Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: κρανος bayard

κρανος bayard

Γειά χαρά! Δοκίμασα το SP 60 hawk της bayard και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό. Κοστίζει 119€ και επειδή το παλιό μου κράνος χρειάζεται επειγόντως αντικατάσταση αλλά δεν παίζουν χρήματα αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι να το χτυπήσω.
    Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι η μάρκα αυτή είναι ψιλοάγνωστη, και γι'αυτό θα ήθελα να ρωτήσω:
    Έχει κανείς εμπειρία από κράνος της bayard; Τι έχετε ακούσει; Λέει τίποτα ή είναι μούφα;
    Παρακαλώ μη μου πείτε κάνε υπομονή μάζεψε λεφτά και πάρε arai, είμαι ταπί και ψύχραιμος με το παλιό μου nolan να θυμίζει katsarolan απ' το ξεχείλωμα.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Δυστυχώς δεν την ξέρω την μάρκα...
    Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι:
    Με κάτω απο 100 ευρώ + 10 (μεταφορικά) + 5 (πληρωμή στην κούριερ, χωρίς ανάγκη πιστωτικής κάρτας) μπορείς να πάρεις απο το έμπιστο www.fc-moto.de
    τα παρακάτω "πιο επώνυμα" κράνη:

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-unter-100euro
    Πρόκειται για τις προσφορές που έχει με κράνη κάτω των 100Ευρώ..

Σκέψου το, ψάξε τί θές και χτύπα το..

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση και το λινκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    εχω την εντυπωση οτι παλιοτερα τα bayard παιζαν ως καποια απτα καλα κρανη.καποιος παλιοτερος μπορει να θυμαται.

μια καλη λυση ειναι αυτη που σου ειπε το παλικαρι.

ποσα λεφτα το ανωτερο μπορεις να δωσεις και τι εννοεις ξεχιλωσε το κρανος;
    τα μαξιλαρια του;

Έχουν περάσει απ'τα χέρια μου καμιά 30αριά κράνη. Από κουβαδάκια, μέχρι shoei.
    To καλλίτςερο μακράν, ήταν το trax arrow της Bayard.
    Πρόσεξε όμως μήπως το μαγαζί το έχει 5-6 χρόνια απούλητο. Βρήκα σε μαγαζί Bayard κατασκευής 1999.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ειχα ενα της ταξης των 150 ευρω απ'οτι θυμαμαι, με λιγα λογια κατσαρολα, καθολου εξαερισμο,κακη ζελατινα, κακη ποιοτητα κατασκευης και δεν εβρησκα ανταλλακτικα.
    Αν σε δεν πειθω και το παρεις παρτο κανα 2 νουμερα μικροτερο γιατι ξεχειλωνει.

Βαλε κανα 70αρι ακομα και πηγαινε σε κανα shark.

@bentouza: Άσε αδερφέ, για το παλιό μην το ψάχνεις. Είναι το Λούβρο στα δικαστήρια με το Βρεττανικό μουσείο για χάρη του. Αλλά μάλλον θα το δωρίσω στο Κυκλαδικής Τέχνης γιατί είμαι αισθηματίας και θέλω να μπορώ να το βλέπω που και που. Από λεφτά επέζησε ένα 150άρι απ'το τελευταίο τσουνάμι (νοίκι - λογαριασμοί - φοφίκο κλπ έξδα παραστάσεως) και είπα να το ρίξω έξω.

@nikonian: Δεν παίζει να'ναι ξεχασμένο στο ράφι. Είναι καινούργια σειρά αυτή, την είδα και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Πάντως δεν περίμενα ν'ακούσω κάτι τόσο θετικό. Μπράβο το bayard!!! Μου έδωσες κουράγιο, αισιοδοξία και όρεξη για ζωή.

@zephyr1: Επί μια ώρα όλο το υπηρετικό προσωπικό της βίλας μου μου κάνει αέρα να συνέλθω. Μου καταράκωσες το ηθικό! Οι μπράβοι μου σε ψάχνουν.

Πέρα απ' την πλάκα παιδιά, σας ευχαριστώ όλους θερμά. Δεν έχω κανένα κόλλημα να πάρω ντε και καλά bαyard, απλά δοκίμασα αρκετά κράνη σ' αυτά τα λεφτά και το συγκεκριμένο μου έκατσε κάπως πιο καλά στο κεφάλι. Γιατί όπως λέει κι ο ποιητής:
    ― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    ― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    ― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    ― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!

Παρόμοια θέματα

1. κρανος XXS
    από sloumos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2013, 06:34
  2. Gravity Κρανος της Bayard
    από tsofras στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2