Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: 1η μηχανη

Νέο μέλος

1η μηχανη

καλησπερα σε ολους.ειμαι 20 χρονων και τον τελευταιο χρονο ψηνομαι ιδιαιτερα για μια μηχανη.μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στις cb cbf σειρες της honda.την θελω για καθημερινες μετακινησεις μεσα και εξω απο την θεσσαλονικη(μενω 30 χιλιομετρα εξω απο την πολη).εμπειρια απο μηχανες δεν εχω ιδιαιτερη,για αυτο ψαχνω μια που θα με βοηθησει να αποκτησω.μεχρι τωρα εχω βρει μια cb250 με 1900(????),μια cb400 με 2000ευρωπουλα και μια cb500 μοντελο 1996 με 1900ε.Ειμαι φοιτητης και οι οικονομικες μου δυνατοτητες δεν ειναι και πολλες(μεχρι 3000 το πολυ αν μιλαμε για δοσεις).

περιμενω φιλικες συμβουλες για τις τιμες,μοντελα,προτασεις η τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα.

----------------->>>>Τhanks<<<-------------------

ποσα απο τα 3.000 ευρω θα πανε για μπουφαν κρανος μποτες και γαντια?

αν και απόλυτα ικανοποιημένος πρώην κάτοχος cb400, θα σου προτείνω το 500άρι για την άνετη ροπή του δικύλινδρου

τουλάχιστον 500Ε σε κράνος μπουφαν μπότες και γάντια

Νέο μέλος
    οχι φιλε μονο για μηχανη μεχρι 3000.τα κρανη κτλ ειναι εκτος αυτου του προυπολογισμου γιατι μαλλον θα προμηθευτω απο συγγενικο προσωπο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

τουλάχιστον 500Ε σε κράνος μπουφαν μπότες και γάντια [/B]
    απο που?απο το Lidl?στην Ελλαδα δεν αγοραζει ΟΛΑ αυτα μαζι με 500ευρω ουτε και αν ειναι κατω του μετριου ποιοτικα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κράνος επώνυμο με πιστοποίηση 22.05, γύρω στα 150Ε (π.χ. caberg, agv, airoh, kbc)

π.χ. εδώ http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3765

μπουφάν χειμωνιάτικο κορντούρα με προστασίες ώμους πλάτη αγκώνες και αφαιρούμενη επένδυση, γύρω στα 150Ε (έχω τέτοιο)

π.χ. http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3054

μπότες alpinestars τουριστικές, 130Ε (έχω κι απ' αυτές)

γάντια δερμάτινα για μοτό, άνετα βρίσκεις με 50Ε, πιθανότατα δεν θα είναι φιρμάτα/μουράτα/γκλαμουράτα

http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3305

σύνολο 480Ε

σε ένα ιντερνετομάγαζο πήγα, και βρήκα άνετα εξοπλισμό με κόστος κάτω από 500Ε

τώρα αν ΠΡΕΠΕΙ το κράνος να είναι αράι και το μπουφάν νταϊνέζε, τότε σίγουρα δεν φτάνουν τα 500Ε ούτε για ζήτω

Μανιβελάτο μέλος
    κράνος επώνυμο με πιστοποίηση 22.05, γύρω στα 150Ε (π.χ. caberg, agv, airoh, kbc)

π.χ. εδώ http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3765

μπουφάν χειμωνιάτικο κορντούρα με προστασίες ώμους πλάτη αγκώνες και αφαιρούμενη επένδυση, γύρω στα 150Ε (έχω τέτοιο)

π.χ. http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3054

μπότες alpinestars τουριστικές, 130Ε (έχω κι απ' αυτές)

γάντια δερμάτινα για μοτό, άνετα βρίσκεις με 50Ε, πιθανότατα δεν θα είναι φιρμάτα/μουράτα/γκλαμουράτα

http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=3305

σύνολο 480Ε

σε ένα ιντερνετομάγαζο πήγα, και βρήκα άνετα εξοπλισμό με κόστος κάτω από 500Ε

τώρα αν ΠΡΕΠΕΙ το κράνος να είναι αράι και το μπουφάν νταϊνέζε, τότε σίγουρα δεν φτάνουν τα 500Ε ούτε για ζήτω

+1

Μανιβελάτο μέλος

Re: 1η μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από dkmikm8
    καλησπερα σε ολους.ειμαι 20 χρονων και τον τελευταιο χρονο ψηνομαι ιδιαιτερα για μια μηχανη.μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στις cb cbf σειρες της honda.την θελω για καθημερινες μετακινησεις μεσα και εξω απο την θεσσαλονικη(μενω 30 χιλιομετρα εξω απο την πολη).εμπειρια απο μηχανες δεν εχω ιδιαιτερη,για αυτο ψαχνω μια που θα με βοηθησει να αποκτησω.μεχρι τωρα εχω βρει μια cb250 με 1900(????),μια cb400 με 2000ευρωπουλα και μια cb500 μοντελο 1996 με 1900ε.Ειμαι φοιτητης και οι οικονομικες μου δυνατοτητες δεν ειναι και πολλες(μεχρι 3000 το πολυ αν μιλαμε για δοσεις).

περιμενω φιλικες συμβουλες για τις τιμες,μοντελα,προτασεις η τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα.

----------------->>>>Τhanks<<<-------------------

Εφόσον είναι πρώτη μηχανή, αποκλείω το super four.. αφενός δεν έχεις απεριόριστο (τυπικό σκέλος) και αφετέρου είναι πολύ δυνατή για έναν άπειρο οδηγό. Επίσης είναι αρκετά βαριά για κάποιον που δεν έχει πρώτα συνηθίσει κάτι μικρότερο.. Το cb500 είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, ροπάτο, γραμμικό, άθραυστο αλλά του 96 είναι λίγο παλιό.. αν δεν βρεις ένα πιο καινούριο cb500 εγώ θα λεγα να ξεκινήσεις με ένα cbf του 04..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

www.gamoto.gr/
    και μετα θα λες
    γαμωτο, γιατι τα πηρα απο κει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γιατί δεν ψάχνεσαι με κάποιο μονοκύλινδρο. Κάνα ΧΤάκι ας πούμε? Είναι πιο φιλικό από τα μηχανάκια που ανέφερες, φτηνό στη συντήρηση και αξιόπιστο. Για σκέψου και αυτή την εκδοχή. . .

Απο αυτα που ανεφερες

1.το cb500
    2.το cb250
    3.το cb400

Δικυλινδρο μαλλον το πιο καλο μοτερ για all round γενικα.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ελπιζω οταν λες CB250 με 1900 ευρω να εννοεις το CBF και οχι το προ αμνημονευτων χρονων δυομισαρι CB. Κι εγω ειχα το SF, δεν θα το χαρακτηριζα ιδιαιτερα δυνατο, παντως ειναι αρκετα φιλικο μηχανακι οπως και το ER-5. Δεν ξερω που μενεις και για να πω την αληθεια δεν ξερω πολλα απο Θεσ/κη αλλα αν υπαρχουν αερηδες στις καθημερινες σου αποστασεις ισως πρεπει να κοιταξεις κατι με φαιρινγκ η να υπολογισεις στα εξοδα σου καποιο πολυεστερικο μασκακι εστω. Εγω ειμαι της αποψης να κοιταξεις για το 500 και μαλιστα αν και δεν ειναι ωραιο ψαξε και για CB500s, αλλα δεν ειναι καθολου κακο και το GS500f η GS500n.

Κατι που λες παραπανω για εξοπλισμο. Αν εχει γνωστος σου ακρες για καινουργια εχει καλως. Αν ομως προκειται να σου δωσει παλια δικα του, κατ' αρχην πρεπει να ξερεις οτι οπως τα μπουφαν και οι μποτες για παραδειγμα, ετσι ΚΑΙ τα κρανη εχουν μεγεθη. Επιπλεον, ποσο χρησιμοποιημενα και σε τι συνθηκες ειναι αυτα που θα σου δωσει; Παιζουν πολλα, καλυτερα να μαζεψεις ενα φραγκο παραπανω, παρα να παρεις κατι επικινδυνο, η που να μην ειναι στα δικα σου μετρα.

Επιπλεον, σε τι κατασταση θα ειναι η μηχανη; Αν χρειαζεται λαστιχα, σερβις κλπ; Σε καθε περιπτωση πρεπει να εχεις εστω μια μικρη καβατζα. Το μτχ ειναι γουρουνι στο σακι για καποιον που δεν ξερει και πολλες φορες και για οσους καμωνομαστε οτι ξερουμε.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    road ευχαριστω για τις συμβουλες.οσον αφορα το θεμα ασφαλειας τα ειχα στα υπ οψιν ολα αυτα και μαλλον θα κανω κουμαντα για αγορα καινουριου κρανους,μπουφαν κτλ.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σε τι τιμες (απο εμπορο ή ιδιωτη)κειμαινεται η σειρα αυτη της honda και τι να προσεξω κατα την αγορα(αν μου βγαλει κανενα μεγαλο προβλημα απο τον πρωτο χρονο καηκαμε)

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    CBF 250 2004 μοντέλο αν ψάξεις βρίσκεις με 2000 ευρώ.
    Το κράνος πρέπει να το υπολογίζεις πρώτο. Και μπουφανάκι αν μπορείς,
    τα υπόλοιπα σιγά-σιγά για να χαρείς και λίγο τη μηχανή σου,αλλά πρέπει να τα πάρεις όμως...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Νέο μέλος
    παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.βρηκα μια cb400sf του 98 με 2600 στο makina center στην θεσσαλονικη .οριστε και το link αν θελετε να δειτε φωτογραφια

http://www.makina.gr/motors/results.php

νομιζω πως παιχτηκε ερωτας με την πρωτη ματια,τυχον παρατηρησεις ευπροσδεκτες

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος οδηγός και 1η μηχανή..
    από GeorgeMT στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2012, 10:55
  2. 1η μηχανή...ζόρικο!
    από Nikoskazer2000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 12:06
  3. Κόντρα αμάξι-μηχανή
    από jp929rr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 08:20
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη
    από motopower στο forum Off topic