Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: shell koronios

shell koronios

σημερα κα8ωσ γυριζα απο σαλονικα με το africA σταματησα στον κορονιο για βενζινη,,, βλακεια μου ,,,συνη8ωσ για πιο οικονομια βαζω λαρισα η σαλονικα!

που λετε ερχεται η υπαλιλοσ και μου λεει 98??

-οχι ρε απλη βαλε.....

μα 8α παει καλυτερα και λιγοτερουσ ριπουσ και με πιο πολυ δηναμη

-βαλε 95 απλη τησ λεω ξανα! με υφακι!

δε τελισ να βαλεισ μια αλλη w power μου λεει μετα?

- τι δεν καταλαβαινεισ? λεω? 95 να βαλεισ!

- βαλε 15 euro,,,,, και βλεπει πωσ βγαζω 50ρικο και μου λεει 10 8α σε βαλω!!!

-πασ καλα λεω 8ελω 15!!!!( γιατι ελεγα να παω και για μπανιο βελικα)

στο καπακι ερχεται ενα κουτι απο πισω , κηταω αρηστερα κηταω δεχια εχει 40 μανικεσ ο κορονιοσ , αυτοσ ομωσ μπικε απο πισω........κορναρει! κιολασ,,,,,

βγαζω το κηνιτο για να δω τησ κλησεισ και τι να κανω εε δεν γ@μιε.... πηρα ενα τηλ και τουσ αφησα να φωναζουν!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Τους έχουν βάλει "χέρι" απο τα κεντρικά να πουλάνε αβέρτα V power και Racing.
    Όλα θέμα προωθητικής!!

Και αυτοί υπάλληλοι είναι και πρέπει να το πούνε το ποίημα!!!

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Καλημερα!

Δεν νομιζω οτι υπαρχει V power βενζινη σε μια εκπομπη του Ευαγγελατου ειχε δειξει οτι ειχε παει στα κεντρικα της shell στην Ολλανδια και βιντεοσκοπουσε κρυφα βεβαια και ειχαν πει καθαρα οτι βγαζουν μονο μια βενζινη ουτε V power απλη ουτε V power racing. Εγω πιστευω οτι εχει μια δοση αληθειας το ολο θεμα!!!

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    επισης σε πολλα βενζιναδικα αν πας αργα το βραδυ ή σε αυτα που διανυκτερευουν τους εχει τελειωσει η 95αρα ΠΑΝΤΑ και εχει μονο 98 και 100
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

"Καθε 2-3 γεμίσματα" να βάζεις 100αρα γιατι βοηθαει στη λειτουργία του κινητήρα. Ξεπλένει (sic) τους ρύπους και τα κατάλοιπα, καταλαβαίνεις"

Τάδε έφη βενζινάς σε BP....

Κόντεψε να μου πέσει η μηχανή απ' το γέλιο

Όπως λέει κι ο prestige, υπάλληλοι είναι, προσπαθούν να πουλήσουν το ακριβό προϊόν τους, απορώ όμως γιατί επιμένουν σε μηχανές που βάζουν 15-20 ευρώ την ίδια ώρα που ίδιοκτήτες αυτοκινήτων πρόθυμα βάζουν 100αρες "γιατί είδα διαφορά στις επιδόσεις" ( :rotflmao: ) και φουλάρουν με 70-80-90 ευρώ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    επισης σε πολλα βενζιναδικα αν πας αργα το βραδυ ή σε αυτα που διανυκτερευουν τους εχει τελειωσει η 95αρα ΠΑΝΤΑ και εχει μονο 98 και 100
    Υπάρχει και η άλλη πλευρά όμως κι εκεί μπλέκουν τα πράγματα, εγώ (σαν μ@λάκας το παραδέχομαι ) έχω φάει κόλλημα με την 100άρα (αν και κατά βάθος πιστεύω ότι είναι μούφα η δουλειά) έχει τύχει στα δύο τελευταία γεμίσματα του παπιού να ζητήσω 100άρα και να μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη, καπάκι πάω στην 98άρα και μου λένε το ίδιο και γεμίζω αναγκαστικά με την 95άρα.

Και τις δύο φορές μου έτυχε στο ίδιο βενζινάδικο το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στα Χανιά !:smilea:

aparadektoi......

basika pisteuw pws oles h bentzhnes to idio sk@to exoun mesa,,,,,,

na zhsoun ta koroida pou tous katafernoun kai thn poulane!!!!

95 kai h pio fthnh na einai idia einai!!! ola ta alla pezoun rolo apo to ti ennoikio dhnei o ka8enas kai ti xwro exei !

gia sou kwronie den xana pernaw!!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Καλημερα!

Δεν νομιζω οτι υπαρχει V power βενζινη σε μια εκπομπη του Ευαγγελατου ειχε δειξει οτι ειχε παει στα κεντρικα της shell στην Ολλανδια και βιντεοσκοπουσε κρυφα βεβαια και ειχαν πει καθαρα οτι βγαζουν μονο μια βενζινη ουτε V power απλη ουτε V power racing. Εγω πιστευω οτι εχει μια δοση αληθειας το ολο θεμα!!!

Υπαρχει απλή αμολυβδη και βι-παουερ, και βι-παουερ ρεϊσινγκ...ΤΕΛΟΣ

Οταν λες δεν υπαρχει ΤΙ εννοεις?

Οτι ειναι μουφα?

Υπ.Αναπτυξης δεν υπαρχει? Ελεγχους δεν κανει?

sapadak....

egw me ena kolito pou exei bentzinadiko kai pou krataei polu kala ta mysthka ths douleias tou.......

opws oloi h bentzhnades ! Aplws mou eipe pws oloi exoume thn idia bentzhnh,,,,dld,,,

eite 1.10 thn breis eite 1,40 idia bentzhnh einai ! aplws o ka8enas kanei ta kone tou analogos me thn khnhsei kai me ta ennoikia pou plhrwnei!

twra oso gia v power ktl...... egw dokimasa opws oloi mas ,,,,kai se amaxi kai se mhxanh (mia fwra)

diafora xereis pou eida mono sta kausaeria kai auto einai tekmiriomeno apo mhxanima giati ekana kai elenxo kausaerion prin kai meta!!

ama exetai problima kteo me kausaeria sto kouti balte mia ebdomada prin 100 ra .......!

twra sthn apodosh ola moufa einai!

Εγω θα αναφερθω μονο στην Vp-racing, που βλεπω μεγαλη αλλαγη στην συμπεριφορα της μηχανης σε σχεση με την 95. Αλλα στην τιμη που εχει φτασει , θα κανω πολλη καιρο να ξαναβαλω.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

απο οτι εχω...

μάθει κατά καιρούς, και από διαφορετικές πηγές, η 100αρα αμολυβδη το πολύ πολύ να νοθευτεί με απλή, ενω η απλή με ένα σωρό σκ@τ@ που βάζουν

όπως και το πετρελαιο θερμανσης με πετρελαιο κινησης και διάφορα άλλα

Βάζω συχνά κατοστάρα, αλλά πιστευω ότι είναι όλα στο μυαλό.
    Συνηθως βάζω από το μοναδικό shell που το έχει η ίδια η εταιρεία, και όχι από κανένα franchise που το έχει ο κάθε κυρ Μπάμπης (με όλο το συμπάθειο). Μια φορά την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα,όλο τον χρόνο, είναι κλειστό για μερικές ώρες, γιατι είναι οι τύποι απο την εταιρεία και κάνουν ελέγχους

Και το λέω αυτό γιατί την νοθευση δεν την συστήνουν και ούτε συμφέρει τις εκάστωτε εταιρείες. Το κάνουν από μόνοι τους οι ιδιώτες για παρπάνω κέρδος.
    Μια εταιρεία πετρελαίων παθαίνει μεγάλη δυσφήμιση από νοθεία.

Τέλος, το χειρότερο είαν ιότι σε όλο τον πλανήτη η βενζίνη έχει πέσει κατά πολύ (Μέχρι και 20 λεπτά/ευρώ) και εδώ δεν έχει κανένας μείωση.

Θα ρωτήσω βενζινά, και θα σας πω επίσημη τοποθέτηση

Για την 100αρα , πάρτε ενα δείγμα και δείτε.
    1ον έχει διαφορετικό χρώμα και 2ον έχει διαφορετική οσμή!!

Σίγουρα έχει διαφορά , ακόμα και στις επιδόσεις!!
    Οι 95 και 98 φτιάχνονται στα δικά μας δυιληστήρια , η 100αρα είναι εισαγωγής!

Όσο για τον Ευαγγελάτο , το έχει μαμήσει το θέμα!!Σε προηγούμενο topic λέγαμε για τους κάφρους τους δημοσιογράφους!

Super Moderator

Re: sapadak....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

Aplws mou eipe pws oloi exoume thn idia bentzhnh,,,,dld,,,
    Καλα στα ειπε το φιλαρακι σου

Η ολη διαφορα μεταξυ εταιριων ειναι στα προσθετα που βαζουν, οποιες απο αυτες χρησιμοποιουν.

Βεβαια και στη ποιοτητα της "βασης"
    Γιατι άλλοι περνουν απο ΕΛΠΕ, αλλοι απο το ΜΟ, και αλλοι απο τον "Αγιο μαυρικιο"

Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ εταιριες επι το πλειστον Ελληνικες που ΔΕΝ χρησιμοποιουν καθολου προσθετα (γιαυτο και η διαφορα τιμης)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Σίγουρα έχει διαφορά , ακόμα και στις επιδόσεις!!
    Οι 95 και 98 φτιάχνονται στα δικά μας δυιληστήρια , η 100αρα είναι εισαγωγής!
    Είσαι σίγουρος οτι εισάγουμε βενζίνη; Με τί ερχεται; Με τάνκερ?

3 διυλιστήρια υπάρχουν στην Ελλάδα, Ελδα, Εκο και μοτορ όιλ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είσαι σίγουρος οτι εισάγουμε βενζίνη;
    Απο Ισπανια (μπιπι) απο Ολλανδια (σελ) τις κατοσταρες τους.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βενζιναδικα Shell.
    από mako στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2009, 13:44
  2. Αποχωρεί η Shell από την Ελλάδα;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2008, 19:57
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 16:36