Εχω Ζ750 2006 κ σκεφτομαι για το F800S.ταιριαζει καλυτερα στη χρηση την οποια θελω τη μοτο μου,αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω με το γκαζι της.αν καποιος ξερει αν ειναι τοσο ασχημα τα πραματα,ας πει.βοηθειστε με..!
Εχω Ζ750 2006 κ σκεφτομαι για το F800S.ταιριαζει καλυτερα στη χρηση την οποια θελω τη μοτο μου,αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω με το γκαζι της.αν καποιος ξερει αν ειναι τοσο ασχημα τα πραματα,ας πει.βοηθειστε με..!
Όπως θα σου πουν και οι περισσότεροι …TEST RIDEΑρχικά δημιουργήθηκε από kazzax
Κρίνε αν ΕΣΕΝΑ σου κάνει και σου αρέσει …
Όπως και να έχει …καλά χιλιόμετρα
![]()
καλησπερα φιλαρακι καλο το f 800
αλλα πολυ ποιο ακριβο και σε
αγορα και σε σερβις απο το z 750
και δεν ξερω αν θα αντεξεις τα 30
αλογα πιο κατω!!
εχει βεβαια πολυ καλητερο φερινγκ
απο το z!!
δεν βοηθαω και πολυ
απλα μια γνωμη λεω!!![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Καλησπέρα φίλε!
Σκεφτόμουν κι εγώ για BMW F800S μιας και τις μπέμπες τις θεωρώ αξιόλογες μηχανές που έχουν κάτι να δείξουν.
Για την συγκεκριμένη με αποθάρυνε κάποιο μέλος του moto.gr (ονόματα δε λέμε) που είχε τέτοιο και τον είχε αφήσει άπειρες φορές στο δρόμο ενώ πήγαινε συνεχώς στην αντιπροσωπεία για ανακλήσεις.
Μου είπε ότι δεν κατασκευάζεται στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ποιοτικά της στάνταρ να είναι πολύ χαμηλότερα και τελοσπάντων επειδή δεν ήμουν και πολύ ψημένος πήρα VFR800![]()
Αν και ο ιμάντας και η ιδιαιτερότητα της μπέμπας σε design μ'αρέσουν, τα παράπονα που είδα παντού για την ποιότητα των πλαστικών και της βαφής + τα διάφορα προβλήματα και ανακλήσεις θα με έστρεφαν στη δοκιμασμένη λύση του Ζ που αν και σουπίτσα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
![]()
σαν συγκριση το θεορω ασχετη!!! πρωτεινω την πιο χρησιμη και πιο αξιοπιστη...
τα λογια ειναι περιτααααα αα αααα ααααα!!! (μαρινελα).
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Καλησπέρα φίλε!
Σκεφτόμουν κι εγώ για BMW F800S μιας και τις μπέμπες τις θεωρώ αξιόλογες μηχανές που έχουν κάτι να δείξουν.
Για την συγκεκριμένη με αποθάρυνε κάποιο μέλος του moto.gr (ονόματα δε λέμε) που είχε τέτοιο και τον είχε αφήσει άπειρες φορές στο δρόμο ενώ πήγαινε συνεχώς στην αντιπροσωπεία για ανακλήσεις.
Μου είπε ότι δεν κατασκευάζεται στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ποιοτικά της στάνταρ να είναι πολύ χαμηλότερα και τελοσπάντων επειδή δεν ήμουν και πολύ ψημένος πήρα VFR800![]()
Αν και ο ιμάντας και η ιδιαιτερότητα της μπέμπας σε design μ'αρέσουν, τα παράπονα που είδα παντού για την ποιότητα των πλαστικών και της βαφής + τα διάφορα προβλήματα και ανακλήσεις θα με έστρεφαν στη δοκιμασμένη λύση του Ζ που αν και σουπίτσα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
![]()
όταν λες οτι το z750 είναι σουπίτσα τι εννοείς???
οδηγικά δν με τρέλανε αλλά σαν σύνολο μου φάνηκε πολυ στοιβαρό κλπ
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Τα έχω οδηγήσει και τα 2 και από άποψη γκαζιού δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα το bmw!
Μπορεί να έχει 25 άλογα λιγότερα αλλά έχει λίγο ροπή παραπάνω(86 Nm το Bmw, 75 το Ζ) και είναι και αρκετά εύστροφο το μοτέρ του!!
Επίσης το Bmw μΕ φάνηκε λίγο πιο ελαφρύ και ευέλικτο! Τώρα έχουν ακουστεί κάτι προβληματάκια σχετικά με το Bmw αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες!
Ότι και να κάνεις οδήγησε το ο ίδιος για να δεις πως σΕ φαίνεται πριν πάρεις κάποια απόφαση!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Εννοώ ότι το έχει πολύς κόσμος,δεν αφήνω υποννoούμενα για οδική συμπεριφορά.Μια χαρά μηχανή είναι όπως λες,στιβαρή και προβλέψιμη (είχα Ζ750S..)Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
όταν λες οτι το z750 είναι σουπίτσα τι εννοείς???
οδηγικά δν με τρέλανε αλλά σαν σύνολο μου φάνηκε πολυ στοιβαρό κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Εννοώ ότι το έχει πολύς κόσμος,δεν αφήνω υποννoούμενα για οδική συμπεριφορά.Μια χαρά μηχανή είναι όπως λες,στιβαρή και προβλέψιμη (είχα Ζ750S..)
Περα από κανα 2 βόλτες δν το ξέρω το μηχανάκη και μάλλον με ενδιαφέρει και εμένα για αυτό ρωτάω
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Το δικό μου ήταν '06.Είναι αξιόπιστο,έχει αρκετή δύναμη,άνετο και όμορφο naked (το Ζ750S είχε βέβαια λίγο κατηφορική-εκνευριστική σέλα που όμως διορθώνεται εύκολα και φυσικά ήταν πιο άσχημο από το γυμνό).Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Περα από κανα 2 βόλτες δν το ξέρω το μηχανάκη και μάλλον με ενδιαφέρει και εμένα για αυτό ρωτάω
Τα μέτρια φρένα και οι σχετικά μέτριες αναρτήσεις (μέχρι το 06 λέω,μετά δεν ξέρω) δεν με πείραξαν ποτέ γιατί δεν οδηγάω οριακά.
Είναι καλή επιλογή,δε θα σε προδώσει ποτέ εκτός από μία φορά που θα χρειαστεί να αλλάξεις αντλία βενζίνης![]()