Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: BΡexei..........

BΡΕΧΕΙ..........

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ .......................................................................................ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΈ?
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

hayabusazone.forumotion.com

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Να σου πω, για ταξιδακι ωραια ακουγεται να σε πιασει ξαφνικη βροχουλα. Αλλα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ γαρ που ποτε δεν ειμαστε προετοιμασμενοι σωστα δεν ξερω κατα ποσο θα ευχαριστιοντουσαν πολλοι την εκδρομουλα. Ασε δε που μονο το 50 τα εκατο απ' οσες μηχανες ειμαστε αυτη τη στιγμη χρησιμοποιουμε τη μηχανη χειμωνα καλοκαιρι, οι υπολοιποι καλοκαιρινοι οδηγοι η που θα στραβωνανε με τη βροχουλα, η που δε θα ξερανε να οδηγησουν.
    Αυτη τη στιγμη που πρεπει να φυγω σιχτιριζω τον εαυτο μου που δεν εχω μαζι μου την επενδυση του μπουφαν γιατι θα γινω λουτσα, αλλα γουσταρω που θα βγω στη βροχουλα, αλλο που δε γουσταρω τους κουτακηδες που μουρλαινονται οταν χαλαει ο καιρος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

+ 1000

Που βρέχει ρε παιδιά;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ΑΘΗΝΑ...
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    καλα που βρεχει, θα ποτιστουν τα χωματα και δεν θα εχουμε μετα την ενοχλητικη σκονη..

ριξε,ριξε,ριξε,ριξε,ριξε,ριξε,ριξε,ριξε,ριξε...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Πλημμύρα στην Δυτική Αττική ! Εντουράδες κ μαουντενάδες ετοιμαστείτε για καλοκαιρινή βόλτα για ξεχαρμάνιασμα...........

προσοχή αύριο πρωί, εκεί όπου έχει ρίξει λίγο νερό θα έχει σχηματιστεί γλίτσα που είναι ό,τι χειρότερο

ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ( 56 ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΗ.
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    ολοι οι δρόμοι ειναι τίγκα στήν λίγδα κ στους αφρούς ,προσοχή παιδιά !

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    oraios kairos alla hmoynA me amaksi
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απίστευτη βροχή ....
    Πήγα για μπανάκι με την οικογένεια Πόρτο Γερμενό και τόσο νερό και χαλάζι έχω πάρα πολλά χρόνια να δώ. Σε πολλά σημεία ή οδήγηση ήταν αδύνατη καθώς οι υαλοκαθαριστήρες δεν μπορούσαν να απομακρύνουν τόσο νερό.

Για το κομμάτι Αγ. Σωτήρα-Μάνδρα πραγματικά έχω μείνει άφωνος.
    Ελλαδάρα ολέ με τους εργολάβους σου, με τους κατασκευαστες σου και τους ανήμπορους υπηκόους που τόσα χρόνια βλέπουμε το πανηγύρι των δις για την κατασκευή δρόμων που υπόσχονται να είναι ασφαλείς και καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε δρόμους με λίγο καλύτερες προδιαγραφές από επαρχιακό δρόμο του 1950...
    Ποτάμια από χώμα περνούσαν πάνω απ΄το οδόστρωμα, πέτρες και κοτρώνες παντού, ενώ το κομμάτι της Μάνδρας μέχρι την συμβολή με την Αττική οδό ήταν απλα επικίνδυνο.
    Το νερό που κατέβαινε ήταν γεμάτο πέτρες, μπουκάλια, βαρέλια (!), κλαδιά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
    Απογοήτευση πλήρης. Τους μόνους που λυπάμαι ήταν τους άμοιρους οδηγούς που είχαν μείνει με τα αυτοκίνητα μέσα στο ποτάμι και περίμεναν τον από μηχανής θεό να τους σώσει.
    Τα ίδια και έξω απ΄τη Χαλυβουργική με ένα τρομερό μποτιλιάρισμα που οφειλόταν σε έναν πεσμένο προφυλακτήρα φορτηγού κάθετα στον δρόμο. Τι να πω ρε ΄σεις.... Κρίμα,πολύ κρίμα. Δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κολοκαιρος, εγινα μουσκεμα ειχα παει με την κοπελια μου για καφε στο λαυριο και στο γυρισμο γιναμε μουσκεμα φοραγα καλοκαιρινο μπουφαν μηχανης αλα τι να κανει αφοθ ειναι διατρητο παλι καλα ποθ φοραγα μποτα μηχανης.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ασε δε που μονο το 50 τα εκατο απ' οσες μηχανες ειμαστε αυτη τη στιγμη χρησιμοποιουμε τη μηχανη χειμωνα καλοκαιρι, οι υπολοιποι καλοκαιρινοι οδηγοι......

50% ??????

καν'το 20 και παλι πολλα θα λες...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Απίστευτη βροχή ....
    Πήγα για μπανάκι με την οικογένεια Πόρτο Γερμενό και τόσο νερό και χαλάζι έχω πάρα πολλά χρόνια να δώ. Σε πολλά σημεία ή οδήγηση ήταν αδύνατη καθώς οι υαλοκαθαριστήρες δεν μπορούσαν να απομακρύνουν τόσο νερό.

Για το κομμάτι Αγ. Σωτήρα-Μάνδρα πραγματικά έχω μείνει άφωνος.
    Ελλαδάρα ολέ με τους εργολάβους σου, με τους κατασκευαστες σου και τους ανήμπορους υπηκόους που τόσα χρόνια βλέπουμε το πανηγύρι των δις για την κατασκευή δρόμων που υπόσχονται να είναι ασφαλείς και καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε δρόμους με λίγο καλύτερες προδιαγραφές από επαρχιακό δρόμο του 1950...
    Ποτάμια από χώμα περνούσαν πάνω απ΄το οδόστρωμα, πέτρες και κοτρώνες παντού, ενώ το κομμάτι της Μάνδρας μέχρι την συμβολή με την Αττική οδό ήταν απλα επικίνδυνο.
    Το νερό που κατέβαινε ήταν γεμάτο πέτρες, μπουκάλια, βαρέλια (!), κλαδιά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
    Απογοήτευση πλήρης. Τους μόνους που λυπάμαι ήταν τους άμοιρους οδηγούς που είχαν μείνει με τα αυτοκίνητα μέσα στο ποτάμι και περίμεναν τον από μηχανής θεό να τους σώσει.
    Τα ίδια και έξω απ΄τη Χαλυβουργική με ένα τρομερό μποτιλιάρισμα που οφειλόταν σε έναν πεσμένο προφυλακτήρα φορτηγού κάθετα στον δρόμο. Τι να πω ρε ΄σεις.... Κρίμα,πολύ κρίμα. Δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση.

+600 Βυρωνα αλλα εγω που ημουν σπιτι μπορω να πω οτι την χαρηκα αυτη την Αυγουστιατικη μπορα!
    Καθαρισαν και λιγο καποιοι δρομοι, δροσισε και λιγο!
    Κατα τα αλλα, οπως τα ειπες...τι να λεμε!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF