Καλησπέρα σε όλους. Μου καρφώθηκε και εμένα να πάρω ένα μοτόρι, 35άρης, χωρίς ιδαίτερη προηγούμενη εμπειρία απο μοτοσυκλέτες, πέρασα λοιπόν τις εξετάσεις άδειας προ διμήνου και τώρα είμαι μπροστά στην απόφαση.
Μου είπαν φίλοι που ασχολούνται να πάρω ενα 250άρι, CBF κατα προτίμηση, έλα μου ντε που εγώ μόνο απ' τα on-off συγκινούμαι! (καλό είναι και το CBFάκι βέβαια αλλα θα ήθελα και κάτι να το κρατήσω ρε παιδί μου , ή να το φορτώσω να πάω κι ένα ταξιδάκι).
Σε επίσκεψη μου λοιπόν σήμερα σε μαγαζί το μόνο που βρήκα είναι ένα KLE500, του '99, 40.000 χλμ με 2700 ευρώπουλα. Δε λέω μου αρέσουν τα KLE και διάβασα αρκετά πράγματα με το search σήμερα (τίμιο μηχανάκι, καλό στο off αν χρειαστεί, δε σπάει, σχετικά μικρό βάρος, ευκολοσυντήρητο, ευκολοδήγητο-βασικό αυτό για εμένα με το 1.73 μου και τα 60 κιλά μου).
Η ερώτηση μου όμως είναι , να το πάρω ?![]()
Εσείς θα πέρνατε ένα μοτόρι 9ετίας σχεδόν ?
Τα χλμ μάλλον είναι πραγματικά, αν και φαίνονται λίγα, μένω σε μικρό νησί, οπότε λογικά φαίνονται.
Στα φράγκα που παίζω και δεν μπορώ να πάω παραπάνω , ε να πάρω και τον εξοπλισμό που πρέπει, και τα transalp γύρω στο τόσο παλιά είναι με αυτά τα χρήματα.
Το μοτόρι θα το κρατήσω αρκετά , γιατί αφενός δένομαι και αφετέρου δε μπορώ να αλλάζω μηχανή κάθε 2 χρόνια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.![]()