Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Δίλλημα

Δίλλημα

Θα αγοράζατε τη μοτοσυκλέτα που σας αρέσει,που σας γοήτευσε,που σας έκανε να νιώσετε πάθος για εκείνη ή μια μοτοσυκλέτα απο έναν αντιπρόσωπο (συγκεκριμένα YAMAHA-Aprilia) που είναι γνωστός σας και φίλος σας και σας εκτιμά και τον εκτιμάτε για να μην χαλάσουνε οι καρδιές σας?

Θα επιθυμούσα την πολύτιμη γνώμη σας
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Δίλλημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
    Θα αγοράζατε τη μοτοσυκλέτα που σας αρέσει,που σας γοήτευσε,που σας έκανε να νιώσετε πάθος για εκείνη ή μια μοτοσυκλέτα απο έναν αντιπρόσωπο (συγκεκριμένα YAMAHA-Aprilia) που είναι γνωστός σας και φίλος σας και σας εκτιμά και τον εκτιμάτε για να μην χαλάσουνε οι καρδιές σας?

Γιατί δέν έχουν οι εταιρίες που ανέφερες(ΥΑΜΑΗΑ, απρίλια) μοντέλα που να μπορούν να γοητεύσουν;

Παρ'όλ'αυτά εννοείται πως τη μηχανή την αγοράζω για τη δική μου απόλαυση και όχι του ντιλερά. Οπότε εννοείται το πρώτο.

Ναι φίλε μου έχει :-) συγκεκριμένα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Aprilia SMV 750 Dorsoduro (φίλος και αντιπρόσωπος) και στο Duke 3.Καθημερινά ο αντιπρόσωπος εκείνος έρχεται στο δικό μας μαγαζί (περίπτερο-ψιλικατζίδικο) και αφήνει σημαντικά ποσά, γι αυτό μήπως η απόκτηση του Aprilia τονώσει αυτή την εκτίμηση.

Πάντως σε ευχαριστώ
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Καθημερινά ο αντιπρόσωπος εκείνος έρχεται στο δικό μας μαγαζί (περίπτερο-ψιλικατζίδικο) και αφήνει σημαντικά ποσά, γι αυτό μήπως η απόκτηση του Aprilia τονώσει αυτή την εκτίμηση.

Πάντως σε ευχαριστώ

Ρε μπάς και ο κρυφός σου πόθος είναι ο αντιπρόσωπος και όχι η μηχανές;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PS
    Δέ νομίσω να σου κάνει και ζημιά στις πωλήσεις άν πάρεις duke. Να πώ ότι έπαιρνες απρίλια από άλλον αντιπρόσωπο τότε εντάξει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Ρε μπάς και ο κρυφός σου πόθος είναι ο αντιπρόσωπος και όχι η μηχανές;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PS
    Δέ νομίσω να σου κάνει και ζημιά στις πωλήσεις άν πάρεις duke. Να πώ ότι έπαιρνες απρίλια από άλλον αντιπρόσωπο τότε εντάξει.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχεις δίκιο και πάλι , βλέπω και το Dorsoduro και είναι πολύ καλό θα τολμήσω να πώ καλύτερο απο το Duke 3,θα μου πείς περί ορέξεως

AYRTON SENNA

Αν μιλαγες, για τον σουπερδουκα μαλιστα! Αλα για το δουκακι,
    Παρε το δροσοεντουρο, να αυξησεις και τις πωλησεις στο μαγαζι.

Δηλαδή πάει επικράτησε το Dorsoduro να το λέμε Δρόσο όπως το Duke που τον αποκαλούμε Δούκα?

AYRTON SENNA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ρε φίλε... τι σ αρέσει; απλά πράγματα. Αυτό που σ αρέσει αυτό που σε "φτιάχνει" μέχρι τα μπούνια αυτό παίρνεις. Τέλος! Εκτός αν μπορείς να συνδυάσεις την πρακτικότητα και τη χρηστικότητα με κάτι που επίσης σ αρέσει αρκετά κι ας μην είναι Ο πόθος! Σε αυτήν την περίπτωση κοιτάς και την πρακτική πλευρά των πραγμάτων λες οκ μ αρέσει κάμποσο είναι ας πούμε πιο οοικονομικό κάνει για μέσα στην πόλη και για ταξιδάκια οπότε οκ αγοράζω αυτό. Αλλιώς "χτυπάς" τον πόθο σου! Τέλος!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Γιατι οχι, δροσοεντουρο; Ωραιο ονοματακι. Αλλος τον τρωει και ζοριζετε και αλλος τον τρωει και δροσιζετε.

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    φίλε έχω φίλο και ΠΕΛΑΤΗ αντιπρόσωπο yamaha. Είχα πάρει ένα μικρό σκούτερ από εκέι παλιά και όλα μια χαρά. όταν θέλησα να αγορασω μηχανή είχα και γώ το ίδιο δίλλημα. τελικά αγόρασα το στρομ γιατί αυτό γούσταρα και προκειμένου να κράτίσω τις φιλικές και τις επαγγλματικές μου σχέσεις σωστες ψωνίζω άλλα πράγματα από εκεί από τα πιο απλά λάδι αλυσίδας κ.λ.π. μέχρια τα μπουφάν μου τα κράνη μου κ.ο.κ. ¨ετσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και γω πήρα αυτό που πραγματικά ήθελα και δεν έπαψα να είμαι πελάτης του.

ελπίζω να βοήθησα
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Γιατι οχι, δροσοεντουρο; Ωραιο ονοματακι. Αλλος τον τρωει και ζοριζετε και αλλος τον τρωει και δροσιζετε.
    : :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Δίλλημα

αν καποιος ειναι απλα γνωστος στα @@ μου
    αν ειναι φιλος ελπιζω να καταλαβει
    αν ειναι κολλητος σιγουρα θα καταλαβει
    αν ειναι συνεργατης παλι στα @@ μου γιατι καποια στιγμη η συνεργασια μας μπορει να χαλασει
    αν ειναι τα δυο τελευταια μαζι δεν ξερω την απαντηση σιγουρα

αν εχεις τοσο καλη σχεση οπως λες,μια κουβεντουλα οτι σκεφτεσαι να αγορασεις μηχανη δεν θα ηταν ασχημη....και εκει βλεπεις και τις διαθεσεις/αποψεις του....και σκεψου οτι δεν προκεται να σου χαρισουν κατι,αλλα θα το αγορασεις....και βεβαια να σκεφτεις το μετα προτερηματα που μπορεις να εχεις μετα την αγορα.....

εγω που ψαχνομουνα ΜΟΝΟ για busa ομως.....το αγορασα απο τον μηχανικο/φιλο σε τιμη λιγο πιο τσιμπημενη (το ηξερα βεβαια) αλλα ειχα και εχω την ανεση οτι και να γινει να του το πω και να μην με γραψει στα @@ του.....

καλη αγορα και παντα ορθιος.....

αυτια

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Ναι φίλε μου έχει :-) συγκεκριμένα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Aprilia SMV 750 Dorsoduro (φίλος και αντιπρόσωπος) και στο Duke 3.Καθημερινά ο αντιπρόσωπος εκείνος έρχεται στο δικό μας μαγαζί (περίπτερο-ψιλικατζίδικο) και αφήνει σημαντικά ποσά, γι αυτό μήπως η απόκτηση του Aprilia τονώσει αυτή την εκτίμηση.

Πάντως σε ευχαριστώ
    Ρωτα τον Μακη να σου πει...

Βεβαια...το dorsoduro(που του τον κανει ντουρο) δεν του αρεσει καθολου...αλλα απ την αλλη ειναι υπερ της συσφιξης των ανθρωπινων σχεσεων και επαφων,αρα θα σε παραπεμψει στον αντιπροσωπο-πελατη-φιλο σου νομιζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ρωτα τον Μακη να σου πει...
    Βεβαια...το dorsoduro(που του τον κανει ντουρο) δεν του αρεσει καθολου...
    Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τον φίλο Aitherobamwn στην Απρίλια !

l
    l
    l
    l
    l
    l
    l
    l
    V

τι προτιμάς να βλέπεις και να καβαλάς κάποια μηχανή κάθε μέρα επειδή εχεις γνωστό-φίλο αντιπρόσωπο ή καποια μηχανή που θα την βλέπεις και θα γουστάρεις να την καβαλήσεις....
    το τι θα κάνεις ειναι καθαρά δικό σου θέμα....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηθικό δίλλημα. Κράνος
    από Dimos35 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2007, 15:48
  2. Crf H Yzf ιδου το διλλημα....
    από asimas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 15:39
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΔΙΛΛΗΜΑ
    από hector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 21:09
  5. Ηθικόν Δίλλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από code στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •