Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Βλαβη στην ενδειξη σταθμης βενζινης σε 1200gs

Βλαβη στην ενδειξη σταθμης βενζινης σε 1200gs

Καλησπερα σε ολους

Εχω προσφατα αγορασει μια BMW R1200GS και ο δεικτης βενζινης, μετα απο 2-3 γεμισματα δεν κατεβαινει! Ειναι μονιμος κολλημενος στην ενδειξη full(ολες οι μπαρες γεματες). Μονο μια φορα κατεβηκε απο το full στην μεση, και μετα απο λιγο στην ρεζερβα. Εκτοτε και μετα απο 450km περιπου συνολικα που εχω κανει, ο δεικτης παντα ειναι στο full. Επειδη το εξουσιοδοτημενο συνεργειο ειναι τωρα κλειστο λογο διακοπων, εχει καποιος αλλος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα? Εαν ναι, αν μπορει να αναφερει αιτια προβληματος-αντιμετωπιση-κοστος, κλπ. Ευχαριστω!

Κουλό μέλος
    Ένδειξη σφάλματος ανάβει; (κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό)

Είσαι εντός εγγύησης; Μάλλον πας για εγκέφαλο... :wacko:
    ​The journey is the reward!

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Υπαρχει ένας sensor -ας μέσα στο ρεζερβουαρ. Σαν ταινία/stripe.
    Αυτό πρέπει να βγει να στεγνωσει και μετα να καλιμπραριστεί.
    Δηλαδή να γιουν ενα-δυο γεμίσματα/αδιασματα ώστε να "καλιμπραριστεί" ο εγκεφαλος μόνος του. Αυτο γίνεται με κνονικη χρήση της μηχανής.
    Σχετικά μικρη φασαρία το βγαλσιμο του σενσορα.
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Το μόνο "ορατό" πρόβλημα σου είναι να μην μείνεις από βενζίνη και τραβήξει αέρα η τρόμπα βενζίνης θα καεί.

Κόστος αντικατάστασης - μην μιλάμε για "δυστυχήματα" πρωι - πρωι.

Α!!! καλορίζικο.....
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις αμεσες απαντησεις!
    Φιλε sek, δεν μου εχει αναψει το κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικο (μαλλον ειναι καλο αυτο
    Φιλε transporter thanks για την βοηθεια σου, ενας φιλος που του ανεφερα το προβλημα πηγε εκει ακριβως το μυαλο του.
    Φιλε madtank, συνεχεια στον βενζινα ειμαι μπας και γινει καμια "στραβή' και ξεμεινουμε... , σε ευχαριστω πολυ για το 'καλοριζικο'
    Περιμενω να ανοιξει η αντιπροσωπεια να παω να το δω, οποτε σας ενημερωνω.
    Καλες διακοπες!!!

Κουλό μέλος
    Το δικό μου (12/07) δεν έδειχνε ένδειξη (φαινόταν μονίμως άδειο) αλλά έβγαζε το κίτρινο τρίγωνο και μου άλλαξαν εγκέφαλο, εντός εγγύησης. Να γεμίζεις κάθε 200-250χλμ για να μην μείνεις.

​The journey is the reward!

Εγινε sek, ευχαριστω!!

Πηγα σημερα στο service της αντιπροσωπειας και μου ειπαν οτι το προβλημα το γνωριζει η bmw, ισως λυθει με την αναβαθμιση της CPI (εγκεφαλος?) στην νεα εκδοση(1.2?) την οποια περιμενουν στα μεσα σεπτεμβριου. Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει λυση.Επιγραμματικα οι πρωτες μισες μπαρες, οπως μου ειπαν και οπως εγραφε η ενημερωση απο την εταιρια(περιγραφη του προβληματος), κατεβαινουν ολες μαζι, οταν υπαρχει 50-60% καυσιμο στο τεποζιτο, και μετα ως επομενο σταδιο, αναβει η ενδειξη της ρεζερβας, παρολο που υπαρχει καυσιμο για τουλαχιστον 50KM ακομα. Το ειδα και στην πραξη οταν στο service μου αδειασαν περι τα 12Lt βενζινης και ο δεικτης λειτουργησε οπως γραφω πανω(με μιας επεσαν οι μισες μπαρες του δεικτη). Οταν το παω για το πρωτο service εντος του επομενου μηνα και υπαρχει καποια θετικη εξελιξη στο θεμα, θα σας ενημερωσω.

Μολις χθες εκανα το πρωτο σερβις και ακομα τιποτα νεοτερο απο την BMW για το προβλημα με την ενδειξη της σταθμης καυσιμου, μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει ακομα την νεοτερη εκδοση του λογισμικου που ενδεχομενα να λυσει το προβλημα...ειδομεν.

Νέο μέλος

Angry

Θα πρεπει και εσυ φιλε μου να ζησεις με την αδυναμια να εχεις σωστη ενδειξη καυσιμου στο θηριο σου. Δεν υπαρχει περιπτωση με καμια αναβαθμιση να λυθει το προβλημα. ΕΙναι κατασκευαστικη αδυναμια και αμεσα συνδεδεμενο με την γεωμετρια του fuel tank.

Παρόμοια θέματα

1. Τρομπα βενζινης σε Busa 99...Ελεος πια..
    από SAM46 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 09:48
  2. Διαρροή βενζίνης σε Monster 620ie
    από nikos33ath στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 09:32
  3. Προβληματάκι στην εκκίνηση το πρωί σε Cbf-600
    από makis206 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 08:42
  4. Δείκτης βενζίνης σε CBF-600S;