αν δε σου αρεσει η δουλεια σου αλλα δεν εχεις βρει αλλην και εχεις καποιες υποχρεωσεις (δανειο)
την παρατας?η δεν ειναι λογικο?
αν δεν σου αρεσει το χρωμα στους τοιχους που μολις εβαψες
το ξανα βαφεις στα καπακια?
η δεν ειναι λογικο?
αν εχεις μια μηχανη που δεν κανει για την δουλεια που την θες,απλως σου αρεσει
την κρατας?η το λογικο ειναι να την πουλησεις και να παρεις αυτο που εχεις αναγκη?
αν αγορασεις ενα σπιτι παλιο αλλα ομορφο ειναι παραλογο?μηπως πρεπει να παρεις το καινουργιο?το καλο?
οταν κανεις λογικα πραγματα εισαι ωριμος?και αν δεν εισαι?θελω να πω αν εισαι αυτο που εισαι οπως και να χαρακτηριζετε οσα ονοματα και να εχει απλως δε παει με την πεπατημενη με το
λογικο
πειραζει?
γιατι δε μπορω να κανω λογικα πραγματα?μηπως ο δρομος της λογικης ειναι δυσκολος και δεν εχω τα κοτσια?
η μηπως νιωθω οτι περνανε οι μερες και δεν κανω αυτο που θελω?
και οταν αυτο που θελω μου χτυπα τη πορτα και μου λεει ηρθε ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟ και ας ειναι παραλογο
το εκμεταλευεσε?η γυρνας στα σιγουρα?
αν εχετε βρεθει σε τετοια θεση...τι κανατε?ετσι για να δω τωρα τελευταια εχω ακουσει διαφορα απο ανθρωπους που νομιζα οτι μονο εγω τα κανω αλλα οχι...ΔΕ μιλαμε μεταξυ μας ΔΕ λεμε τι κανουμε και νομιζουμε οτι ειμαστε ολοι μοναδες
εγω κανω αυτο και κανεις αλλος δε το κανει και δε το λεω γιατι θα φανει χαζο-τρελο
αλλα δεν ειναι ετσι τελικα
η μηπως δεν ειναι λογικα αυτα που σκευτομαι?
...
τελικα ειναι ανωριμοτιτα να μην μπαινεις στα στερεοτυπα?ειναι παραλογο?
την δευτερα να θες να πας σε ενα εστιατορειο ντυμενος καλα με το αμαξι
την τριτη να κουμπωνεις την ταχυτητα στη μηχανη με το κρανος τιγκα στα μυγακια που δεν καθαρισες απο την κυριακη και να σταματας καπου και να κοιτας και να νιωθεις
την τεταρτη να μην θες να σηκωθεις απο το κρεβατι γιατι ετσι
την πεμπτη να κανεις ονειρα για σπιτι για οικογενεια
και την παρασκευη να μιζεριαζεις γιατι σε εχουν βαλει στο καλουπι με τα λεφτα...δε μπορεις να ονειρευεσε
δεν εχεις λεφτα
το σαββατο να θες να κανεις τα δαιμονια σου ολα περα ...αι σιχτιρι δε σκευτομαι τπτ
την κυριακη μετα την βολτα .... να λες οτι σπαταλας ασκοπα το καιρο σου με σκεψεις ανουσιες οταν υπαρχουν τοσα προβληματα τριγυρω
και παντα να στροβιλιζει στο μυαλο σου απο πισω
ενα αερικο
<<χεστα ολα και κανε οτι θες ποσο νομιζεις ρε οτι θα μπορεις?>>
και το δυδιμακι του
<<εχεις ολα τα καλα του κοσμου μην τα σπαταλας σε αυθορμιτες κινησεις κανε το σωστο
κανε το
λογικο>>
και τωρα που γραφω σκευτομαι μπας και γραφω μαλακιες
![]()