Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 79

Θέμα: γυναίκες στο τιμόνι

Banned Το avatar του/της gozntari

γυναίκες στο τιμόνι

παιδία τις αγαπάμε όλοι ,τις θαμάζουμε για τον τρόπο που σκεφτονται ,πολλές φόρες μας αφήνουν άφωνους .αλλά αλήθεια τώρα τις εμπιστεύεστε στο τιμόνι .οκ .μπορεί να οδηγούν και καλύτερα από κάποιους άντρες .μια δυο να τρέχον και σε αγώνες ,δεν μίλαω για αυτές τις εξαιρέσεις μίλαω, για τις κοπέλες μας ,τις μανάδες μας ,της γειτονιές βρε αδελφέ …για το parking δεν έχουν καμία αίσθηση του μεγέθους του αυτοκινήτου τους .αν μπορεί να παρκάρει νταλίκα και αυτές έχουν smart θα πουν δεν χωραω με απόλυτη συγύρια. αν πάλη δεν χωράνε θα προσπαθήσουν να το βάλουν πάση θησεία .πατανε φρένα σε άσχετες στιγμές κατά την διάρκεια του ταξιδίου και λες τι είδε τώρα αυτοί και παταει έτσι φρένο μπορεί να ήταν μια μικρή ανοιχτή στροφή .πάνε με 80 στην Αθηνών –Κορίνθου .ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ????? για δείτε και αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=qDeQE...eature=related

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: γυναίκες στο τιμόνι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ?????
    το παλιό θα το έδινες;;

σωστό και αυτό ούτε το παλιό .ούτε το ποδήλατο μου τίποτα που να έχει ροδές.

Με μια λεξη. ΓΑΓΚΡΕΝΑ!!!

παιδία τις αγαπάμε όλοι ,τις θαμάζουμε για τον τρόπο που σκάφτονται ,πολλές φόρες μας αφήνουν άφωνους .αλλά αλήθεια τώρα τις εμπιστεύεστε στο τιμόνι ...
    έχεις πλάκα πάντως...

γράφεις λες και δεν υπάρχουν γυναίκες στο φόρουμ

Ξέρω μια-δυο που πουλάνε τσαγάκι σε κάθε στροφή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με μια λεξη. ΓΑΓΚΡΕΝΑ!!!

τι ενοεις vestromas???

ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum .δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέργιο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …

http://www.youtube.com/watch?v=WRobs...eature=related

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum .δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέριο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …

http://www.youtube.com/watch?v=WRobs...eature=related
    Δεν μπορεί, εσένα κάτι σου έκανε κάποια, για να τα λες τέτοια ώρα αυτά............
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Στην Ελλαδα, οι γυναικες στο τιμονι, ειναι ΓΑΓΚΡΕΝΑ. Ισως και να ευθυνοντε για το 50 τα 100 του κυκλοφοριακου και των μικροατυχηματων και λιγα λεω.
    Ολοι ειμαστε εκει εξω και τα ζουμε καθημερινα. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις, αλλα δυστηχως ο κανονας ειναι αυτος.
    Μεγαλυτερο κουσουρι τους η αναποφασιστικοτητα, το κινητο και η αντιληψη του χωρου, καμια φορα και του χρονου.

Παλαιό μέλος

ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ?????
    Κι ομως.....εδω κανεις λαθος.

Ξεχνας τους (συνηθως επαγγελματιες) οδηγους/πατεραδες που μαθαινουν τις κορες τους να οδηγουν και μετα τους δινουν και το παλιο και το καινουργιο αυτοκινητο

Αναρωτηθηκε ενας θειος μου καποτε γιατι ο πατερας μου μου εδινε παντα ολα τα αμαξια του...ο πατερας μου αναρωτιοταν γιατι ο θειος μου εδινε το δικο του στον γιο του μετα το πεμπτο τρακαρισμα

Το γνωστο ανεκδοτο για το παραλληλο παρκαρισμα υποθετω το ξερετε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλε κοριτσια, εδω ειναι το θρεντ που μετραμε τις μαλαπερδες μας;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ισως και να ευθυνοντε για το 50 τα 100 του κυκλοφοριακου και των μικροατυχηματων
    αρα για το αλλο 50 τα 100 φταινε οι αντρες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

.....πάνε με 80 στην Αθηνών -Κορίνθου ....

και για πε ρε οδηγαρα εσύ με πόσα πας με την πάπια?

:a12: :a41:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν εχω κανενα προβλημα να δω μια γυναικα σαν οδηγο, αλλα σιγουρα πολλες δεν ξερουν που πανε και τι κανουν κι αυτο ειναι θεμα πρωτον της γενικοτερης αντιληψης που τις θελει ανωριμες στο τιμονι και το εκμεταλλευονται και δευτερον της αλλης θεωρησης οτι το νινι σερνει καραβι την οποια και παλι εκμεταλλευονται. Σε προσωπικο επιπεδο παντως η μητερα μου, μου εμαθε οδηγηση απο πολυ μικρη ηλικια. Και η κοπελα μου οδηγει πειραγμενο [οχι καγκουρια, the real thing] σε δρομο η ακομη και σε ειδικες. Γενικα βεβαια τηρω παντα τις επιφυλαξεις μου, αλλα δεν ειμαι και προκατειλημενος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αν θες απαντήσεις πάνω στο θέμα ψάξε και βρες τα θρεντάκια που έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βάση για κινητό τηλέφωνο στο τιμόνι
    από island στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2017, 15:50
  2. Τρεμουλο στο τιμονι
    από EDFC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 11:55
  3. Κουνημα στο τιμονι....