ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ
ΠΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ....
ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕΕΕΕ
ΠΩ ΠΩ ΚΛΑΜΑΑΑΑ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ
ΠΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ....
ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕΕΕΕ
ΠΩ ΠΩ ΚΛΑΜΑΑΑΑ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ
και η ζωή συνεχίζεται...
Aλμυρο φυστικι...και τι φυστικι...ΑΡΑΠΙΚΟ![]()
![]()
Θα μαθει στις 3αρες ο βαζελος και αμα ανοιξει η σουφρα μετα δυσκολα κλεινει...
Αντε να χασετε απο Πανιωνιο τωρα,μετα ο Πανιωνιος να μαμησει τον γαυρο να γινει τελικος Πανιωνιος-Ξανθη να γουσταρομεν!
![]()
![]()
![]()
Σορυ παρασυρθηκα :rotflmao:
CBF600S
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ³"£$£%ΝΕ ΤΑ Μ@@@@@ΠΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΛΠ...
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@@@ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ
ΑΥΤΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ³"£$£%ΝΕ ΤΑ Μ@@@@@ΠΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΛΠ...
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@@@ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ
ΑΥΤΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ![]()
![]()
AXAXAXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Η πτωση του δεικτη του χρηματιστηριου της Αργεντινης εφταιγε..αχαχαχαχαχ
Α Ε Κ Α Ρ Α ΕΕΕΕΟΟΕ
![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Η αλήθεια είναι οτι ο καημένος ο Σκάζνι δεν έφταιγε σε τπτ σήμερα!
Σέρνονταν οι βαζέλες...
Οι παίχτες,οι παίχτες...
CBF600S
γαμω το φελεκι μου μεσα και τη κοινωνια ολοκληρη και γαμω τα κολοπαιδια και το προεδρο τον εβραιο που μονο λεφτα θελει να βαζει στη τσεπη του και μου ψωνιζει απο τα κινεζικα με ιταλικες νταμπελεσ και καθομε και χαλιεμε για το μπουρδελο που εχει φτιαξει και εχω πληρωσει και του κοσμου τα λεφτα για εισητηρια απο το 90 που ειρθα αθηνα..................τα ειπα και ξελαφρωσα...αμα θετε σβηστε τα.......ρε να πανε να μπιμπ...ολοι τους ειπαμε αλλα οχι και ετσι ρε γαμωτο...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟΥ![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΟΥΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()
γιωργο η ομαδα ειναι η μιση με ποσους νεους παιχτες μεσα στα μισα του πρωταθληματος και αν παρατηρησες ειναι μια ομαδα χωρις αυτοματισμους γιατι απλα το συνολο δεν φτιαχνετε και μονταρετε μεσα σε μια αντε δυο βδομαδες....γρηγορα ακρα και αργο κεντρο = ομαδα χωρις κορμο στην επιθεση οταν τα ιδια τα χαφ πρεπει να κοβουν για να γινει μια πασα..............οταν πουλασ τον κορμο της αμυνας που ειναι ο κυριακος και βαζεις παιχτες που δεν επαιξαν ενα ολοκληρο εξαμηνο ειναι λαθος................οταν περνεις αντερσον και σε μια βδομαδα παει χειρουργειο εισαι μαλακας....επισης μαλακασ εισαι οταν θελεις να διωξεις τον μπασινα που ουσιαστικα σε κραταει στην α εθνικη.........το κλιμα τον παλμο το τσαγανο και τη ψυχολογια σε μια ομαδα την φτιαχνει 150% ο προπονητης στα αποδυτηρια....και αυτο στο προσιπογραφο ..τοσα χρονια σε ομαδες επαιζα και εγω....ο προπονητης ειναι οτι ο στρατηγος στο στρατο και οτι ο πατερασ στο σπιτι...αν κατι λειπει βραστα...........................................και πες μου ποιος ευθυνετε για το μπουρδελο ολο αυτο ...εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΟΥΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΟΥΜΕ. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
μετα ο Πανιωνιος να μαμησει τον γαυρο
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ @@!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Σορυ παρασυρθηκα :rotflmao:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΚΑΖΝΙΑρχικά δημιουργήθηκε από GST
γιωργο η ομαδα ειναι η μιση με ποσους νεους παιχτες μεσα στα μισα του πρωταθληματος και αν παρατηρησες ειναι μια ομαδα χωρις αυτοματισμους γιατι απλα το συνολο δεν φτιαχνετε και μονταρετε μεσα σε μια αντε δυο βδομαδες....γρηγορα ακρα και αργο κεντρο = ομαδα χωρις κορμο στην επιθεση οταν τα ιδια τα χαφ πρεπει να κοβουν για να γινει μια πασα..............οταν πουλασ τον κορμο της αμυνας που ειναι ο κυριακος και βαζεις παιχτες που δεν επαιξαν ενα ολοκληρο εξαμηνο ειναι λαθος................οταν περνεις αντερσον και σε μια βδομαδα παει χειρουργειο εισαι μαλακας....επισης μαλακασ εισαι οταν θελεις να διωξεις τον μπασινα που ουσιαστικα σε κραταει στην α εθνικη.........το κλιμα τον παλμο το τσαγανο και τη ψυχολογια σε μια ομαδα την φτιαχνει 150% ο προπονητης στα αποδυτηρια....και αυτο στο προσιπογραφο ..τοσα χρονια σε ομαδες επαιζα και εγω....ο προπονητης ειναι οτι ο στρατηγος στο στρατο και οτι ο πατερασ στο σπιτι...αν κατι λειπει βραστα...........................................και πες μου ποιος ευθυνετε για το μπουρδελο ολο αυτο ...εγω![]()
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ (ΠΧ ΞΑΝΘΗ), ΑΛΛΑ ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,;;
ΑΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;
NAI EINAI ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΟ.
ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΧΤΕΣ;;; MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΡΑ-ΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΚΑΖΝΙ
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ (ΠΧ ΞΑΝΘΗ), ΑΛΛΑ ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,;;
ΑΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;
NAI EINAI ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΟ.
ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΧΤΕΣ;;; MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΡΑ-ΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ.
και για τα 2 πρωτα γκολ εφταιγε ο κυριακος χτες ..που παιζει στην γλασκοβη...ο γκουμας εχει να παιξει ενα 6μηνο εκανε το πεναλτυ και ηταν ενα χρονο πισω οταν πηδησε στη κεφαλια ...αλλα του δωσανε πολλα για το κυριακο και δεν μπορουσε να πει οχι ....γιατι μαζευει λεφτα για το γηπεδο ..στη ξανθη μια απο τα ιδια...ασ τον φαει τωρα απο πισω ...και να μας πει αν του αρεσε τελικα![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;
Η ΕΠΙΘΕΣΗ;;;
NA ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@*?*? ΟΛΟΙ
που εισαι idakooooo
ελα δω βρεεεε
να το γιορτάσουμε ή εχεις ψοφήσει απο το γήπεδα....
οεεε
οεεεε
οεεεε
ΑΕΚΑΑΑΑΡΑ ΑΕΚΑΑΑΑΡΑΑΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ
ΟΕΕΕΕ
ΟΕΕΕΕΕ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ..ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΣΤ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ...ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η Π@#@Α ΡΕ ΦΙΛΕ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑ
ΑΧ
ΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ