Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 119

Θέμα: ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Angry ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Λοιπον καλησπερα... θελω να κανω μια ερωτησουλα ... λοιπον... προσφατα αγοαραστικε μηχανακι απο εμπορο ... ολα καλ ολα ωραια ...

ΑΛΛΑ κατα συμπτωση μετα απο δυο μηνες ( σημερα δλδ ) αποδειχτηκε οτι το μηχανακι , δεν ειναι ΟΥΤΕ το μοντελο που υποτειθεται οτι ειναι , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ τα χλμ γραφει οτι εχει καιπανω απο ολα το μιχανακι ηταν τρακαρισμενο και με κομμενο πλαισιο το οποιο αγοραστηκε διορθωθηκε και πωληθηκε απο τον ιδιο εμπορο , προς εμας , παραλειπωντας ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ μικρες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...

απο δω και περα , εφοσων υπαρχει και η μαρτυρια του προηγουμενου ιδιοκτητη ο οποιος τρακαρε και πουλησε για ανταλλακτικα το μηχανακι , πως μπορουμρ να κινηθουμε κατα του εμπορου ... ????????
    PROzacRIDER

Caveat Emptor
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    Λοιπον καλησπερα... θελω να κανω μια ερωτησουλα ... λοιπον... προσφατα αγοαραστικε μηχανακι απο εμπορο ... ολα καλ ολα ωραια ...

ΑΛΛΑ κατα συμπτωση μετα απο δυο μηνες ( σημερα δλδ ) αποδειχτηκε οτι το μηχανακι , δεν ειναι ΟΥΤΕ το μοντελο που υποτειθεται οτι ειναι , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ τα χλμ γραφει οτι εχει καιπανω απο ολα το μιχανακι ηταν τρακαρισμενο και με κομμενο πλαισιο το οποιο αγοραστηκε διορθωθηκε και πωληθηκε απο τον ιδιο εμπορο , προς εμας , παραλειπωντας ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ μικρες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...

απο δω και περα , εφοσων υπαρχει και η μαρτυρια του προηγουμενου ιδιοκτητη ο οποιος τρακαρε και πουλησε για ανταλλακτικα το μηχανακι , πως μπορουμρ να κινηθουμε κατα του εμπορου ... ????????
    μάλλον δικηγόρο θες.... στον έμπορο τα είπατε όλα αυτά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Caveat Emptor
    meaning ???
    PROzacRIDER

Re: Re: ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    μάλλον δικηγόρο θες.... στον έμπορο τα είπατε όλα αυτά;
    oxi... akoma... kai prwtoy milisoume me dikigoro... to thema bgike stin epifaneia MOLIS PRIN MERIKES WRES teleiws TYXAIA
    PROzacRIDER

meaning ???
    Nomizw kati sta Gallika soy eipe.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Caveat Emptor
    http://en.wikipedia.org/wiki/Caveat_emptor
    PROzacRIDER

http://en.wikipedia.org/wiki/Caveat_emptor
    Orea ean zoysame USA.. ala gie Europe paei alios

edit: Eiparxei Ellada Consumers Rights protection apo kapoia omada h otidipote alo
    ean o alos den thelei na akoysei tipota?
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

meaning ???
    Ειναι ορος του εμπορικου δικαιου (λατινικα) σε ελεύθερη μετάφραση "Ο αγοραστής πρέπει να προσέχει"

(let the buyer beware το έχω δει στα αγγλικα)

Οπότε...

Εάν ο προηγούμενος δέχεται να καταθέσει ενόρκως για τρακάρισμα κλπ, εάν έχεις μάρτυρες που να πιστοποιούν οτι αποσιώπησε ο πωλητής για τρακάρισμά (ακόμα καλυτερα εάν ρώτησες και αρνήθηκε), εάν οι μάρτυρες δεχτουν να καταθέσουν ενόρκως, τότε κάνεις μια μήνυση, εμπίπτει στον αστικό κώδικα και σε 2 χρόνια θα γίνει η πρώτη δίκη (θα πάρει αναβολ΄΄η λογικά με μια αστεία πρόφαση κλπ κλπ)

Αυτά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειναι ορος του εμπορικου δικαιου (λατινικα) σε ελεύθερη μετάφραση "Ο αγοραστής πρέπει να προσέχει"

(let the buyer beware το έχω δει στα αγγλικα)

Οπότε...

Εάν ο προηγούμενος δέχεται να καταθέσει ενόρκως για τρακάρισμα κλπ, εάν έχεις μάρτυρες που να πιστοποιούν οτι αποσιώπησε ο πωλητής για τρακάρισμά (ακόμα καλυτερα εάν ρώτησες και αρνήθηκε), εάν οι μάρτυρες δεχτουν να καταθέσουν ενόρκως, τότε κάνεις μια μήνυση, εμπίπτει στον αστικό κώδικα και σε 2 χρόνια θα γίνει η πρώτη δίκη (θα πάρει αναβολ΄΄η λογικά με μια αστεία πρόφαση κλπ κλπ)

Αυτά
    Με το δικο μου μυαλο θεωρω οτι δεν εχω εξαπατηθει μονο ως προς το εμπορικο κομματι της συναλλαγης αλλα οτι εχει τεθει και η σωματικη μου ακεραιοτητα σε κινδυνο ... οποτε ????εξακολουθει να εμπιπτει μονο στον αστικο κωδικα ... ( μπορω να ισχυριστω κατι τετοιο (το οποιο βεβαια πιστυεω
    PROzacRIDER

Με το δικο μου μυαλο θεωρω οτι δεν εχω εξαπατηθει μονο ως προς το εμπορικο κομματι της συναλλαγης αλλα οτι εχει τεθει και η σωματικη μου ακεραιοτητα σε κινδυνο ... οποτε ????εξακολουθει να εμπιπτει μονο στον αστικο κωδικα ... ( μπορω να ισχυριστω κατι τετοιο (το οποιο βεβαια πιστυεω
    Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά μάλλον ναι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    το να του σπασεις τα μουτρα ειναι βεβαια μια λυση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το να του σπασεις τα μουτρα ειναι βεβαια μια λυση!

Και να προσθέσω η πιο αποδοτική και συμφέρουσα

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης μπορει να καταθεσει οτι ο εμπορος ηταν ενημερωμενος στο θεμα του πλαισιου τοτε εχεις υποθεση!

Αν ο προηγουμενος την εδωσε χωρις να πει μιλια στον εμπορο, το ανακαλυψε μετα και το "εφτιαξε" για να το δωσει μαλλον δεν εχει υποθεση (γιατι μπορει να πει καλλιστα οτι σε ενημερωσε πως εχει η κατασταση)

Επισης αυτο για το πλαισιο που λες πανε σε ενα μηχανικο να στο δωσει γραπτως οτι ηταν σπασμενο/ραγισμενο και επιδιορθωθηκε!

Και επειδη συνηθως κορακας κορακου ματι δε βγαζει αν σου κανουν σουμουτου μιλα με τεχνικο επιμελητηριο να σου δωσουν στοιχεια απο εκει καποιου εμπειρογνωμονα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης μπορει να καταθεσει οτι ο εμπορος ηταν ενημερωμενος στο θεμα του πλαισιου τοτε εχεις υποθεση!

Αν ο προηγουμενος την εδωσε χωρις να πει μιλια στον εμπορο, το ανακαλυψε μετα και το "εφτιαξε" για να το δωσει μαλλον δεν εχει υποθεση (γιατι μπορει να πει καλλιστα οτι σε ενημερωσε πως εχει η κατασταση)

Επισης αυτο για το πλαισιο που λες πανε σε ενα μηχανικο να στο δωσει γραπτως οτι ηταν σπασμενο/ραγισμενο και επιδιορθωθηκε!

Και επειδη συνηθως κορακας κορακου ματι δε βγαζει αν σου κανουν σουμουτου μιλα με τεχνικο επιμελητηριο να σου δωσουν στοιχεια απο εκει καποιου εμπειρογνωμονα!!
    ο εμπορος το αγορασε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη στη τιμι των 1800 ευρω για ανταλλακτικα... το πλαισιο ηταν κομμενο σε 3 σημεια ... δεν τηθετε δλδ θεμα αποκρυψεισ τετοιων στοιχειων στην αγοραπωλησια ... τωρα το να σπασεισ τα μουτρα καποιου ΤΟΣΟ ΑΜΦΙΒΛΟΥ ΗΘΙΚΗΣ εμπορου... μαλλον το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να μεινεις χωρισ μηχανακι μετα απο λιγο καιρο και να γραφεισ στο ,ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ -ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ...
    PROzacRIDER

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  2. απεργια=απατη
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 18:31
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  4. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε