Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.....
back to work λοιπον, ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περασατε αψογα
![]()
![]()
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.....
back to work λοιπον, ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περασατε αψογα
![]()
![]()
Back to work για όλους μας!![]()
Καλό και ασφαλή φθινόπωρο και χειμώνα να'χουμε αδέρφια!!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
kalimera re trele...upomoni tha erthei grigoraΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Welcome back bro...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12 & σήμερα για την άδειά μου...![]()
Χρειάζομαι άλλη μια άδεια για προσαρμογή στους παλιούς ρυθμούς!!![]()
Καλωσήρθες και πάλι Γιώργη, γεμάτος όμορφες αναμνήσεις και με τις μπαταρίες φουλ εύχομαι !![]()
Εγώ μια βδομάδα ξεκουράστηκα αλλά δεν χρειάζομαι άλλη άδεια, ένα καλό Τζόκερ χρειάζομαι άμεσα![]()
makare einai i prwti fora pou DEN GEMISA katholou bataries...den me afisan na xekourastw katholou..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλωσήρθες και πάλι Γιώργη, γεμάτος όμορφες αναμνήσεις και με τις μπαταρίες φουλ εύχομαι !![]()
Εγώ μια βδομάδα ξεκουράστηκα αλλά δεν χρειάζομαι άλλη άδεια, ένα καλό Τζόκερ χρειάζομαι άμεσα![]()
ase exw gyrisei trelamenos
![]()
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς αλλά είναι όπως το πάρει κανείς, εμένα προσωπικά μου αρκεί και μόνο το γεγονός ότι δεν βλέπω το γραφείο και δεν σηκώνομαι τα 7 χαράματα εκείνες τις μέρες, τις υπόλοιπες κρεπάλες τις βλέπω σαν μπόνους..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
makare einai i prwti fora pou DEN GEMISA katholou bataries...den me afisan na xekourastw katholou..ase exw gyrisei trelamenos
![]()
Υπομονή παλίκαρε, όλα φτιάχνουν![]()
ποιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τις υπόλοιπες κρεπάλες![]()
![]()
![]()
Ξες μωρέ, τα ξενύχτια, τα μπανάκια, τις εκδρομούλες, τα σπλέντιτΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιες![]()
![]()
![]()
, τις κουκουβάγιες, τα μπικίνι πάρτυ, τα... αφού ξες μωρέ γιατί ρωτάς ;
![]()
![]()
makare einai to prwto kalokairi pou den ekana tipota apo auta kai omws irthan etsi pou xupnaga kathe mera to poly 8....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ξες μωρέ, τα ξενύχτια, τα μπανάκια, τις εκδρομούλες, τα σπλέντιτ, τις κουκουβάγιες, τα μπικίνι πάρτυ, τα... αφού ξες μωρέ γιατί ρωτάς ;
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά κρίμα πιστεύω όμως ότι θα ξανάρθουν μέρες καλές, οι όμορφες στιγμές δεν είναι απαραίτητο να πέφτουν πάντα τις μέρες που αδειώμαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
makare einai to prwto kalokairi pou den ekana tipota apo auta kai omws irthan etsi pou xupnaga kathe mera to poly 8....![]()
Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα ήδη.
![]()
edit: αν και η πανάθα μας τά'κανε μαντάρα λίγο...![]()
![]()
Δεν σου εκατσε ακομα η απλα περιμενεις????
![]()