερα και κρυο?
Και τα δύο κράνη έιναι στο ίδιο επίπεδο τιμής, και ποιότητας με το airoh να είναι θερμοπλαστικό και το uvex πολυκαρμπονάτο (καμία διαφορά στο βάρος). Το uvex αν είναι ίδιο καλούπι με το ακριβό αδερφάκι του το carbon που κάνει 600? πρέπει να έχει πιό μελετημένη αεροδυναμική.
Πήγαινε σαν κύριος, δοκίμασε τα, μπορέι κάποιο απο τα δύο να σου κάθεται καλύτερα, και σε τελική πάρε αυτό που σου αρέσει!
" Όλα είναι δρόμος "