Τί είναι αυτό; Εδώ σας θέλω; Για βοήθεια-διαφωτισμό pm me![]()
?????
Τί είναι αυτό; Εδώ σας θέλω; Για βοήθεια-διαφωτισμό pm me![]()
?????
...είναι κάτι με το οποίο είμαστε όλοι πιο κοντά.....![]()
μηπως ειναι πελμα ελαστικου?
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Δεν είναι πέλμα
Βασικά ανήκει στις τρισδιάστατες εικόνες και θέλει "ειδικό τρόπο" για να μπορέσεις να την "διαβάσεις".
Αν ψάξεις στο νετ πιστεύω όλο και κάτι θα βρεις.
Προσωπικά είχα ένα βιβλίο μικρός με καμιά 20αριά τέτοιες εικόνες μέσα αλλά ούτε που θυμόμουν πώς λεγόταν ούτε που το είχα παρατήσει. Και πώς το έφερε η π***** η τύχη και έπεσα πάνω σε ένα site με καμιά 300αριά εικόνες μέσα...
Είναι αρκετά σκαλωματικό πάντως όταν αρχίσεις και τα βλέπεις...![]()
μηχανη πιστας....
αοριστα, δεν ειναι καποιο μοντελο...
Dorsoduro 750 & Norton 16H
εμεις οι τυφλοι πως θα το δουμε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kosa
Προσωπικά είχα ένα βιβλίο μικρός με καμιά 20αριά τέτοιες εικόνες μέσα αλλά ούτε που θυμόμουν πώς λεγόταν ούτε που το είχα παρατήσει. Και πώς το έφερε η π***** η τύχη και έπεσα πάνω σε ένα site με καμιά 300αριά εικόνες μέσα...
Είναι αρκετά σκαλωματικό πάντως όταν αρχίσεις και τα βλέπεις...![]()
Πες μας και εμάς το site να καούμε λίγο......:smilea:
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
http://www.eyetricks.com/3dstereo.htm
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να δώ τιποτα, σίγουρα θα φταίει η οθόνη μου!
Αν είναι ασπρόμαυρη τότε μάλλον φταίει η οθόνη, ναι. Πάντως υπάρχει πιο "εύκολος" τρόπος.
Αρκεί να τρίψεις τα μάτια σου για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με τους αντίχειρές σου και εν συνεχεία να σηκώσεις τα βλέφαρά σου με αυτούς (αντίχειρες) προσπαθώντας να εστιάσεις σε ένα σημείο της εικόνας (εγώ προτιμώ το κέντρο). Αν κρατήσεις το βλέμμα σου εκεί με ανασηκωμένα τα βλέφαρα για 5 - 10 δευτερόλεπτα όλο και κάτι θα βρεις. Επίσης μην ξεχνάς ότι υπάρχουν οι "εύκολες" και οι "δύσκολες" εικόνες, σαν τις στροφές. Αν δεν τα καταφέρεις λοιπόν με την πρώτη μην τα παρατήσεις γιατί μπορεί να έτυχες σε δύσκολη εικόνα... Αν δεν πετύχει με την πρώτη φορά επανέλαβε...
![]()
Α και κάτι ακόμα πολύ βασικό. Μόλις η εικόνα που έχεις μπροστά σου "αποκτήσει" βάθος τότε προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου με αργά βλέμματα και αλλού ώστε να δεις την εικόνα... :P Mοναχά μην κινείς τα μάτια σου γρήγορα γιατί θα χάσεις την ...γραμμή σου!
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης