Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: πρωινιάτικη.......

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz

πρωινιάτικη.......

3 μήνες μετά από αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62131 και η ιστορία μου κοντεύει να τελειώσει από πλευράς ανάρρωσης
    σήμερα είχα πάει στο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός που χε κάνει την εγχείρηση του ποδιού κλπ... όλα καλά, άντε σε 10 μέρες περίπου περπάτημα και πάλι

στο γυρισμό που λέτε σε ένα δρόμο κάθετο της μεσογείων ξαφνικά πετάγεται μια κάρια κάθετα από ένα άλλο κωλοστενό με STOP που φαινόταν μια χαρά. Επιβραδύνει ο πατέρας μου, της λέει έχεις ΣΤΟΠ, ΣΤΟΠ και της το δείχνει... Αυτή αγνοεί στην αρχή και όταν αρχίζουμε να φεύγουμε "άντε ρε που μου κάνεις και τον έξυπνο"...

πραγματικά ρε γμτ μου ρχοταν να βγω έξω ακόμα και με τις πατερίτσες να πάω να της πάρω τα κλειδιά απτό αμάξι να τα στείλω στου διαόλου τη μαμά
    στα διάλα κολοπ#@$@#$

μου θύμισε τον άλλο παπάρα που με στειλε παραλίγο στον άλλο κόσμο και εγκατέλειψε και από πάνω

μλκς...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πολεμος ειναι φιλε...πολεμος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε τον αθρωπο...

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Re: πρωινιάτικη.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    3 μήνες μετά από αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62131 και η ιστορία μου κοντεύει να τελειώσει από πλευράς ανάρρωσης
    σήμερα είχα πάει στο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός που χε κάνει την εγχείρηση του ποδιού κλπ... όλα καλά, άντε σε 10 μέρες περίπου περπάτημα και πάλι

στο γυρισμό που λέτε σε ένα δρόμο κάθετο της μεσογείων ξαφνικά πετάγεται μια κάρια κάθετα από ένα άλλο κωλοστενό με STOP που φαινόταν μια χαρά. Επιβραδύνει ο πατέρας μου, της λέει έχεις ΣΤΟΠ, ΣΤΟΠ και της το δείχνει... Αυτή αγνοεί στην αρχή και όταν αρχίζουμε να φεύγουμε "άντε ρε που μου κάνεις και τον έξυπνο"...

πραγματικά ρε γμτ μου ρχοταν να βγω έξω ακόμα και με τις πατερίτσες να πάω να της πάρω τα κλειδιά απτό αμάξι να τα στείλω στου διαόλου τη μαμά
    στα διάλα κολοπ#@$@#$

μου θύμισε τον άλλο παπάρα που με στειλε παραλίγο στον άλλο κόσμο και εγκατέλειψε και από πάνω

μλκς...

κατ'αρχην περαστικα και ανοξειδωτος φιλαρακι(ο σιδερενιος σκουριαζει:rotflmao: )
    δεν ξερω τι να πω ωρες ωρες και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως συγκρατιεμαι στο δρομο με
    κατι τυπαδες και κατι κ@ριολες...
    τα γραφω και τα γραφετε καθε μερα ολοι αλλα μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Από άσχετους, κάφρους και εξυπνάκηδες όσους θέλεις...

Από λακαμάδες άλλοι τόσοι...

Κοίτα να γίνεις καλά φιλαράκι και αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Εμείς να'χουμε το νου μας να τους καταλαβαίνουμε και να τους αποφεύγουμε.

Καλή ανάρρωση!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καθημερινοτητα ειναι. συνηθιστε το.

το ξερω οτι γινομαι κυνικος αλλα (χωρις να θελω να μειωσω το παλικαρι που εκανε το thread) αυτα υπηρχαν,υπαρχουν και ΘΑ υπαρχουν. εμεις πρεπει να ειμαστε συνεχως σε εγρηγορση.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF