Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Αναζήτηση Σκυφτού

Αναζήτηση Σκυφτού

Hi σε όλη την παρέα

Μετά από τρίχρονη και απολαυστική συμβίωση με ένα Yamaha TT600, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα, περνώντας σε σκυφτό μηχανάκι. Το ποσό που διαθέτω είναι λίγο πάνω από 4000 ευρώ και αναζητώ κάτι φιλικό, ιαπωνικό, αξιόπιστο, τουριστικό και όχι απαραίτητα κορυφαίο σε ιπποδύναμη και γκάζι. Προτεραιότητα η άνεση τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στο ταξίδι, για εμένα και το συνεπιβάτη. Σκέφτομαι για Cbr 600 F ή VTR 1000 F firestorm. Για το πρώτο, η φήμη του ως κορυφαίου all rounder προηγείται, ενώ το δεύτερο είναι προκλητικά φτηνό σα μεταχειρισμένο. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο παραπάνω καθώς και εναλλακτικές προτάσεις. Οδηγώ συντητρητικά , είμαι 1,87m και δε θέλω να τρέχω κάθε λίγο στο συνεργείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Αναζήτηση Σκυφτού

Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Hi σε όλη την παρέα

Μετά από τρίχρονη και απολαυστική συμβίωση με ένα Yamaha TT600, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα, περνώντας σε σκυφτό μηχανάκι. Το ποσό που διαθέτω είναι λίγο πάνω από 4000 ευρώ και αναζητώ κάτι φιλικό, ιαπωνικό, αξιόπιστο, τουριστικό και όχι απαραίτητα κορυφαίο σε ιπποδύναμη και γκάζι. Προτεραιότητα η άνεση τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στο ταξίδι, για εμένα και το συνεπιβάτη. Σκέφτομαι για Cbr 600 F ή VTR 1000 F firestorm. Για το πρώτο, η φήμη του ως κορυφαίου all rounder προηγείται, ενώ το δεύτερο είναι προκλητικά φτηνό σα μεταχειρισμένο. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο παραπάνω καθώς και εναλλακτικές προτάσεις. Οδηγώ συντητρητικά , είμαι 1,87m και δε θέλω να τρέχω κάθε λίγο στο συνεργείο.

Bρες ενα καλό CBR 600F και οδηγησε το να δεις!

Μονο αυτο σου λεω!

Πηρα προσφατα ενα τετοιο και εχω παθει πλακα απλά!

Είναι προφανώς η πρώτη μου επιλογή το cbrάκι. Το δικό σου απότι βλέπω είναι το injection. Για πες λεπτομέρειες. Του πότε είναι; Το έχεις πάει ταξιδάκι; Κανένα παράπονο; Track Day;

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Είναι προφανώς η πρώτη μου επιλογή το cbrάκι. Το δικό σου απότι βλέπω είναι το injection. Για πες λεπτομέρειες. Του πότε είναι; Το έχεις πάει ταξιδάκι; Κανένα παράπονο; Track Day;
    εγω ειχα ενα cbr600fi του 2003 και ειχα κανει αρκετα ταξιδακια με αυτο.μπορω να πω οτι ειναι ενα τιμιο μηχανακι,μην ζητας πολλα απο επιδοσεις και στησιμο,ειναι καλο για πρωτη επαφη με τη συγκεκριμενη κατηγορια μηχανων και θα σε παει παντου χωρις αγχος...αν και εγω ειχα πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα του.

Χμ

Περιέργο αυτό. Μεμονομένη περίπτωση ή γενικά το cbr έχει πρόβλημα στα ηλεκτρικά; Γενικά δεν έχω ακούσει κάτι. Για τις επιδόσεις, νομίζω ότι οποιοδήποτε μηχανάκι της κατηγορίας θα είναι επαρκές για έναν 24χρονο που καβάλαγε μονοκύλινδρο μανιβελλάτο μέχρι τώρα ; )

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Για δες και την υπογραφή μου εάν σε ενδιαφέρει ΧΧ
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Χμ

Περιέργο αυτό. Μεμονομένη περίπτωση ή γενικά το cbr έχει πρόβλημα στα ηλεκτρικά; Γενικά δεν έχω ακούσει κάτι. Για τις επιδόσεις, νομίζω ότι οποιοδήποτε μηχανάκι της κατηγορίας θα είναι επαρκές για έναν 24χρονο που καβάλαγε μονοκύλινδρο μανιβελλάτο μέχρι τώρα ; )
    Γενικά δεν έχουν πρόβληματα.
    Το CBR είναι μάλλον το καταλληλότερο για να μπεις στα SS, φιλικό, γρήγορο, τα κάνει όλα και συμφέρει.
    Το VTR ειναι περίεργη περίπτωση....
    Καλό μηχανάκι αλλά με μερικά μειονεκτήματα που το εμπόδισαν να πουλήσει.
    Εχει καλό και ροπάτο μοτερ (V2) αλλά πολύ μικρό τεπόζιτο, γελοία αυτονομία, και χάλια αναρτήσεις απο μαμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Pare kalytera ena CBF H ena Phaser H ena kawa ER6

logo megethous kai mono, tha eisai pio aneta panw se ayta apo to polu pio skufto CBR, kai exoyn kai ligo kaluyteri ropi xamila-ara megaluteri efxristia.

Guys έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα των απαντήσεών σας, όσο και από τις ενδιαφέρουσες απόψεις σας.

Φίλε Gypsy, τρέμω μπροστά στο XX. Δεν έχω αρκετή εμπειρία, και η συντήρησή του μου φαίνεται ασύμφορη.

AntonD, CBF και ER6 δε μου λένε εμφανισιακά. Ούτε και το Fazer, αν και το θεωρώ τίμιο. Το έχω στο μυαλό μου, αν και μου φαίνεται πολύ μαζικό. Κάτι σαν XT των street.

Φίλε Sapila, για το VTR έχω ακούσει όλα τα άσχημα που μου ανέφερες, όμως παράλληλα αναφέρεται σαν άνετο, αξιόπιστο και είναι γελοιωδώς φτηνό.

Σαν εναλλακτική σκέφτομαι και κάποιο Triumph. Τ595, ή TT600, ή Daytona 600-650. Επίσης γελοιωδώς φτηνά, μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά, δεν ξέρω όμως τι παίζει από service και αξιοπιστία. Γενικά, είμαι λίγο αρνητικός απέναντι στα ευρωπαϊκά, αν και για τα Triumph δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Το fazer ............................................................ ΣΚΥΦΤΟ ;;;

Εγω στη θεση σου θα εβαζα και μερικα γραμματια και θα επαιρνα το fireblade. Καντο μια βολτα και πες μας εντυπωσεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Road 67

Κατ' αρχήν σε ποιό Fierblade αναφέρεσαι; 929, 954; Πάντως τα 4000 κάτι είναι οριακά και δεν ψήνομαι για δώσεις και γραμμάτια. Σε κάνα χρόνο φεύγω φαντάρος, οπότε ποιός πληρώνει; To Blade προφανώς είναι καλό άλλα δεν ξέρω πόσο φιλικό είναι και τί λέει για κάθε μέρα. Ό,τι και να πάρω θα είναι το μοναδικό μου μηχανάκι, οπότε δε θέλω να μου βγάζει την πίστη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    πηγαινε και οδηγησε το CBR F να το δεις και πιστευω οτι ειναι αυτο που θα σου κανει...

ειχα και εγω ενα ( αυτο που εχει τωρα ο DimChios) και παρολο που μου αρεσε πολυ σαν μηχανακι το εδωσα γιατ ιδεν με πολυ βολευε στις καθημερινες μου μετακινησεις....
    οσο το ευχαριστιομουνα σε βολτουλες, στην Αθηνα μεσα με κουραζε.....

Ρε παιδες τι του λετε του παιδιου

απο ΤΤ με 40 αλογα ΧΧ και Blade με 150!!!!

Να ζησει να κανει βολτες θελει....

λαου λαου....με κανα 600 αρι στρητακι αργο....μετα με ενα SS πιο δυνατο και μετα με τα 1000αρια

και εγω 1200 street εχω αλλα δεν το πηρα στα 22 μου!!!
    Εμπειρια = το κλειδι στην αποφυγη ατυχηματων!
    Σπευδε βραδεως!

Συμφωνώ με τον AntonD περί εμπειρίας, αλλά από την άλλη μοτοσυκλέτα είναι κυρίως fun οπότε βλέποντας με πάνω σε cbf ή er, θα σκέφτομαι συνέχεια ότι μεγάλωσα απότομα στα 24. Θέλω κάτι πιο νεανικό και σπιρτόζικο. Blade και ΧΧ είναι προφανώς too much, αλλά 100 άλογα μαθαίνονται προοδευτικά και με σεβασμό. Από όλους πάντως ακούω για Cbr F. Το αναμενόμενο, δηλαδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Φιλε εγω με το μηχανακι εχω κανει 1-2 ταξιδακια μεχρι στιγμης! Και στη φασηπου δεν ειχε ακομα καλα λαστιχα επανω!
    Με αυτο κινουμαι καθημερινα το τελευταιο καιρο, το BMW το πηρα τωρα σε ενα ταξιδακι μεχρι Αρτα και περιξ και αυτο μονο και μονο λογω ανεσης που οκ, απο αυτο δε συγκρινεται το ενα με το αλλο! Οχι οτι δε το κανεις ανετα με το CBR αλλα οπως και να χει δεν ειναι το ιδιο!

Βασικό ειναι οτι δεν θελει τιποτα περα απο λαδια! Τα υπολοιπα θα ξεχνας καθε ποτε πρεπει να τα κανεις!
    Ποσο συχνα θα φτανεις τα 12.000χλμ αλλωστε?

Οκ, καποιους οπως π.χ το Γιαννη απο τον οποιο και αγορασα το CBR δεν τους βολευει, ειναι και θεμα γουστου και τι θελεις να κανεις με μια μοτο! Εμενα ας πουμε μου εχει κανει τρελη εντυπωση αυτο και του το ειπα κιολας!

Γκαζι εχει, φρενα εχει, φιλικο ειναι, συντηρηση δεν θελει, αποψη εχει...

Όλα τα εχει και βαση των οσων περιγραφεις οτι θελεις πιστευω οτι αυτο ειναι που χρειαζεσαι! Οπως κι εγω δλδ, ειναι αυτο που εψαχνα για να "συμπληρωσω" καποια πραγματα! Οταν ερθει στην πορεια η ωρα να χρειαστεις κατι παραπανω, θα το κανεις και θα εχεις και μεγαλυτερη εμπειρια!

Οδηγησε το και θα δεις...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση εξοπλισμου στο νετ
    από PQC στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 10:07
  2. αναζητηση γιατρου!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:42
  3. Αναζήτηση Ονείρου...