kalispera 8a i8ela na rwtisw: exw to cbr 600 rr kai polles fores exw ena noudiasma sti deksia palami eidika otan paw xalara mporei na mou pei kaneis ean einai fisiologiko h' einai kapoio allo to problima? eyxaristw.
kalispera 8a i8ela na rwtisw: exw to cbr 600 rr kai polles fores exw ena noudiasma sti deksia palami eidika otan paw xalara mporei na mou pei kaneis ean einai fisiologiko h' einai kapoio allo to problima? eyxaristw.
μηπως σφιγγεις ασυναισθητα πολυ τα κριπ?εγω παλια αυτο παθαινα και μουδιαζε το χερι μου
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
οπως σου ειπε κ ο απο πανω μη σφιγγεις τα γκριπ
κρατα απλα κ κρατησου με τους γοφους απο ρεζερβουαρ.
Dorsoduro 750 & Norton 16H
φυσιολογικό είναι, και εγω το παθαίνω.
και όταν λες χαλαρά, πόσο χαλαρά? στις χαμηλές ταχύτητες η θέση του rr δεν βολεύει καθόλου, πέφτει όλο το βάρος του πάνω κορμού στους καρπούς και το μούδιασμα έρχεται πολύ εύκολα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Θα επιχειρησω να μιλησω σοβαρα.
Οταν μουδιαζουν οι παλαμες σε κλιπονατο μηχανακι ειναι επειδη καθομαστε μπροστα και με τους αγκωνες τεντωμενους.
Οριστε η σοβαρη απαντηση μου.
(γμτ δεν εχει πλακα ετσι)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν ειναι απο το σφιξιμο.
Ειναι επειδη οταν πας χαλαρα αλλαζει η σταση του σωματος σου και συνεπως των χεριων σου(καθεσαι ορθιος) που οδηγει στο 'σπασιμο' των καρπων.Μεταφερεται ολο το βαρος στους καρπους και μουδιαζεις.
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Δοκιμασε να αλλαξεις τα γκριπ με σιλικονης. Θα δεις αρκετη διαφορα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
+636Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
δεν ειναι απο το σφιξιμο.
Ειναι επειδη οταν πας χαλαρα αλλαζει η σταση του σωματος σου και συνεπως των χεριων σου(καθεσαι ορθιος) που οδηγει στο 'σπασιμο' των καρπων.Μεταφερεται ολο το βαρος στους καρπους και μουδιαζεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
να προσθεσω εδω,οτι ακομα και "χαλαρα" (μικρη ταχυτητα) να πηγαινουμε με τετοιου ειδους μηχανακια, πρεπει η σταση του σωματος να ειναι "σκυφτη" και οι πηχεις να ειναι οσο το δυνατον παραληλλοι με το εδαφος.
ετσι βοηθαμε στο χειρισμο της μοτοσυκλετας (βλ. counter steering) και επιφορτιζουμε τις αρθρωσεις μας λιγοτερο.
![]()
...ασκείται πίεση στους όρχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θα επιχειρησω να μιλησω σοβαρα.
Οταν μουδιαζουν οι παλαμες σε κλιπονατο μηχανακι ειναι επειδη καθομαστε μπροστα και ...
![]()
To παθαινεις και συ ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...ασκείται πίεση στους όρχεις.![]()
![]()
-..Not Yet!
Όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
To παθαινεις και συ ε;![]()
Στα μηχανάκια μου, κάθομαι με τον κ@λο και όχι με τ@'ρχίδι@.
Καλα μαθε πρωτα να καθεσαι σωστα με τον κωλο και θα ακολουθησουν και τα αρχιδια σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όχι.
Στα μηχανάκια μου, κάθομαι με τον κ@λο και όχι με τ@'ρχίδι@.
-..Not Yet!
για πε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα μαθε πρωτα να καθεσαι σωστα με τον κωλο