Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: Καινουριο. ασφαλεια, τελη κλπ

Καινουριο. ασφαλεια, τελη κλπ

Λοιπον παιδια κατ αρχην καλησπερα/καλημερα.

Εχω παρει την αποφαση να αποχωρηστω το χτ ακι μου(εχω και σχετικα αγγελια) και να παρω ενα καινουριο μοτορι (fazer 600 ή XT 660x).
    Ομως εχω ψιλοχασει τον υπνο μου με αυτα που σκεφτομαι. καθως μετα απο 12 χρονια στους 2 τροχους (7 TDR 50-5 ΧΤ 500) θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω κατι του κουτιου.

Το κοστος της αγορας ειναι μεγαλο. Αρχιζω και ανησυχω γιατι αυτα τα χρηματα δεν περισσευουν και ειναι δυσκολο να τα διαθεσω. Φανταστειτε ποσο καιρο την μετραω αυτην την κινηση. Και ενω θελω πολυ να αγορασω κατι του κουτιου και να το εχω απο την αρχη δικο μου οσο κρατησει, φοβαμαι..τα κακα ματια@@@

Οποιο και να επιλεξω θα ειναι λουκουμι, οποτε λογικα θα κανω και ασφαλεια κλοπης. Ειδα και αλλα ποστ για την ιντεραμερικαν. Ομως αυτη καλυπτει ολο το ποσο??? Κ κατω απο ολες τις συνθηκες κλοπης??? ΔΛΔ απλα αν μου το φανε τι γινεται στην πραξη???Ειναι ενα σοβαρο θεμα που πρεπει να σκεφτω και να καταληξω, καθως ειδικα τα καινουρια μηχανακια ειναι στοχος! Και θα πρεπει να εξασφαλιστω καπως. Οποτε θα περιμενω να ακουσω τις συμβουλες και τις γνωσεις σας για το ζητημα.

Επισης το τελος ταξινομησης ειναι μεσα στην τιμη της αντιπροσωπειας??? Κ απο εκει και περα πινακιδες κλπ ποσο επιβαρυνση θα εχω απο την τιμη αυτη για να βρεθω με το κλειδι στο χερι??

Υπαρχει καπια συμβουλη απο ολους εσας που πηρατε καινουριο μοτο που να θεωρειτε οτι μπορει να μην εχω υπολογησει???

Αυτα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσοχη και τις πιθανες απαντησεις σας, οπως και για την φιλοξενια.

ο που πάει Το avatar του/της ariona
    kalispera file, katalaveno tin anisixia soy kai afto einai kati poy
    provlimatizei oloys stin arxi,prosopika tha soy elega na kaneis
    mia poli apli asfalia gia ti mixani soy oti extra kai na valeis stin asfalia
    pisteve oti einai tsaba exoda. afti einai mono dikimoy gnomi.
    afto prepi na einai to telefteo pou prepi na se apaskoli,
    kali tixei stin agora soy.
    ariona

Παρόμοια θέματα

1. Ο ηλιος καιει.....κλπ!!!
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 02:59
  2. (οχι και τοσο) καινουριο Duke
    από dez στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 13:37