O Bavarian, πηρε vstrom 650 ασημι.
Αυριο θα παω να το δω με τα ματια μου.
Ακομα εχω τις επιφυλαξεις μου οτι μου κανει πλακα, αλλα ολα δειχνουν οτι ειναι αληθεια και το εχει στην κατοχη του.
Ακομα εχω τις επιφυλαξεις μου οτι μου κανει πλακα, αλλα ολα δειχνουν οτι ειναι αληθεια και το εχει στην κατοχη του.
Θα πεσουν τα τσιμεντα.Αντε και ο Captain :smilea:
mustili
![]()
![]()
Τρόμαξα ότι πήρε BMW!!
Καλορίζικη να είναι, και ας μην ειναι ΤΑ700 :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδη και όρθια πάντα..![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον...![]()
Εδώ βγήκε τύπισσα στον Λιακόπουλο και είπε ότι της την έπεσε Νεφελίμ![]()
:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
αν γουσταρετε κανα καιφε απογευμα pm me![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Οποιος δεν εχει καβαλησει vstrom και δεν εχει διαβασει τουλαχιστον τεσσερα δυνατα πακετα του Λιακο, δεν ξερει γιατι ζει και που παει στην ζωη του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οποιος δεν εχει καβαλησει vstrom και δεν εχει διαβασει τουλαχιστον τεσσερα δυνατα πακετα του Λιακο, δεν ξερει γιατι ζει και που παει στην ζωη του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ρε βεστρομα δε παιζεσαι λεμε ρε μουρλοκομειο!!!
![]()
![]()
![]()
infowar ακούς/ βλέπεις? (ΣΚΑΙ) Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει πάρα πολύ..Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
ρε χαμένε τι θέλεις πια για να πειστείς:rotflmao: να στο πεί ο Λιακόπουλος ?
Φωτογραφίες σου έστειλα τα χιλιόμετρα τα είδες τον ήχο της Yoshimura τον άκουσες...α να χαθείς πιά
:rotflmao:
...για τιμωρία αυριο θα πληρώσεις τους καφέδες
Απιστο ελοχίμ
PS.Ολο το στόρυ μπορείτε να δείτε εδώ http://www.motoparea.gr/moto/viewtopic.php?f=209&t=1075
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
![]()
![]()
Τρόμαξα ότι πήρε BMW!!
Καλορίζικη να είναι, και ας μην ειναι ΤΑ700 :rotflmao:
Μπα που να φας τη γλώσσα σου:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
αν γουσταρετε κανα καιφε απογευμα pm me![]()
Εχεις πμ![]()
γιου τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Εχεις πμ![]()
![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Ο Λιακόπουλος, τι μηχανάκι έχει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...