Κάνω ένα επάγγελμα (θα το πω με λίγα λόγια για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση)
όπου με μια βιντεοκάμερα με καλούν να "τραβήξω" social events... Free lancer ένα πράμα.Μαζί με τη βιντεοκάμερα, καλούμε να έχω μαζί μου και φωτιστικά, καλώδια, τριπόδια κτλ κτλ... Πρόκειται για αρκετά σημαντική δουλειά και με ευθύνη απέναντι στον πελάτη, τόσο κατά τη διάρκεια της λήψης, όσο και μετά, με το μοντάζ κτλ.
Επειδή το κυκλοφοριακό στην Αθήνα έχει παραγίνει και επειδή αρκετότατες φορές, με στέλνουν σε περιοχές όπως Κυψέλη, στη Μητρόπολη, σε κάτι στενά στο Μαρούσι, σε περιοχές τελος πάντων που δεν πέφτει καρφίτσα, έχω έντονο τον προβληματισμό αντί για το αυτοκίνητο, να βρω τρόπο με ενισχυμένες βαλίτσες, να χρησιμοποιώ την μηχανή μου για αυτές τις δουλειές.
Το πως θα τα μεταφέρω, υπάρχει σαν project, οπότε δεν με απασχολεί.
Αυτό που με απασχολεί, λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι αν αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο, να "ρισκάρω" τον εξοπλισμό μου (αξίας λίγων χιλιάδων ευρώ) έναντι της εξυπήρέτησής μου?
Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας (όχι απαραίτητα το ίδιο επάγγελμα) όπου να χρησιμοποιεί τη μηχανή του στην εργασία του? Εννοώ,όχι να κουβαλάει καμμιά τσάντα με χαρτιά...
Και αυτό που με απασχολεί, δευτερολογώντας βέβαια, είναι ποια μηχανή μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά? Μία μηχανή με αρκετά κυβικά (πάνω από 600) όπου να αντέχει και το βάρος των 30 κιλών περίπου εξοπλισμού, ή μια μηχανή 250 όπου να μπορεί και να παρκάρει οπουδήποτε?
Αν θεωρήσετε κάποια ερώτηση αφελής, θα χαρώ να ακούσω την ανταπάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
![]()