Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 130

Θέμα: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

Νέο μέλος

ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ,ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ XR ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ Ή ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από antoma
    ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ,ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ XR ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ 10 ΧΗΝΕΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕς ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΖΗΤΑΣ..ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..ΔΕ ΠΑΣΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑς..ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΣΕ ΚΟΒΩ.. :rotflmao:

Καλοπούλητο !!!

το Dall'ara είναι το μηχανάκι που καβαλάει ο Πανούσης?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

mporeis na koitakseis Xrysi eykairia na dei times pou pouliounte

pantos ontos h timi pou to dineis einai eksofreniki nomizo, gia mixanaki trietias me 20.000 xiliometra kai texnologia kai look dekaetias. kala ok to look einai ypokeimeniko

tespa opos kai na exei... ean viazese na to doseis gia na pareis ta xrimata pese, pese poly

ean oxi asto kai opote (kai ean) poulithei
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Νέο μέλος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ XR.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ DALL'ARA ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 9200.
    ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΠΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ???ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΩ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΛΟΥΚ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ 6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ..
    ΙΣΩΣ ΝΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ XR.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ DALL'ARA ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 9200.
    ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΠΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ???ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΩ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΛΟΥΚ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ 6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ..
    ΙΣΩΣ ΝΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ...
    Eίσαι λάθος.

Καινούριο μπορεί να εχει 9 αλλά αυτα τα μηχανάκια χάνουν αμέσως την αξία τους, πόσο μάλλον μετα απο 3 χρόνια και αρκετά προς πολλά χιλιόμετρα για τέτοιο μηχανακι.

πχ στην Γαλλία πουλάει ενας ενα του 2006 , 6000 ευρω κι εχει 2000 χλμ, ειναι στην ουσία καινούριο.
    Αλλος στην Ιταλία πουλαει ενα σαν το δικό σου 3000.

Και στη Ελλάδα ειναι και πολύ σπάνιο, οπότε ακόμα πιο ασχημη μεταπώληση.

Εσύ ρώτησες, αλλιώς δεν θα έλεγα τίποτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ KTM ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ XR.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΠΑΩ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ε ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΑΣΙΚΑ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ HUSABERG ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΑΠΤΟ DALL'ARA ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΞΙΑΣ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

ΟΚ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥ 06 ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ..) 6,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΜΕ ΠΑΛΙ 6???
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ ΝΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ..ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ

Εγω που πηρα το vstrom 650 το 2005, 8450ευρο και εχω βαλει επανω εναν σκασμο εξτρα, ποσο νομιζεις οτι πρεπει να το πουλησω;
    Εγω λεω 8 χιλιαρικα.
    Η πραγματιοτητα ομως ειναι οτι πρεπει να βρω ενα δαχτυλο πανω στο vstrom, για να του περασω την βερα.

Φίλε μου , βασικά εαν μπορείς να γράφεις με μικρά γράμματα θα ήταν ότι καλύτερο για όλους μας.
    Τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις , κανονικά απαγορεύονται και απορώ που οι admins σε έχουν αφήσει τόσο καιρό να γράφεις έτσι.
    Δεύτερον , όπως είπε και ο φίλος Dukas , ελεύθερη αγορά είναι!!!
    Δεν είναι αναγκασμένος κάποιος ντε και καλά να το πάρει στην τιμή που το πουλάς!Λογικό και ανθρώπινο είναι να στο παζαρέψει και να σου κατεβάσει την τιμή!!!
    Εαν τόσο πολύ σε πειράζει που δε το δίνεις με τα λεφτά που θες πήγαινέ το σε μαγαζί να στο πάρει.
    Σκέψου μόνο ότι γενικότερα motard μηχανάκια 2ο χέρι δίνονται σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Εφόσον έχεις μια σοβαρή πρόταση για αγορά της μηχανής σου και εφόσον θέλει να ρίξεις την τιμή , ρίξε την και εσυ εκεί που την θες!!!Εαν πάλι θέλει να την ρίξεις παρακάτω , μην την δώσεις!!!Δεν βρίσκω τον λόγο που εξάπτεσαι!!!

Ο αγοραστής ουσιαστικά καθορίζει την τιμή , πάει και τελείωσε!!

Και έτσι όπως τα έχουν κάνει και οι εταιρείες να ρίχνουν τις τιμές μέσα σε 2 μήνες απο την ημ/νία που το αγόρασες , βράστα!!!
    Εδω βλέπεις μηχανές που κάνανε 14000 το 2003-2004-2005 και τώρα πουλιούνται απο 6500 - 9000!
    Δεν θέλω να αναφέρω μοντέλα και εταιρείες , κάνε μια βόλτα απο site με μετ/να και ξαναέλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εγω που πηρα το vstrom 650 το 2005, 8450ευρο και εχω βαλει επανω εναν σκασμο εξτρα, ποσο νομιζεις οτι πρεπει να το πουλησω;
    Εγω λεω 8 χιλιαρικα.
    Η πραγματιοτητα ομως ειναι οτι πρεπει να βρω ενα δαχτυλο πανω στο vstrom, για να του περασω την βερα.

:rotflmao:

.

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ KTM ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ XR.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΠΑΩ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ε ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΞΙΑΣ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

κατ'αρχας βγαλε την λεξη "αξιοπιστια" απο το λεξιλογιο σου..
    και οταν μιλας για αξιοπιστια,να εισαι σιγουρος οτι τα αντιστοιχα ευρωπαικα στα 20.000 χλμ μια χαρα ειναι.

το οτι ειναι αξιοπιστο μεχρι τωρα δεν ειναι απαραιτητα καλο γιατι μπορει να περιμενει τον ακριβως επομενο για να τα βγαλει ολα..

εδω θα παρακαλουσα τον συντροφο DUKASII να καταθεσει την εμπειρια του με τον συχωρεμενο τον Δουκα του..

αυτο που καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ΟΣΑ λεφτα και να βαζουμε στο μηχανακι,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!!

πηγαινε καντο παλι μαμα,πουλα τα αξεσουαρ μονα τους και τοτε θα ερθεις σε μια σχετικη ισσοροπια.
    και παλι μεσα θα μπαινεις.

εχω κι αλλα να πω,αλλα θελω να σας αφηνω σε μια αγωνια..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Όχι ρε Θάνο , πές μας μην μας κρατάς σε αγωνία.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Όχι ρε Θάνο , πές μας μην μας κρατάς σε αγωνία.......

....οχι......
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μιας και ανοιγεις θρεντ...

δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσεις πανω απο 5 χιλιαρικα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    ....οχι......
    Τώρα δηλ. μας έβαλες avatar την φωτό από την Μορφοράχη και μας το παίζεις αλπινιστής ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 20:10
  2. Ξέρουμε τιμή για ......
    από mencham στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 08:43
  3. Τιμη για μποτες
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49