Κάνω παρέα με ένα πολύ καλό παιδί, δημοτικός υπάλληλος σε παρακείμενη κωμόπολη, με τον οποίο βγαίνουμε δυο φορές τη βδομάδα και συνήθως περνώντας από ένα ΑΤΜ που είναι στο δρόμο μας, το εκμεταλεύεται και κάνει αναλήψεις χρημάτων, συνήθως όταν είμαστε μαζί.
Την Παρασκευή συνέβη το ίδιο! Αμ δε! Βάζει την κάρτα του και το μηχάνημα την κρατά μέσα χωρίς αίτημα για ΡΙΝ! Πήρε τηλέφωνο στην τράπεζα, την επόμενη μέρα και του είπαν πως παγίδευσαν το μηχάνημα και αντέγραψαν πολλές κάρτες, από τους λογαριασμούς των οποίων έκλεψαν πολλά χρήματα! Δεν του είπαν αν πήραν χρήματα από το λογαριασμό του, αλλά χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως του τα πήραν όλα! Οι αναλήψεις έγιναν όλες απ'την Αθήνα! Δεν του άφησαν τίποτα! Και από ότι μου είπε, ευτυχώς που δεν εκμεταλεύτηκαν και την υπερανάληψη που είχε ενεργοποιήσει!
Το θέμα είναι πως του είπα πολλές φορές να καλύπτει το πληκτρολόγιο με κάποιο χαρτί όταν πληκτρολογεί το ΡΙΝ του, αλλά ποτέ δεν το έκανε, επειδή δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι τέτοιο στην περιοχή μας.
Ευτυχώς η τράπεζα του είπε πως θα αποζημιωθεί! Του τηλεφώνησα σήμερα και του είπα να μαζέψει ότι φραγκοδίφραγκα έχει, να πάμε για καφέ και να μου πει από κοντά τι έγινε!