:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Ωραίο Jet ski :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
I make good milkshake !!!
Ρεεεεεεε μην μου τον κοψοχολιαζετε τον Γιωργη (trooper) θα τον χρειαστω καποια στιγμη λεμε!!![]()
![]()
![]()
ps:Ειναι το 750 ρε σεις ουδεμια ομοιοτης...ευτυχως για τον trooper να γλυτωσει το εγκεφαλικο.:rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτά να τα βλέπει ο DimChios που νομίζει ότι έχει μηχανή για χώμα... Θα σας φάμε ρε με τα streetακια μας...
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Πάει ο Trooper...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σιγά που θα έβαζα εγω το κ7 μου στα νερά .....εγώ προτιμώ τα καθαρά μονοπάτια ....
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Γιωργη δειξτου και εκεινη ρε με το αλμα στο χωμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σιγά που θα έβαζα εγω το κ7 μου στα νερά .....εγώ προτιμώ τα καθαρά μονοπάτια ....![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Εκεί ρε που κάτσαμε 16 άτομα πάνω του βγήκε η φωτό η κάηκε το φιλμ εντέλει ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εκεί ρε που κάτσαμε 16 άτομα πάνω του βγήκε η φωτό η κάηκε το φιλμ εντέλει ;![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τώρα εξηγούνται όλα........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οτι δεν εισαι εσυ αυτος.....και δεν ειναι αυτο το μηχανακι που πηρε ο Trooper....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Αυτά να τα βλέπει ο DimChios που νομίζει ότι έχει μηχανή για χώμα... Θα σας φάμε ρε με τα streetακια μας...
θα μας κλ@σετε αγαπητε αλλα τελωσπαντων!!!!
Βρηκες και ανθρωπο να τα πεις!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Παντως αυτη η φωτο μοιαζει πολυ με το περασμα που ειχαμε κανει στο Μεγδοβα και ηταν οντως και ο πάπ μαζι... με το 950 όμως!
![]()
Γιωργη, πες ρε ποιος τραβηξε τη φωτο στο χωμα...
γιατι θα μαρτυρησω που την εχωσες μεσα στην λασπολακουβα!
![]()
![]()
![]()
κάπου τα έχω και τα δυο μαζι ρε γμτ ....αλλα δεν τα βρίσκω...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παντως αυτη η φωτο μοιαζει πολυ με το περασμα που ειχαμε κανει στο Μεγδοβα και ηταν οντως και ο πάπ μαζι... με το 950 όμως!
![]()
Γιωργη, πες ρε ποιος τραβηξε τη φωτο στο χωμα...
γιατι θα μαρτυρησω που την εχωσες μεσα στην λασπολακουβα!
![]()
![]()
![]()