Γεια σας παίδες, δε πολύ συμμετέχω στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ τα θέματα κλπ
Πριν κανά μήνα, τέλος Μαϊου, 18 χρονών ακόμα εγώ, είπα με ένα φιλαράκι να πάω για καφέ Νέα Μάκρη. Κανονίζεται το σκηνικό, φοράω τον εξοπλισμό (shoei rf-1000, δερμάτινο jacket dainese αν και έκανε πολύ ζέστη - αλλά λέω... τώρα που θα το βγάλεις είναι που θα το χρειαστείς οπότε υπομονή αφού δεν έχω καλοκαιρινό jacket - γαντάκια καλοκαιρινά και τζινάκι). Καβαλάω το rsάκι (το θυμάμαι και συγκινούμαι ρε γμτ... τι γαμάτο μοτόρι) και συναντιέμαι με τον φίλο.
Συνεχίζουμε μαζί στο δρόμο με εμένα μπροστά με νορμάλ ρυθμούς αφού αυτός έχει ss 600άρι για να μη τον κυνηγάω.
Σε μια φάση τα φανάρια δε δουλεύαν οπότε κόβουμε... βλέπω τζιπ στα δεξιά σε στενό πάει να βγει και σταματάει σαν να λέει 'έχεις προτεραιότητα, σε λεωφόρο κινείσαι, περιμένω'... επιταχύνω ελάχιστα και... ο τυπάς αποφασίζει πως σήμερα θα την δει πρωταγωνιστής του GTA (Grand Theft Auto) οπότε στα @@ μας τα πάντα και τσουπ πετάγεται κάθετα στη λεωφόρο... Πλακώνομαι στα φρένα αλλά δε σωνόταν η κατάσταση οπότε τσαρουχώνω μπροστινό [ίσως ήταν και μαλακία αυτό] και πετάω και κολλάω σα χαλκομανία στο τζιπ. Μέρα μεσημέρι όλα αυτά. Όπως συνηθίζεται τελευταία με την γαμάτη νοοτροπία των @@ιων ο τυπάς φεύγει! Για καλή μου τύχη όμως ένα άτομο πήρε τα στοιχεία του κλπ κλπ κλπ κλπ
Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα αλλιώς δε θα ζούσα από την εσωτερική αιμορραγία. Να ναι καλά τα παιδιά.
Στο νοσοκομείο έκατσα κοντά μήνα.
Το ένα πόδι έχει πλέον βίδες και λάμες εξαιτίας σπασίματος στην άρθρωση, θα το πατήσω σε κανά 3μηνο. Και ένα σπάσιμο στο καρπό έχω αλλά νταξ σε μια βδομάδα θα ναι οκ, ένα ράγισμα σε σπόνδυλο (ευτυχώς δεν έπαθα τπτ σοβαρότερο να μείνω τπτ παράλυτος) και διάφορα άλλα καλούδια...
Μέστη γκαντεμιά στάθηκα τυχερός... Αναρωτιέμαι όλοι οι ακράνωτοι/χωρίς εξοπλισμό τυπάδες πως κυκλοφορούν... Εγώ θα μουν στη τσίτα απτην ανασφάλεια...
Και ρε γμτ, σκέφτομαι τώρα, είσαι εσύ κύριος κλπ και έρχεται και στη φοράει ο άλλος με το έτσι θέλω και στα @@ του. Και δε ξέρω αν θα ξανακαβαλήσω τώρα έχω ψιλοφοβηθεί... ούτε σκοπό είχα να πάρω αμάξι αλλά άμα είναι να πεθάνουμε έτσι απλά χωρίς να φταίμε κιόλας τι να πω... ίσως πρέπει να κάνω αυτό το σκατοσυμβιβασμό
προσοχή εκεί έξω![]()