ο patrese (παλιος φορμουλακιας για τους νεους που δεν τον ξερουν) εκανε ατα την γυναικα του με ενα civic type r...δειτε αντιδρασεις απο την καμερα στο αυτοκινητο...
http://www.youtube.com/watch?v=oIhGJyLR6TI&eurl
ο patrese (παλιος φορμουλακιας για τους νεους που δεν τον ξερουν) εκανε ατα την γυναικα του με ενα civic type r...δειτε αντιδρασεις απο την καμερα στο αυτοκινητο...
http://www.youtube.com/watch?v=oIhGJyLR6TI&eurl
frankly my dear, i dont give a damn...
Κι αυτός δεν καταλαβαίνει Χριστό έτσι ;:rotflmao:
Καλά το κορίτσι έχει και διάφορα "μπιχλιμπίδια" που της ανεβάζουν τα G όπως και να το κάνεις..
![]()
:rotflmao: υστέρω!!!! :rotflmao: :rotflmao:
πω πω καποια στιγμη με τρομαξε ρε παιδες...ο αλλος δεν καταλαβαινε τπτ λες και ειχε βαλει ακουστικα και δεν ακουγε
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
μεχρι εδω μυρισανε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
τι είναι αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
το καλυτερο ειναι το απαθεστατο μυδιασμα του...![]()
safety doesn't happen by accident
Αυτό που παθαίνεις όταν τρως πολλά μύδια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
τι είναι αυτό;
(μειδίασμα ρε bentouza...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σκεψεις που περναν απο το μυαλο του καθως ειναι συγκεντρωμενος στην καθε στροφη..."Παρτα μ@ρη παλιοπ#@#@%$να ,κ@ριολ@ που θα μου βγαζεις εμενα γλωσσα ετσι ουρλιαξε κι αλλο γουστερνω!!!"
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Άμα τα διορθώνω όλα ρε Βάντα, μΕ βάζετε τις φωνές ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
μειδίαμα ρε όλδμαν...
(και είμαι και του πρακτικού ..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
γυναικες...
ολο φωνη και ουσια 0...
![]()
επρεπε να της πει για την καμερα για να σταματησει να τσιριζει?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως , τα «μπιχλιμπίδια της» έδειχναν να την «ευχαριστιούνται» την βόλτα…Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι αυτός δεν καταλαβαίνει Χριστό έτσι ;:rotflmao:
Καλά το κορίτσι έχει και διάφορα "μπιχλιμπίδια" που της ανεβάζουν τα G όπως και να το κάνεις..
![]()
![]()
![]()
Κι εμείς μαζί τους..!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , τα «μπιχλιμπίδια της» έδειχναν να την «ευχαριστιούνται» την βόλτα…![]()
![]()
![]()