...αν μένεις Αθήνα, από τον χώρο σου.
Ρε συ,σού 'φυγε ο Βαγγέλης;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
τι εγινε ρε Γιωργο??
δεν το κλειδωνεις το Τρανσαλπ???
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
To bazei sto saloni mazi me to Vaggeli![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μου κανει
εαν δεν το παρει ο φιλος πιο πανω...περναω...
Στειλε π.μ.
kinky boy....Αρχικά δημιουργήθηκε από acpr
...αν μένεις Αθήνα, από τον χώρο σου.![]()
αν παλι μαζευτειτε και οι δυο στο χωρο του, ο καλυτερος σιγουρα θα κερδισει. δεν ξερω τι ακριβως αλλα κατι θα κερδισει....Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Μου κανει
εαν δεν το παρει ο φιλος πιο πανω...περναω...
Στειλε π.μ.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kinky boy....![]()
αν παλι μαζευτειτε και οι δυο στο χωρο του, ο καλυτερος σιγουρα θα κερδισει. δεν ξερω τι ακριβως αλλα κατι θα κερδισει....![]()
![]()
![]()
τετοιο μυαλο και να πηγαινει χαμενο ρε πστ μου!
![]()
Μαζί με τη χ3στρα πόσο?
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Συγγνώμη κιόλας, αυτός είναι kinky; Ο άλλος που φωτογραφίζει την κλειδαριά πάνω στη χέστρα τι είναι; Πάλι καλά που δεν έβαλε καμμιά που να την ξεβουλώνει με την κλειδαριά!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kinky boy....![]()
![]()
Παλιο-νεοελληνονεολαία!Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Συγγνώμη κιόλας, αυτός είναι kinky; Ο άλλος που φωτογραφίζει την κλειδαριά πάνω στη χέστρα τι είναι; Πάλι καλά που δεν έβαλε καμμιά που να την ξεβουλώνει με την κλειδαριά!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: