Ρε μαγκες θελω να ρωτησω κατι...
Ενα φιλος μου εχει δικαστηριο την Δευτερα για διπλωμα και αυτος δεν εχει βγαλει ακομα...Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να εξαγορασει την ποινη του?
Ρε μαγκες θελω να ρωτησω κατι...
Ενα φιλος μου εχει δικαστηριο την Δευτερα για διπλωμα και αυτος δεν εχει βγαλει ακομα...Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να εξαγορασει την ποινη του?
Γεωργίου speaking;![]()
Η ποινή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χρηματική! Αν κάνω λάθος, τότε σίγουρα θα είναι εξαγοράσιμη! Δεν έπιασαν δα και το Ρωχάμη..
Αυτο λεω και εγω ρε φιλε και μου λενε πως δεν μπορει να την εξαγορασει...![]()
Ναι ρε, χαλάρωσε! Σίγουρα λέμε. Αλλά κάν'του και λίγη πλάκα.. Ρώτησε τον τι μάρκα τσιγάρα προτιμά να του στέλνεις ή κάν' του δώρο ένα αφροντούς με extra grip, για να μη γλιστράει.
Καλα αυτα του τα λεω απο την μερα που του ηρθε το χαρτη!Χεχε!
Ο δικηγορος του ζητα 300 ευρω για να παρουσιαστει μονο ο δικηγορος,με εξουσιοδοτηση δλδ...
Εχει παει και εχει βγαλει τα παραβολα ο φιλος μου...
Εγω του λεω να παει και να δωσει οσα του πουνε...Ποσα να του ζητησουν?
Αν θα παει με το δικηγορο το μονο που θα κανει ειναι να του δωσει 300 και να παρει αναβολη...
Κατ'αρχήν, αν δε μπορεί ο δικηγόρος να του πει πως υπάρχει ή δεν υπάρχει πιθανότητα μη εξαγοράσιμης ποινής, το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει, είναι να το στείλει από 'κει που ήρθε!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλα αυτα του τα λεω απο την μερα που του ηρθε το χαρτη!Χεχε!
Ο δικηγορος του ζητα 300 ευρω για να παρουσιαστει μονο ο δικηγορος,με εξουσιοδοτηση δλδ...
Εχει παει και εχει βγαλει τα παραβολα ο φιλος μου...
Εγω του λεω να παει και να δωσει οσα του πουνε...Ποσα να του ζητησουν?
Αν θα παει με το δικηγορο το μονο που θα κανει ειναι να του δωσει 300 και να παρει αναβολη...
Ο δικηγορος μπορει να του λεει και μαλακιες για να τσιμπησει και φραγκα...
Εγω πιστευω οτι ειναι μαλακια αυτο που κανει...
Θα παρει αναβολη...και αμα του πουνε να παει την αλλη εβδομαδα?
Καλά, αυτό δεν παίζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Θα παρει αναβολη...και αμα του πουνε να παει την αλλη εβδομαδα?
Αναβολή σε ελληνικό (και όχι μόνο ίσως) δικαστήριο σημαίνει 4 μήνες στην καλύτερη!!!
Αυτό απ'την άλλη είναι σίγουρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ο δικηγορος μπορει να του λεει και μαλακιες για να τσιμπησει και φραγκα...
Αλλά τί να κάνεις;
Θα χορέψεις...δικαστήριο είναι (ό,τι και να'ναι) με δικηγόρο θα πας...
Ξέρω από βέσπα!
Απ'την άλλη, να τον κλείσουν μέσα, πάλι δεν παίζει.
Δε ξέρω όμως -απ'τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δίπλωμα- μήπως φάει καμμιά
επιπλέον ποινή του στυλ να μη μπορεί να βγάλει δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα
(αυτό ίσχυε παλιά...αλλά ο πατέρας μου απ'τον οποίο το ξέρω έχει φύγει απ'την τροχαία απ'το '60 και γενικότερα είναι ε.α. από το 1989...οπότε...)
Ξέρω από βέσπα!
αστα... φυλακα φίλε... πάρε τσιγάρα να του πηγαίνεις (αν καπνίζει) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν μαμιεται... θα ναι ο πριγκηπας της φυλακής όμως...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Παιρνει και prince...Ειναι ακριβος!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δεν μαμιεται... θα ναι ο πριγκηπας της φυλακής όμως...!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: prince ή...princess
![]()
![]()
Όχι εντάξει,σιγά μην τον στείλουν φυλακή![]()
Ελληνικο κρατος ρε φιλε ...
Μπορεις να καψεις αφοβα τα δαση και να σκοτωσεις 60 ατομα... αφου οι δικηγοροι της Ιονιας οδου εχουν γερες πλατες ...
Μπορεις να φτιαξεις offshore εταιρια ... και να εκμεταλευτεις την θεση σου, στο υπουργειο ναυτιλιας
Μπορεις να υπερκοστολογεις τα δημοσια ομολογα ... αλλα ο πρωθυπουργος να σε παραπεμψει απλα στην δικαιοσυνη
Μπορεις να παρεις 4 δισ δρχ μιζα στο υπουργειο πολιτισμου ... να αυτοκτονησεις και εναν σαπιοκοιλια γενικο και συνεχισει ακαθεκτα ο περιγυρος να τρωει (Παλι μπροστα μας ρε Βουλγαρακη)
Μπορεις να πουλησεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικοπεδα στην εκκλησια ... και να το περασεις στο ντουκου
Μπορει το c4i να πουληθηκε χρυσο .... να μην δουλεψε ομως .... και οταν δουλεψει να κοιτα προς τους απεργους στους δρομους και αυριο σε μοτοσυκλετιστες που διαμαρτυρονται για τα διοδια
αλλα κανενας δεν μιλησε ακομα που πηγαν τοσα λεφτα...
Μπορει εσυ να μην βγαινεις με 1000e το μηνα ... ομως ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ σου κρατανε το μισθο 1000e ...
![]()
το να κυκλοφορει καποιος χωρις διπλωμα φιλαρακο ειναι παρανομο,πλην ομως παραπτομα
αλλα σ ενα κρατος τοσο ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ και ΛΗΣΤΡΙΚΟ εχουμε καταντησει να σκεφτομαστε
και προσωποκρατηση για τα πιο απλα πραγματα...
:hypnotize
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"