Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: V-strom 2009

Unhappy V-strom 2009

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟ VSTROM 650 2009 ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ?(7195?)....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ..? ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ 2008 ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εχει ηδη συζυτηθει το θεμα αυτο και εχουν μπει και φωτογραφιες στην κατηγοραι το v-strom....δες εκει !

ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
    table920

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..

ΠΗΓΑ ΣΤΗ SUZUKI ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ 2008 ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛ 7195? ΕΝΩ ΤΟΥ 2009 ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ....ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΜΕ 200? ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΠΑΝ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ V STROM ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Η ΜΟΝΟ ΤΑ 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....ΔΗΛ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Η ΜΟΝΟ ΤΑ 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....

ΚΑΙ........ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΤΝΗΜΑΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Δηλαδή 7.400 το Κ9?
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ΝΑΙ .....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ (SERVICE - MANUAL) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ V STROM???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ???:smilea: :smilea:

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Λεβέντες η παγκόσμια οικονομική κρίση χτυπάει και τις αντιπροσωπείες. Μάλιστα λίγα λεφτά ζητούν μια και πλέον έχει ενισχυθεί το γιεν έναντι του Ευρώ. Επομένως οι κύριοι κύριοι αντιπρόσωποι, πλήρωναν τόσα χρόνια σε γιεν και εισέπραταν από εμάς σε Euro.

Έτσι κονομούσαν διπλά. Και από την διαφορά ισοτιμίας και από εμάς τους μαλάκες (μεταξύ τους κι εγώ που το 2004 έσκασα 11.000 ευρώ για αγορά το DL-1000 όταν την ίδια περίοδο στο Αμέρικα είχε 8500 Dollars και όχι Euro.

Τώρα οι μαγκιές αυτές τελείωσαν και θα πάει η πείνα σύννεφο. Εδώ δεν έχει ο κόσμος χρήματα να κινηθεί και να καλύψει τις ανάγκες του, θα τρέχει να αγοράζει ή να αλλάζει μηχανές ?

Τι να πεις ρε φίλε. Μου φαίνεται πως ό,τι πήραμε πήραμε. Σήμερα, που το χρήμα είναι ακριβό, αν έχουμε παραδάκι στην τσέπη πρέπει να το διαφυλάξουμε σε προθεσμιακές καταθέσεις πάση θησία. Ακριβό χρήμα δεν σημαίνει ακριβό κατά τον δανεισμό, αλλά και υψηλή αξία των χρημάτων που έχουμε στην τσέπη.

Τώρα αν γουστάρουμε να το κάνουμε μηχανές ε ... γούστα είναι αυτά και πληρώνονται πλέον πολύ ακριβότερα.
    I had a dream ...

ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.....ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ - ΚΑΛΗ ΣΟΥ.....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ????

πηγαινε παρε ενα παραεισαγωγης με €6800, με τις εγγυησεις του και τα σχετικα του απο το ΜΟΤΟ ΤΖΑΠΑΝ και ξεμπερδευεις...

αμαν πια αυτο το κολλημα με τις αντιπροσωπειες.......

την τσεπη μας κοιταμε .......

ΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕ 68ΟΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΧΕΙ 7195?

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΤΛ..ΓΙΑ 400?!!

ναι αλλα το €6800 ειναι μοντελο 2009......το αντιστοιχο απο την αντιπροσωπεια ειναι €7400..

και θα σου κανουν και τιποτα δωρακια που αξιζουν 100-200 ευρω οποτε στο τελος θα σου βγει κανα 1000ευρω παραπανω.....

η αγορα ειναι ελευθερη !
    θες να παρεις απο την αντπροσωπεια....πηγαινε παρε το να ξεμπερδευεις...
    θες να το παρεις απο αλλον εμπορα......πηγανε παρε το απο εκει....εγγυησεις και τα σχετικα τουλαχιστον στην ΥΑΜΑΗΑ ισχυαν μια χαρα !

εγω σαν Γιαννης......δεν θα επαιρνα καινουργιο μηχανακι !!
    απο την στιγμη που μοντελα 2007 τα βρισκεις ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ με €5000-€5200 δεν προκειται να επαιρνα καινουργιο..........

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF