Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Μηχανή για κοπέλα!!!

Νέο μέλος

Μηχανή για κοπέλα!!!

Μια φίλη μου πρόκειται να βγάλει δίπλωμα σε λίγες μέρες και σκέφτεται να αγοράσει μια 125αρα μηχανή.
    Αυτές είναι οι επιλογές της μέχρι στιγμής :

1)honda cbr 125
    2)yamaha yzf-r125
    3)aprilia rs125
    4)hyosung gt125
    5)rieju rs2 125
    6)kymco quannon 125

Την χρειάζεται για να πηγαίνει στην δουλειά της,να κάνει της βόλτες της και να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστη και απροβλημάτιστη.
    Ποιά από όλες προτείνετε για μια 18χρονη?

Μανιβελάτο μέλος

Re: Μηχανή για κοπέλα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntemian
    Μια φίλη μου πρόκειται να βγάλει δίπλωμα σε λίγες μέρες και σκέφτεται να αγοράσει μια 125αρα μηχανή.
    Αυτές είναι οι επιλογές της μέχρι στιγμής :

1)honda cbr 125
    2)yamaha yzf-r125
    3)aprilia rs125
    4)hyosung gt125
    5)rieju rs2 125
    6)kymco quannon 125

Την χρειάζεται για να πηγαίνει στην δουλειά της,να κάνει της βόλτες της και να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστη και απροβλημάτιστη.
    Ποιά από όλες προτείνετε για μια 18χρονη?
    Καταρχήν, καλωσορίσατε.. δεύτερον, απορώ πως είμαι ο πρώτος που γράφω.. συνήθως τέτοια thread.. ειδικά όταν ο ενδιαφερόμενος είναι γένους θηλυκού, μεγαλώνουν με ρυθμό 3 σελίδες/ ώρα..

Από ότι βλέπω έχει sport προσανατολισμό η φίλη σου. Από την λίστα αφαιρείς όπως είναι τα

rs125 - γιατί είναι μία κορυφαία μοτοσυκλέτα για τον λόγο που έχει φτιαχτεί αλλά δεν έχει φτιαχτεί σαν χρηστική μηχανή. Έχει κορυφαία φρένα, κορυφαίο μπροστινό, κορυφαίες επιδόσεις, πλαίσιο, ψαλίδι για 125 αλλά δεν είναι για καθημερινή χρήση και δεν είναι για πρώτη μηχανή κατά την γνώμη μου. Είναι δίχρονο, και μάλιστα αρκετά δυνατό για τα κυβικά του για ότι αυτό συνεπάγεται..

για το ισπανικό, ένα μέτριο μηχανάκι, με τραγική μεταπώληση, με ένα αερόψυκτο αν δεν κάνω λάθος μοτέρ που δανείζεται από την yamaha με μέτρια υποστήριξη.

το hyosung σε ένα συγκριτικό που διάβασα στο MCN έχει άθλια ποιότητα κατασκευής

το kymco είναι σχετικά τίμιο αλλά δεν βλέπω να αξίζει αφού η τιμή του είναι 300 ευρώ μικρότερη του honda και το honda υπερτερεί σε αρκετά σημεία.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μένουν

1)honda cbr 125
    2)yamaha yzf-r125

και προσθέτω και εγώ το ninja 250 αφού η τιμή του απέχει λίγο από αυτήν του yzf r125..

Και τα τρία είναι πολύ αξιόπιστα. Το ninja θα την πάει και ένα ταξιδάκι της προκοπής λόγω μεγαλύτερης ιπποδύναμης. Την πιο sport θέση έχει το yzf r125, το οποίο έχει επίσης και τα πιο καλά φρένα καθώς και το πιο καλό πλαίσιο. Είναι πιο γρήγορο από το cbr125, όχι πολύ, και μπορούν οι επιδόσεις του να συγκριθούν με αυτές ενός cbf250. Έχει επίσης ένα ολοκαίνουριο μοτέρ, 4βάλβιδο που αποδίδει 15 ίππους, τιμή πολύ καλή για τα κυβικά αυτά. Πλεονέκτημα του cbr125 έναντι του r125 είναι η μικρότερη τιμή, και η μεγαλύτερη άνεση, καθώς έχει λιγότερο "πολεμική" θέση για οδηγό/ συνεπιβάτη από τον ανταγωνιστή του. Αν δεν έπαιρνα το ninja μάλλον θα έπαιρνα το yamaha χωρίς να σημαίνει ότι το honda δεν είναι καλό αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.. και το cbr μου αρέσει.. ωωω μπερδεύτηκα, ας πάρει όποιο της αρέσει από τα τρία και καλό εξοπλισμό..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
    Μήπως να δει και κάτι σε Piaggio Liberty 125cc? Πάει "οπτικά" σε κοπέλες και είναι πρακτικό και άνετο. Θα μπορεί να οδηγά και με φούστα και έχει προστασία από νερά-αέρα-κρύο. Αυτά
    μηχανή θέλει ρε η κοπέλα..

ά και φούστα πάνω στην μηχανή.. γιατί αν πέσει, που ελπίζω όχι αλλά η στατιστική άλλα δείχνει, θα έχει εγκαύματα..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    honda xr 125
    yamaha xt 125

κάποιο άλλο εντουρακι ισως. μεταχειρισμένο ακόμα καλύτερα...

α, και by the way...:a13:

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thisthreadisworthlesswithoutpicssmi.gif 
Προβολές:	739 
Μέγεθος:	41,6 KB 
ID:	139053
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    honda xr 125
    yamaha xt 125

κάποιο άλλο εντουρακι ισως. μεταχειρισμένο ακόμα καλύτερα...

α, και by the way...:a13:

:rotflmao:
    το xr δεν έρχεται πλέον Ελλάδα.. Σαρακάκης for president.. το xt είναι καλό, και είναι και αρκετά χαμηλό.. δεν τα πρότεινα γιατί από ότι κατάλαβα ψάχνει sport μηχανάκι..

ο epp1640 τα είπε πολύ σωστά μη πω τα ίδια.η μόνη ενστασή μου έιναι το hyosung το οποίο δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά το θεωρό τίμιο μηχανάκι σε σχέση τιμής απόδοσης και εμφάνισης αλλά προσοπικά δε θα το ρίσκαρα γιατί δε ξέρω τι παίζει από πλευράς αντιπροσωπίας.Το aprilia rs το οποίο και είχα δεν είναι σε καμία περίπτωση στη κατηγορία των μικρών που βάζεις.Είναι δίχρονο με άλλες δυνατότητες και μια τέτοια αγορά πρέπει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένη για να μη το μετανιώσεις μετά.θέλει μεράκι και φροντίδα!

Το cbr 125 είναι παπί δεν είναι μηχανή! :rotflmao:

εεεεε το yzf-r125 έχει βγει στην αγορά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

1)honda cbr 125
    2)yamaha yzf-r125

και προσθέτω και εγώ το ninja 250 αφού η τιμή του απέχει λίγο από αυτήν του yzf r125..

Και τα τρία είναι πολύ αξιόπιστα. Το ninja θα την πάει και ένα ταξιδάκι της προκοπής λόγω μεγαλύτερης ιπποδύναμης. Την πιο sport θέση έχει το yzf r125, το οποίο έχει επίσης και τα πιο καλά φρένα καθώς και το πιο καλό πλαίσιο. Είναι πιο γρήγορο από το cbr125, όχι πολύ, και μπορούν οι επιδόσεις του να συγκριθούν με αυτές ενός cbf250. Έχει επίσης ένα ολοκαίνουριο μοτέρ, 4βάλβιδο που αποδίδει 15 ίππους, τιμή πολύ καλή για τα κυβικά αυτά. Πλεονέκτημα του cbr125 έναντι του r125 είναι η μικρότερη τιμή, και η μεγαλύτερη άνεση, καθώς έχει λιγότερο "πολεμική" θέση για οδηγό/ συνεπιβάτη από τον ανταγωνιστή του. Αν δεν έπαιρνα το ninja μάλλον θα έπαιρνα το yamaha χωρίς να σημαίνει ότι το honda δεν είναι καλό αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.. και το cbr μου αρέσει.. ωωω μπερδεύτηκα, ας πάρει όποιο της αρέσει από τα τρία και καλό εξοπλισμό..

Νέο μέλος
    Καταρχήν ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.Δεν θέλει βεσπάκι ή παπί.Δεν της αρέσουν.
    Θα της πω και για το ninja αλλά δεν νομίζω να της το πάρουν οι γονείς της.

@div400 Φωτογραφίες απο τα μηχανάκια ή της κοπέλας ?

Το καλύτερο από όλα είναι σίγουρα το yamaha. Εχει την καλύτερη αντιπροσωπεία και υποστήριξη. Το Honda έρχεται σαν δεύτερη επιλογή.

προτεινω η το yamaha η το ninja,τα υπολοιπα τα αποκλειω.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από slowman
    ο epp1640 τα είπε πολύ σωστά μη πω τα ίδια.η μόνη ενστασή μου έιναι το hyosung το οποίο δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά το θεωρό τίμιο μηχανάκι σε σχέση τιμής απόδοσης και εμφάνισης αλλά προσοπικά δε θα το ρίσκαρα γιατί δε ξέρω τι παίζει από πλευράς αντιπροσωπίας.Το aprilia rs το οποίο και είχα δεν είναι σε καμία περίπτωση στη κατηγορία των μικρών που βάζεις.Είναι δίχρονο με άλλες δυνατότητες και μια τέτοια αγορά πρέπει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένη για να μη το μετανιώσεις μετά.θέλει μεράκι και φροντίδα!

Το cbr 125 είναι παπί δεν είναι μηχανή! :rotflmao:

εεεεε το yzf-r125 έχει βγει στην αγορά;

Rs.. μηχανΑΡΑ σε μικρή συσκευασία.. το κορεάτικο έχει πολύ καλό μοτέρ, αλλά πάσχει σε ποιότητα κατασκευής, βαφής, φινίρισμα, πάσχει από εκτεταμένες σκουριές κτλπ.. τουλάχιστον αυτό έλεγε το τεστ του MCN.. οπότε καθαρά για αυτό δεν θα το ρίσκαρα.. Το yamahaκι κυκλοφορεί κανονικά και είναι κόλαση σε αυτά τα κυβικά..

ΥΓ Ρε παιδιά μην το αδικείτε το cbr125.. ειδικά όταν κυκλοφόρησε δεν είχε ανταγωνισμό καν.. πολύ καλό μοτεράκι με 13 φεύγα αλογάκια.. καλό πλαίσιο, καλά για το μέγεθος φρένα, υδρόψυκτο.. μονό αμορτισέρ πίσω, κλιπ ον, φαιαρινγκ.. δεν έχω cbr125 αλλά επειδή του έχω ρίξει 2-3 ματιές είναι μία αξιοπρεπέστατη μικρή μοτοσυκλέτα που ίσως να την βόλευε περισσότερο λόγω άνετης θέσης και μαζεμένου μικρού όγκου..

πολυ λεπτοκαμωμενο κι αβολο ειναι το cbr.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    πολυ λεπτοκαμωμενο κι αβολο ειναι το cbr.
    αν όμως η κοπέλα δεν είναι ψηλή και δεν έχει όγκο αυτό θα την βολέψει..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
    Μήπως να δει και κάτι σε Piaggio Liberty 125cc? Πάει "οπτικά" σε κοπέλες και είναι πρακτικό και άνετο. Θα μπορεί να οδηγά και με φούστα και έχει προστασία από νερά-αέρα-κρύο. Αυτά
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

pira stin mana mou doro to YBR 125 oreo mixaanaki aneto stin odigisi kai poli eikonomiko den exei trela gazia kai i timi tou kali 2300 euro einai oti prepi gia ginekes afto to mixanaki vazis kai to valitsaki apo piso kai linis to provlima sta psonia

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από axtarmas
    [B einai oti prepi gia ginekes afto to mixanaki vazis kai to valitsaki apo piso kai linis to provlima sta psonia [/B]
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2006, 11:02
  2. μηχανη για την κοπελια μου
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 14:13
  3. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02
  4. μηχανή για αρχή???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 19:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •