εχεται καθολου ιδεα ποσο παιζουν ...και με ποσα χλμ ;
στο περιπου....ξερω καλυτερα σε εμπορο θα παω..αλλα λεω μηπως ξερετε...επισης υπαρχει περιπτωση να πουλουνται μεταχειρισμενες απο γερμανια ; και πως θα το καταλαβω;
εχεται καθολου ιδεα ποσο παιζουν ...και με ποσα χλμ ;
στο περιπου....ξερω καλυτερα σε εμπορο θα παω..αλλα λεω μηπως ξερετε...επισης υπαρχει περιπτωση να πουλουνται μεταχειρισμενες απο γερμανια ; και πως θα το καταλαβω;
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Θα βρεις να ξεκινάνε από 10000 του 2004. Μια καλή τιμή για μοντέλο 2006 -07 θα είναι γύρω στα 12000 ανάλογα με τα έξτρα.
Καλύτερα να κοιτάξεις Χρυσή Ευκαιρία & γενικά ιδιώτες.
Τώρα για να καταλάβεις αν είναι εισαγωγής Γερμανίας το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να πάρεις αριθμό πλαισίου & τηλέφωνο στη BMW Hellas για να δεις αν το έχει εισάγει αυτή το μηχανάκι.
![]()
Παει το Μουλτι Γιωργακη..???![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερα απο ιδιωτη; αν τον γνωριζεις ναι ..αλλα αν οχι; ..παντως κρατανε ψηλα τιμη ...εγω καπου στα 10 διαθετω αλλα του 04 υποθετω θα ειναι πολλα χλμ φορτωμενα ... μεχρι 40.000χλμ ψαχνω και τα εξτρα δεν με απασχολουν ...καλυτερα γυμνο... σε ποιον αντιπροσωπο να παω να δω ...προτειμω νοτια προαστια
Δεν είμαι Αθήνα & δε ξέρω να σου προτείνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερα απο ιδιωτη; αν τον γνωριζεις ναι ..αλλα αν οχι; ..παντως κρατανε ψηλα τιμη ...εγω καπου στα 10 διαθετω αλλα του 04 υποθετω θα ειναι πολλα χλμ φορτωμενα ... μεχρι 40.000χλμ ψαχνω και τα εξτρα δεν με απασχολουν ...καλυτερα γυμνο... σε ποιον αντιπροσωπο να παω να δω ...προτειμω νοτια προαστια
Ναι θεωρώ πολύ καλύτερα ιδιώτη & θα το πάρεις & σε καλύτερη τιμή σίγουρα. Αν δεις το service book του & η εικόνα της μηχανής είναι οκ, κρίνοντας & από τη "φάτσα" του κατόχου τότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς θα το πας & σε κάποιον μηχανικό για έλεγχο.
![]()
που εισαι ρρρεεεεεεεεεεεεεε;;;,Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
Παει το Μουλτι Γιωργακη..???![]()
ναι σκεφτομε να το αποχωρηστω...
ασε εχω μεγαλο διλλημα ...οδηγησα και στο νησι τον καινουργιο δουκα ...καταλαβες αχταρμα στο κεφαλι μου .... μου δινει και ενας φιλος ενα 950 adv χαρτι ...αλλα λεω ...θα μπλεξεις παλι γιωργακι !
Δε μας λες & εμάς για αυτό το 950.....? :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
που εισαι ρρρεεεεεεεεεεεεεε;;;,
ναι σκεφτωμε να το αποχωρηστω...
ασε εχω μεγαλο διλλημα ...οδηγησα και στο νησι τον καινουργιο δουκα ...καταλαβες αχταρμα στο κεφαλι μου .... μου δινει και ενας φιλος ενα 950 adv χαρτι ...αλλα λεω ...θα μπλεξεις παλι γιωργακι !
χαχα ... 05 με 6500χλμ ...αρκετα εξτρα ...και ιδιοκτητης αρρωστος μεχρι εκει που δεν παει... σε νησι ειναι το μηχανακι γι αυτο και τα χλμ λιγα ... αλλα εδω παμε να μειωσουμε το κοστος συντηρησης ..αμα μπλεξω παλιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε μας λες & εμάς για αυτό το 950.....? :a13: :a13:![]()
Νησί? Ξέρεις περίπου τιμή & αν τον ενδιαφέρει ανταλλαγή με BMW F650GS?Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
χαχα ... 05 με 6500χλμ ...αρκετα εξτρα ...και ιδιοκτητης αρρωστος μεχρι εκει που δεν παει... σε νησι ειναι το μηχανακι γι αυτο και τα χλμ λιγα ... αλλα εδω παμε να μειωσουμε το κοστος συντηρησης ..αμα μπλεξω παλι![]()
Σορρυ που σου χαλάω το thread αλλά ίσως βγει κάτι.![]()
κοιτα το μηχανακι δεν το δινει ...απλα ειναι κολλητος και επειδη το χειμωνα το τρωει η μαρμαγκα τον εψεινα στις διακοπες για να του το παρω ...καπου στα 10 χιλιαρικα γι αυτο ρωταω και για το gs ποσο παιζει ... απλα εγω το θελω και για καθε μερα οποτε να αλλαξω το μουλτι με 950 ειναι η μια η αλλη για τα λεφτα που θες για συντηρηση ... απο την αλλη ειναι και η καυλα στη μεση ... και καταλαβαινεις ...αναποφασιστος !![]()
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά γιατί νομίζεις ότι το BMW1200GS έχει λιγότερα έξοδα συντήρησης από το multi ή το ΚΤΜ950 ???
Πάντως , επειδή έψαχνα κι εγώ την αγορά ενός 1200gs , η οικονομικότερες λύσεις είναι
-εισαγωγή από Γερμανία (μεταχειρισμένο ή καινούργιο)
-Αγορά μεταχειρισμένου από ιδιώτη (θα βρεις πόλους απηυδισμένους που τα δίνουν σε άψογη κατάσταση)
Ότι αγορά κα να κάνεις από ελληνικό μαγαζί BMW να ξέρεις ότι θα την πληρώσεις με «καπέλο» 10-20%...από μηχανή μέχρι …μπρελόκ..
Καλή αγορά και καλές βόλτες
![]()
![]()
Giati apivdismenous....apo ti.....apo tin apousia provlimatwn;
αυτο ειναι για σένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
:hypnotize :a029:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=64589
Βρηκα το κουμπί σου.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
αυτο ειναι για σένα....
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=64589
Βρηκα το κουμπί σου.....
![]()
:rotflmao:
![]()
γαματο ,ωραιος:rotflmao: καγκουριλικι κ αγιος ο θεος!!!!
κ το δικο σου??
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=63805